+1 yılBir insanın nasıl biri olduğunu özellikle çevresinden ve edindiği arkadaşlardan anlarsın. Senin sevgilin ben onunla beraber olacak kadar düşmedim diyor fakat öyle bir insanla muhabbet etmesi bile onun ve o kadınla muhabbet eden arkadaşlarının ne derecede insanlar olduğunu bariz bir şekilde gözler önüne sürüyor. Misal, sen diyorsun ki ben öyle bir insanla oturamam, değil mi? Çünkü kendine yakıştırmıyorsun. Bildiğim hiç bir Adamda böyle yılışık, kardeşim kadınlardan hoşlanmaz, muhabbet etme gereği bile duymaz. Kendine seviyeli, kültürlü insanlar bul. Bence bitirmekle en iyisini yaparsın🤚🏼
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılDışarısının suyu mu çıkmış. Gerçekten seven erkek böyle bir şey yapmadan önce empati kurar ve bunun doğru olmayacağını bilir. Senin öğrenince kapıyı göstereceğini bilir. Yaptıysa seni kaybetmeyi göze almış demektir. ya da sen fazla yüz verip her şeye evet demişsin adamda buldu değneksiz köyü geziyo işte.
Bunu kabul edip barışırsan daha beterini de yaşarsın. Ya hiç dönme. ya da ayrı kal biraz, seni kaybettiğini düşünsün, seviyorsa süründüğünü görürsün senden vazgeçemiyorsa zaten paşa paşa geri gelir ve bir daha asla böyle bir şey yapmaya cesaret edemez. Ama bu biraz zaman alır öyle hemen olmaz çünkü onun karşısında kaybettiğin değeri geri kazanmalısın sabırlı olup üslübunla bekleyeceksen (yani kıskandırmak için başkalarıyla görüşme) ve bu ona değer diyorsan yap.00 Yorumla
+1 yılBende de böyle bir durum olmuştu. Kuzenin sevgili çok açık görünümlü diiyim bari.
Kuzeni antalya ya gitti iş sebebiyle.
Sevgilime sevgilisi için apart kiralamasını söyledi aynı yerde Sevgilim yaptı.
Ve bir gün Çay içmeye çağırmış sevgilimi haberim yoktu bu durumdan.
Eve gelince neredeydim dediğimde onun yanında olduğunu sadece çay içtiklerini söyledi. Bende haa yaptığın şeyi doğru olarak mı görüyorsun dediğimde kötü bir şey düşünmedim dedi. Ve örnek olarak ben senin Kuzenini eve çağırsam evde sen olmasan Çay içsek beraber ne kadar doğru olur dedim. Olmaz dedi bende benim yapmak istemediğimi sende yapamazsın dedim. Konu kapandı.
Kızı da hiç sevmezdim oturmasını kalkmasını tavrını bilmeyen biri00 Yorumla
Öncelikle merhaba
Devamında kıskançlık gerçekten çok kötü bir huy, insanı içten içe yer bitirir, siz arkadaşınızı (sevgilinizi) uyarmanıza rağmen me var bundalar, aman ağız alışkanlığı diye bahaneler ile karşıkarşıyaysanız konun kıskançlıkla değil saygısızlıkla alakası var
Asla ama asla ben olsam yani, o gevşek karı ile (asla böyle hitap etmem kadına ama bu hakediyor) görüşmem ah sevgilinizede yolum açık olsun demek düşer size ama ben bunu yapardım kim ne düşünürse düşünsün kim ne derse desin tavrım bu olurdu01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılkadının ne mal olduğu belli ve evine ne amaçla çapırdığı da ortada her erkeğin yalanıdır birlikte olacak kadar düşmedim diye kim bilir o eve ne hayallerle gitmiştir kesinlikle bir şeyler yaşamışlardır bir kadın dertleşmek için neden bir erkeği eve çağırsın ki kadını en iyi kadın anlamaz mı bir erkekle neden dertleşsin ki bir de kendi evine çağırıp bir boklar yedikleri kesin tabii ki eskisi gibi olamazsın sende bence zaten içine kurt düştüyse bunları hissettiysen bir bokluk vardır insan bir şeyler olduğunda hissediyor çünkü sevgiline siktiri çek takma bile kafana
00 Yorumla
+1 yılSende bir arkadaşına gittigini kahve içeceğini şöyle beni ordan alirmisin
De dertli çocuk de bakalım kabul edecekmi43 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklisin
- +1 yıl
Nispet yapınca komik duruma düşerim.
