Cok sinir bur durum bu. Istenirse, mutlaka birlikte hoslanipta yapilacak bir seyler bulunur evin icinde ya da dışında. Insan yeter ki istesin. Esiyle birlikte olmak vakit gecirmek icin, beraber yemekte hazirlanir, pisirilir de, sofra da kurulur. Tatli da yapilir. Beraber alisverise de çıkılır. Bir yerde oturup cay kahve de içilir. Yemekten sonra, tavla, satranç veya farkli iskambil oyunlari oynanabilir. Bunlarin hepaini denememe rağmen, sonuç değişmiyorsa, ben de o ciktiktan 5 dakika sonra cikar bir arkadaşıma giderim. Ve onun eve sondugu saatte evde olmam. Bakalim, o eve geliptw kimseyi görmeyince ve yalnız basina kalinca hosuna gidecek mi?
Eğer bir erkek evlendikten sonra her akşam kahvehaneye gidiyorsa bilki sıkılıyordur ve sıkıntısını orda burda geçirmeye çalışıyordur ama bu benim pozitif olan düşüncem birde şöyle düşün kahveye gidiyorum diye farklı bir yerede gidebilir takip etmek lazım. Ve benim eşim böyle birşey yapsa bu evliliğimi sarsardı insan işten sonra koşarak karısının yanında olmalı yani seven insan bunu yapar bu pek hoş değil. Ama bir yerdede salmak lazım belki canını sıkan şeyleri sana belli etmemek için gidiyordur belkide kafasını dağıtıyordur iş ev iş ev adamı sıkar bırak belki arkadaş edinmiştir. İzle bakalım biraz.
Adam Kahveye Gitmeyecekse Sende Kadın Arkadaşlarını Toplayıp Gün Yapmayacaksın Evinde, Kadın Arkadaşlarınla Gündüz Gezmesi Yapmayacaksın O Zaman, Adamlar Sizin Tasmalı İtiniz Sanki, Kahvehaneye Gitmesin Meyhaneye Gitsin O Zaman, Sen Nasılki Kadın Arkadaşlarını Toplayıp Sohbet Ediyorsan Erkeklerinde Kahve Ortamında Çay İçip Erkek Arkadaşlarıyla Sohbete Hakkı Vardır, Bu Erkekler Oraya Buraya Gitmesin Triplerinizden Az Vazgeçin Birgün Olur Temelli Kocasız Kaldığınızı Görürsünüz.
O zaman nr yapıcan evde bir kadın olduğunu görsün. Sür sürüştür tak takıştır. Kadın olduğun göster. Güzel yemek yap. Geldiği zaman ona kendini hissetir. Eğer bunlar yaramazsa karşı sandalyeye odunu koy. Ha odun ha o zaten fark yok
Hayır yok Ve bunu doğru bulmuyorum. Evlenmeden önceko hayatını, Evlendikten sonra devam ettirmemeli insan. Senin yeni bir evin ve dünyan var. Nedir sokak iti gibi kahvehane köşelerinde sürünmek?
Hay yaşa, millet nerelere gidiyor hey yavrum vay. Adam kahvehaneye gitmiş suç mu yani? Diğerlerinin yanında melek kalır melek, o işler eskidenmiş. Kahveye giden erkeği sevin. Darlamayın insanları. Bu arada ben kahvehaneye giden erkeklerden değilim.
Adam 1 hafta boyunca çalışıyor izin gününü kahvede geçiriyor eskiden kalan alışkanlığını arkadaşlarını kahvede görüyo sohbet muhabbet çay kahve oyun falan işte
En İyi Cevaplar