Sizce arkadaşım bana özeniyor mu yoksa benim düşüncem yanlışmı?

yaklaşık 4 senedir bir dostluğumuz var birbirimizin iyi kötü her gününde yanında olduk gerçekten ikimizde hiç hata ya da üzecek bir şey yapmadık fakat arkadaşım ilk tanıştığımızda karakteri zevkleri bana çok zıt olmasına rağmen şu anda neredeyse aynıyız mesela onun saçları kaşları makyaj stili her şeyi çok farklıyken zamanla benimle aynı tarz makyaj yapmaya başladı sürekli tayt pantolon giyen biriyken ve giyim zevki yokken şu anda benimle aynı tarz giyiniyor tişörtlerimden tutun şortlarıma kadar her şeyimi aynı giyiniyor benim gardrobumdanda diyorum istediğibi giyebilirsin inanın arkadaşıma karşı kötü düşünmüyorum fakat önceden seçmek istediği meslek bile değişt benimle aynı mesleği yapmak istiyor benim gibi konuşuyor benim gibi davranıyor yani giyimi kuşamı meslek seçimi tavırları saç şekli neredeyse tamamen ben.
instagram kullanmasını bilmezken benim attığım storylere özenerek sürekli aynı tarz atıyor bende eskisi gibi instagramı aktif kullanan biri değilim üzüldüğüm şey artık kendi gibi olmaması sürekli benim gibi giyinmesi ve değişmesi artık çok gözüme batıyor beni ve onu yakından tanıyan kişilerde bunu söylüyor sizce ne yapmalıyım?
her şeyi unutup göz yumup kendi haline mi bırakayım sonuçta taklitler aslını yüceltir. yoksa onunla fikirlermi paylaşmayıp eskisi gibi olmayayımmı ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM❤️ :(
Sizce arkadaşım bana özeniyor mu yoksa benim düşüncem yanlışmı?