Sevgilimin çok samimi olduğu bir kadının evine kahve içmeye gitmesi normal mi?

Kadın çok rahat biri, argo ve küfürlü konuşuyor hiç çekinmiyor, ortamdaki erkeklerle de samimi. İnsanlar sevmiyor genelde ama yüzüne gülüyor bu kadının. Benimse kesinlikle muhatap olacağım bir tip değil. Bu kadın güya dertleşmek için evine davet etmiş. Sevgilim de gitmiş. Bunda ne kötülük var, o kadınla aramda bir şey yok , olamaz da, ben onu çok eskiden tanıyorum arkadaşım, hem onunla birlikte olacak kadar düşmedim dedi. Ama ben bunu öğrendiğimde çok soğudum sevgilimden ve bundan sonra tamamen özgürsün dedim. Psikolojim bozuldu, eskisi gibi olamıyorum. Bana, kendini boşuna uzuyorsun diyor ama içime kurt düştü bir kere. Ne gerek vardı böyle bir kadın yüzünden kalbimi kırmasına. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Kadının ortamdaki adı "çatlak". Hiç umrunda değil böyle söylenmesi. Sevgilime bebeğim hayatım diye hitap etti bir kere benim yanımda. Ben de tepki gösterince, ne var yani samimiyetten dil alışkanlığından öyle diyor dedi bana. Bu tarz şeyler bana hiç masum gelmiyor, insanın bir duruşu olmalı değil mi?
Sevgilimin çok samimi olduğu bir kadının evine kahve içmeye gitmesi normal mi?