- +1 yıl
Yo yapma yapsam de
+1 yılSen benzer bir erkek arkadaşının evine gitmiyorsa baş başa kalmamak için gitmemesi gerekirdi tabiki üstelik en çok arkadaşlıktan sonra ilişkiler sevgililiğe hatta evliliğe gider yani arkadaş ortamıyla kızın evine verdiğin tepki fazla olabilirdi ama başbaşa bir kadınla aynı evde kalmasi hiç doğru değil bence en iyisini yapmışsın
20 Yorumla
+1 yılNormal, bir kadınla bir erkek gayet arkadaş olabilir. Niyetleri başka ise sen izin versen de izin vermesen de olacak olan olur. Kıskanma, güvenmeyi seç ve artık eşlerinize tasmalı köpek muamelesi yapmayı bırakın. Herkes ozgur evlilik sen harici tum kadinlara kapanması degil gonlune baska birini almamasi... Kalbi senin olanı yedi cihana salsanda aldatmaz. Kalbi sende olmayani kafese koysanda durmaz...
13 Yorumla- +1 yıl
kendi arkadaşlarımdan biliyom ya kızlar ya da erkekler rahat durmuyor arkadaşlık çizgisini bozuyor
- +1 yıl
Sen buna engel olamazsin ki ama bende bunu söylüyorum sen izin versende vermesende yapacak kisi yapacaktir...
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Atesle barut yan yana durmaz ayrica oyle bir kadinsa hic durmaz. Hic birsey yapmasalar bile ki asla oyle bir ihtimal yok bence baska bir kadinin evine gitmesi bile cok yalnis. Madem onunla birlikte olacak kadar dusmedi derdini dinlemek icinde oraya kadar zahmet etmezdi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı. Sen haklısın tabiki, aynı şeyi sen yap bakalım birini kahveye davet et başbaşa durun, ne tepki verecek.
23 Yorumla- +1 yıl
Aferin demeyeceği kesin
- +1 yıl
😁
+1 yılBurada kesinlikle suç kadında değil sizin partnerinizde.. Erkek sağlam karakterli değil.. Sağlam kişiliği olan biri zaten böyle işlerin peşinde koşmaz.. Sana zerre kadar saygı duymuyor bu çok net.. Senin yerinde olsam yol verirdim umurumda olmaz. Kalitesiz insanlarla işim olmaz.. Ondan sonra kiminle ne yapmak istiyorsa yapabilir.. Bir erkek ya da kadın kendi kendine akıl edemiyorsa ne yapması gerektiğini olay bitmiştir.. Keyifli akşamlar..
00 YorumlaCanım benim bu konuyu düşünebileceğin tek bir yargı var. Sen başka bir adamın evine gidip aynı şekilde kahve içsen güveniyorum ona desen ne olur? Ben yumuşak bir tepki vereceğini çok düşünmüyorum. Eğer benim sevgilim aynı şeyi yapsa sevgilim olmaz. Evli adamlar evli kadınlarlarla birlikte olurken sen bu karşındaki adam yüzünden ileride aşka kapanabilirsin. Ben ilişkinin birbirine destek kuvvet olmasından yanayım. Eğer üzerinde çok düşünüyorsam o ilişki bitiş noktasına gider.
00 YorumlaAbicim ortam çok karışık evli bekar dul nişanlı farketmiyor cep telefonu olayından sonra insanların birbirine ulaşımı artık çok kolay eşine sevgilisine kızan azcık ilgisizlik hisseden soluğu başkasında buluyor bu yüzden böyle şeylere şaşırmıyorum normal yani
00 Yorumla
+1 yılBen kadının hareketine değil, kadın bunları yanında söylerken eşinin göstermiş olduğu tepkiye bakardım. Kadın birinden yüz almazsa 1 dener şansını 2 dener. Sonrasında da sıkılıp başka arayışlarda bulur. Sende kadını sorun haline geitirp ilişkini kötü etkileme. Sadece otur izle bence erkek arkadaşın ona karşı ne tepkiler veriyor diye.
