Ayrılan sevgili nasıl geri döner?

Biz ayrılalı 3 hafta kadar oldu. O kendi ayrılmak istedi eskiden yaptığım hataları sebep buldu yalnız mutlu olduğunu falan söyledi bana. Seviyordum 1 2 kere mesaj attım baktım sinirleniyor çok sıkmamak da lazım bir daha bisey yazmadım. Günlük hayatımda her zaman gördüğüm bir insan kendisi okulda da yanımda oturuyor yer olmadığı için oturuyorum demişti yer olunca kalkıp gidiyor zaten oturmak istemiyor benimle. İşte neyse bir zaman sonra ben eski sevgili nasıl geri döner diye bir yazı okudum onun sevmediği şeyleri yapın sizi kıskanır ve geri döner falan diyodu yapmaya başladım ama pek de bisey farketmedi gibi geliyor bana. İlişkilerde 1 ay ara vermek normalmiş aslında ama bu bana diyor ki ben istediğim için böyleyim barışmayı düşünmuyorum. 1 yıllık ilişkimizi anında sildi bide artik sana karşı bisey hissetmiyorum diyor. bende sasiyorum bu kadar çabuk olmasına diyor. Bana bakıyor hep niye bakıyorsun diyorum. Bilmiyorum ama baktıkça sinir oluyorum diyor. Kızlarla uğraşıp beni kıskandirmaya çalışıyor. Bende mutluymus gibi yapıyorum geziyorum milletle konusuyorum falan. Ama bu nereye kadar devam edecek? Hâlâ küçük de olsa bir sevgisi olduğunu nerden anlarim? Gözlerinden demeyin hiç belli etmiyor çünkü.
Ayrılan sevgili nasıl geri döner?