Eski sevgili nasıl geri döner?

Ayrıl barış bir ilişkim vardı, birlikte olduğumuz süre toplasak 4-5 ay. İlk erkek arkadaşımdı. İlişkinin başlarında hep peşimden koşan kendisiyken sonra tam tersine döndü tavizler verdim. İlk büyük ayrılığımız, kulağıma gelen dedikodular sonrasında yaşandı. Karakterinden şüphe duydum, hem de ciddiye gidiyor diye geçmişini araştırmam lazım dedim. Ama bu durum çocuğun geçmişinin daha da duyulmasına ve aramızdaki özel birkaç şeyin bilinmesine yol açtı. Bu ortaya çıkınca ayrıldı her yerden engelledi ama ayrılırken “seviyorum” şeklinde açık kapı bırakmıştı en azından. Sonra ben onun engelimi açtığını görünce 3 ay sonra geri döndüm, onun da gönlü vardı. tekrar flört gibi yazıştık ama ben ciddiye binmeden emin olmak istedim sahte hesaptan çocuğu işlettim, önce teklifi reddetti ama sonra fake kızla yazıştı ve tek gecelik ilişki için verilen konuma gitti bekledi. fakat öyle bir buluşma olmadı tabii, kız fake. Bu hareketi ondan beklemezdim, ben de kıskançlığımdan onu cezalandırmak istedim. Ona tehlikede olduğumu söyleyip telefonu kapatıp saatlerce adını verdiğim sokaklarda beni arabayla aramasını sağladım. Ertesi gün durumu çözünce beni her yerden engelledi. ve bana psikopat olduğumu, artık beni sevmediğini, hiçbir şekilde güvenmediğini, güvenmek de istemediğini, son ayrılık buluşmasından sonra bu dünyada benim onu bir daha göremeyeceğimi söyleyerek kesin bir şekilde terk etti beni. Çok yalvardım, başka hatlardan ulaştım. ‘Yazarak beni daha da soğutuyorsun, bin kere de buluşsak fikrim değişmeyecek, açık kapı bırakmak istemiyorum sana ayıracak 5 dk daha yok’ dedi. Çok çıkmazdayım, yaptığını telafi etsin ve barışalım istiyorum. Ben de kendi hatalarımın farkındayım tabi. Geri dönmesi için ne yapmalıyım?

Eski sevgili nasıl geri döner?