00 Yorumla
+1 yılayrilarak en iyisini yapmissin. Bosa laf kalabaligi yapmasin. asagida eski sevgilini savunan kisiler hepsi pislik evliyle bile dusu kalkan tipler kendi agizlariyla yaziyor kanibozuklar. ayrica senin salak sevgilin buna musade etmese o kadin canim cicim diyemez. Yatmislardir o gun adim kadarda eminim
00 Yorumla
+1 yılBenden önce ölmüş olan güllere eyvallah👍 ama bende sonra orda bı duracak❌ kimse kusura bakmasın ya hayatına devam edeceği seveceği değer vereceği sadece bir kadınla devam edecek ya da her önüne gelen bayanlarla arkadaş dost olacağı amaçsız hayatına devam edecek tercih onların. Kadınları kendilerine aşık edip istedikleri başka bayanlarla hiçbir erkek dosta samimi arkadaş tutamaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç normal değil hemde. Kahve içmekle başlar her şey
11 Yorumla- +1 yıl
Kahve muhabbetinin sonu hep aynı :(
Ya arkadaşım ne boş insansın, öküzün altından zorla buzağı çıkaracaksınız illa. Bir de psikolojğm bozuldu diyorsun, elindekini kaybedeceksin nedeni ise sırd bu öz güvesiz hareketlerin, karşında ki insana güvenmesini öğren
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim erkek arkadaşım olsa bi kadının evine gitmesine izin veririm eğer yakın arkadaşıysa ama bu kadının genel tavrı hiç hoş değil. Aralarında bir şey olmuştur demiyorum bana kalırsa olmamıştır ama öyle birini hayatında tutması hoş değil.
10 Yorumla Kesinlikle insanın bir duruşu olmalı!
En en doğru olanı yaptın.
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyeceksin.
Çoğu erkekte olmayan bir duruş sergilediğin için ayakta alkışlıyorum seni 👏👏👏Helal olsun.00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla kadının davranışları çok eril muhtemelen sevgilin de onu bir erkek arkadaşı gibi görüyordur. Zaten bu durumdan hoşlanmadığını belirtmişsin ona. Tekrarlamazsa büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBırak ikisini de ne halleri varsa görsünler. En sinir olduğum tiptir benim yanımda benim sevgilime bebeğim hayatım diyecek. Rahatlığına da bi şey dedirtmesin 😤 Hadi birinin ar damarı çatlamış diğeri de peşinden gidiyor.
00 YorumlaDoğru düşünüyorsun, ben böyle bir şeyi kabul edemezdim her ne kadar arkadaşı olursa olsun. Doğru karşılanacak bir davranış değil yani. Sen erkek bir arkadaşının evine kahve içmeye gitseydin o zaman o ne derdi?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Fikir neyse zikirde omuş. Sen gitsen demek bişiler yaşıcan. Bizimde çevremizde vardı öyle bir kadın erkek gibi takılan tüm erkekler ona erkek gibi bakar. Bir alımı bir çekiciliği olmaz
028 Yorumla- +1 yıl
Ben gitmem. Kendime guvenirim ama erkeklerin sağı solu belli olmuyor, her erkek üstüne alınmasın ama gerek yok bence
- +1 yıl
Evet o söyledi ama gittikten sonra.
- +1 yıl
Ama kadını ben de tanıyorum, aynı ortamda beraber çalıştık, gittikten sonra mı haber vermesi dürüstlük oluyor? Ben neden bulunmuyorum o ortamda?
- +1 yıl
Yahu arkadaş sen bulunmuyon diye oda mı bulunmamalı denk gelmiş gitmiştir. Senin zihniyetinle gitse korkudan saklardı zaten. Ayrıca senin bu tepkindende saklayabilir. Siz böyle yaptıkça yalana sevk ediyorsunu hayatınızdaki insanları kendin diyorsun kadın şöyle böyle diye erkek tavırlı birini silkelemeye gitmediya adam
- +1 yıl
Ben her zaman açık ve net davrandım, karşısındaki kişiden de bunu beklerim. Bütün gün aynı ortamda beraber çalışıp iş çıkışı evine gitmek ne demektir? Bilemiyorum güven sarsıcı bir durum. Haber verseydi böyle düşünmezdim belki
- +1 yıl
İlişkimi bitirdim
- +1 yıl
Bu kadar geniş olmadığım için üzgünüm kusura bakmayın
- +1 yıl
Ayrıca fırlama tiplerden hiç hazzetmem. Adam gibi olmalı beyefendi olmalı. Bugün bu konuda gizli saklı iş yapar yarın başka konuda. Umarım bir gün başınıza gelmez de anlamazsınız ne demek istediğimi
- +1 yıl
Orası öyle. İnsanlara güvenmekte zorlanıyorum artık.
- +1 yıl
Ayrıca bana hiç de masumane gelmiyor çünkü kadın sevgilime sürekli hayatım bebeğim diye hitap ediyor insanların içinde. Bu hiç hoş değil. Sorduğumda o herkese öyle diye gecistiriyor. Bu kadar basit olmamalı
- +1 yıl
Samimi olduğunu görüyorum ama duymadım. Arsız bir tip
- +1 yıl
Diyelim ki öyle, diyelim ki siz haklısınız ve ben normal karşıladım. Bir süre sonra bu kahve içmeye gitmelerin bu kadar normal boyutta sürmeye devam edeceğine emin misiniz?
- +1 yıl
Özgür bıraktım. Bundan sonrasını kendisi bilir.
- +1 yıl
Öyle yapıyorum artık
- +1 yıl
Komik değil
Normal değil kesinlikle.!
Sevgilinin tutumu da hiç hoş değil
"samimiyetten, dil alışkanlığından" bebeğim demek ne ya?
Ben bile sinirlendim burada😫10 Yorumla
+1 yılSırf sevgilim var diye arkadaşlarımla da görüşemeyeceksem olmasın sevgilim daha iyi. Çok fazla detaycı düşünerek hem kendini hem de onu üzüyorsun boş yere.
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDoğru değil insanın hayatında birisi varsa ona göre düşünüp hareket etmeli şüpheye yer vermemeli yalnızken istediğini yapar birisi varken dikkat etmeli davranışına
10 Yorumla
+1 yılBi kere seven adam sen öyle dedikten sonra hem ispatlar kendisini bisey yaşanmadığını dair hemde bir daha hiç o karıyla konusmaz. değdimi kardeşim
14 Yorumla- +1 yıl
Kesin olmuştur bu arada olmasada yakında olur
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum. Daha önce belirtmiştim kadının hâl ve hareketlerini beğenmediğimi. Buna rağmen böyle yaptı. Rahatsız oluyorum sonuçta, bunu biliyordu
- +1 yıl
Aa Küfür yazınca onu kardeşim yapmış ben okul çocuğu yazmıştım kardeşime çevirince site bana laf sokmuş oldu amnskm
- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevgilinin yalan söylediği o kadar açık ve net ki keşke inkar edip seni salak yerine koymaya çalışmak yerine dürüst olabilseydi
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamam işte o kadının da duruşu öyle, bazıları da öyle. 21. yüzyıldayız aşalım bu konuları, sevgili de olsan, evli de olsan bir kaç samimi karşı cinsiyet arkadaşın olur, normal.
00 Yorumla Ben senin yerinde olsaydım sevgilim döverdim. Ya ne demek benim yanımda benim sevgilime bebeğimli laflar!
Erkek arkadaşlarımda bana güzelim desin o zaman samimiyiz ya hani.
Döv bence00 YorumlaKadın bence çok temiz düşünceli değil hep, sevgilin belki öyle düşünmüyor olabilir ama böyle bir kadının arkadaşlığından hoşlanıyor olabilir, sen daha önemlisin, ve onunla konuş istemediğini arkadaş olmasını o kadınla, tartışıp karşı çıkarsa bilki bir bok olmaz erkekten
00 Yorumla
+1 yılBu devirde baba bile kızına tecavüz ediyor, kusura bakma da benim sevgilim böyle hareket yapsa siktiri çekerim. Git kiminle dertleşirsen dertleş şimdi diye.
Ülkede psikolog mu kalmadı?00 Yorumla
+1 yılAynısını benim yapmama razıysa neden olmasın?
Samimi olduğum rahat davranan bana bebeğim tatlım diyen erkek arkadaşımın evine kahve içmeye gidebilirim o halde 🙃00 Yorumla
+1 yılİçinize kurt düştüyse emin olin birşeyler vardır kadınlar boşuna böyle hissetmez.. bence ayrılın ne hali varsa görsün.. ben olsam kıskanırım evine gitmek nedir ya? Bence uzak durun ikisinden de..
00 Yorumla
+1 yılyani bence arkadaşların birbirine gidip gelmesinde sorun yok ama anlattığına göre kadın biraz çatlakmış harbiden jfjsns sevgilinin kendinin düşünüp gitmemesi gerekirdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılKadın kaşar oldugu için sevgilinin hoşuna gidiyor işte seninde biraz onun gibi olmanı istiyor olabilir o kadın ilgisini çekiyor yani acı ama gerçek
10 Yorumla Aynısını sende eşine yapsan. Yılışık yakın arkadaşın olan bir erkeğin evine gitsen. Ve o erkek sana bebeğim dese. Sevgilin ne düşünürdü sor bakım.
10 YorumlaGitsinde kafasına yumruğu nasıl indiriyorum. Giderse kaybeder beni öyle şansı yok. Kaybetmeyi zaten göze alamaz 😏 Hanımcı oluyor genelde sevgililerim
10 Yorumla
+1 yılBana çok samimi gelmedi erkek arkadaşının söylediği
16 Yorumla- +1 yıl
Hep aynı klasik cümleleri söylüyorlar çünkü
- +1 yıl
Evet ne işi var tek başına bir kadının evinde
- +1 yıl
Hem de 24 saat beraber çalıştıktan sonra iş çıkışında
- +1 yıl
Çok şüpheli bir hareket ayrılsan yeridir
- +1 yıl
Ayrıldım 😞
- +1 yıl
Üzülme o üzülsün
+1 yılHer şeyi açıkça söylemek, her zaman daha iyidir. İnkarla bir yere varılmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet güven ve dürüstlük çok önemli
- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılgitmesi normal olsa da sonu normal olmayacak gibi. ortam pek tekin değil.
20 YorumlaRahat bırak istediğini yapsın hadi ordan et elini sallasan ellisi ya kendi kalitesini belli etmiş olur.
00 YorumlaDegil evine gitmesi telde normal bi muhabbeti bile hos gormem ben. Tabiki insanin bi durusu olmali ve senin sevgilinin duruş bozuklugu var.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim tek başına samimi bir arkadaşına kahve içmeye gidicek güldüm şu an bunları tekrar okurkan ecelini istiyordur bunu yapmak için
00 Yorumla
+1 yılOnce güven meselesi
Haricinde kadın arkadaşına karsi ne besliyor o önemli
Yapilmasi gerekn davranış şu ki gitmemeli.00 Yorumla
+1 yılNe güven dinlerim ne başka bir şey, bunlarla hiç alakası yok ve hiçte hoş karşılamayacağım durumlar bunlar. Kesinlikle haklısın yaptıklarında.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kadın normal değil bir kere sevgilin gitmeso güveniyorsan sorun değil. Herşeye karşın dışarıda bulusmaliydimln
00 Yorumla
+1 yılBence normal değil, beni sadece kahve içmeye kimse çağırmıyor🤣🤣🤣
Başkaları da varsa evde normal olabilir ama sadece ikisiyse kesinlikle anormal00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler böyle kaşar dediklerinin faresi olurlar. Bir kadını kötülüyorlarsa kesinnn bir şeyler hiseediyor oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılHayır değil
Dışarda bir yerde de içilebilir o kahve eve çağırmak hatta eve gitmek nedir
Bana göre normal falan değil00 Yorumla
+1 yılGitmeden önce haber vermesi gerekiyordu yanlış yapmış. Ayrılman en güzeli👍
03 Yorumla- +1 yıl
Evet, değil mi? Kendimi aptal gibi hissettim.
- +1 yıl
Gizli iş gibi yapmis. Madem sadece kahve icmeye gidiyor en kotu haber vermesi gerekirdi. Eger ablasi gibiyse de yanina seni de alip giderdi. Daha yolun başında böyle sorumsuz davranan insan ilerleyen zamanda seni çok daha üzer ve inanki değmez:/
- +1 yıl
Çok haklısınız, teşekkür ederim
+1 yılbence sende yanlarında git ya da haberi olmadan telefonuna ses kayıt uygulamalarından falan yükle
14 Yorumla- +1 yıl
yoo değil zaten olsa ne yazar o kadar suç varken senle zaman mı kaybetcekler
- +1 yıl
ya bana ne senin görüşünden yorumuma dahil olma o zaman, kendi yorumunu yap benim görüşüm böyle
+1 yılgayet haklısın ayrıca sadece dertleştiklerini düşünmüyorum
10 YorumlaBen izin vermem açıkçası. Ama senin için normalse normaldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru düşünüyorsun kim bilir ne boklar yemişlerdir inanmama sakın
10 Yorumla
+1 yılArkadaşıysa sıkıntı yok tabi sürekli kontrol edip duramam sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki ihtiyaçlarını karşılamıyorsun sevgilinin. Eğer karşılamadığın için ise haklı. Sonuçta hayat kısa ve mutlu etmiyosa biri başkasında da bulunabilir mutluluk.🚬
01 YorumlaBence sorun yok. Sen de erkek çocukluk arkadaşlarınla görüş.
00 YorumlaSonradan mı kadın olmus? Sevgilin pek ikna olmamış belli, gitsin!!!,🤣🤣🤣
00 YorumlaBi erkek öyle bi kadının evine boşa gitmez hikaye anlatmasın😉
00 Yorumla
+1 yılBu eylem normal fakat kadının yılışık olması neticesinde doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılKahve içerek başlıyor yatakta bitiyor bu arada
11 Yorumla- +1 yıl
😞
Aile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Yaa bırak kesin birgün birleyler olur
13 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
Bir süre sonra başka bir yöne gidecektir, neden baştan düşüncemi ortaya koymayayim ki?
- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat