Buyurun ispatı. Eserin eski ve yeni sevgililerini bizim için birleştirmişler aynı anda görmüş olduk. Esprili, zeki ama yakışıklı olmayan bir erkek, çok güzel kızlarla sevgili olabiliyor. Demek ki kadınlar zekaya önem veriyormuş. Peki siz neden yalnızsınız dersiniz? :)
Kadınlar gerçekten zeki ve esprili erkeklerden mi hoşlanır?
İnsanların bazıları kendinde olmayan özellikleri karşında gördüğü için o eksik yönlerini tamamlamaya çalışır. O eksiklerin onda olmayan özelliklerin karşıda olduğunu görür ve artıya dönüştüğü kişide bulur kendini. Kimisi ise genel bir karakterten hoşlanır. Kadınların veya insanların zekaya önem verdikleri doğrudur ama işin özünde çok az kişi bir hiç olmadan bile sevebilir.-yani kişileri sahip oldukları veya olmadıklarıyla değilde özüyle sevmektir mesele.
Eser Yenenler şu an paraya para demeyen, medyada dikkat çeken birisi. Sevgilisi de bu ikisini seviyor ki onunla birlikte olmuş. Acaba Eser Yenenler'e, "2008'den önce kaç tane sevgiliniz oldu?" diye sorulsa birden fazla sayabilecek mi, sanmıyorum.
Kadınların çoğu diyemiyorum ama bazıları zekadan etkileniyor, bazıları deriden etkileniyor, bazıları ise yeşilden etkileniyor.
yakışıklı olmayan bir erkeğin güzel sevgilileri oluyorsa hemen zeki demeyelim öncelikle. eminim siz de çevrenizde ap ta l çirkin ama güzel hatunları çevresinde barındıran erkekler görüosunuzdur diye düşünüyorum. ama birilerini güldürmek zeka işidir eser bence komik olduğu için çok sempatik geliyor olabilir yani güzel sevgilileri
Zeki olmak yeterli. Komikliğe gerek yok. Çünkü eğer anlayabilecek kapasite varsa gerçekten zeki birisinin espirileride kaliteli olur. Yoksa laf koyan kendini beğenmişin teki olarak yorumlanan insanlardır bunlar. Bu erkekte de böyle kadında da böyle sosyo-kültürel alanda zeki ve kendinden emin kadın ve erkekler bence kafalarının üstünde bir ampulle kendinlerini göstermektedirler
Evet bende süt liman değilim berbatta değilim ama ağzım iyi laf yapar dilim herşeye döner ince herkesin anlayamayacğı espriler yapar hayatında duymDığı sözler söyler görmediği şakalar sürprizler yaparım ve istediğim gün çoğunlukla istediğim kafaya taktığım kDını tavlayabilirim sadece 10 dakika sohbetle
ünlü olduktan sonra her türlü gelir kızlar sana. kızlar zeki esprili değil uzun boylu kaslı yakışıklı erkeklerden hoşlanır. ayrıca hoşlandığı erkeğe gülerler. öyle bişi yok. ben yalnızsam kısa boyumdan tipsizliğimden dolayı yalnızım bana bakan ıyy diyo pigme diyo
ahaha ünlü adam her istediği kızı elde eder zaten nasıl kafa bu :D Biz kızlar güçlü erkek severiz. Bu güclü erkek tanımı da kıza göre değişir. Bazısı için duruştur, bazısı için boy pos, bazısı için sertlik, bazısı için yönetilemeyen erkek vs.
Ünlü birini ispat olarak göstermene hayret ettim. Onlar istisna bence çünkü normal erkeklerden farklı olarak para ve ün işin içine giriyor. Demem o ki Eser efendi ünlü olmasaydı ona da bakmazlardı. Teşekkürler.
Zeki erkeğin ilgi çekmesini anlarım da, espri işi kişiye göre değişiyor. Kimisi ciddi erkeklerden hoşlanır, kimisi espritüel kişilikten. Bilemiyorum. Velhasıl-ı kelam. Eserin, espri yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Şöhreti ön planda. 😏
eserin tip ktü değil sadece kilolu ve adamda para var :D ikincisi her kadın komik erkeklerden hoşlancak die bir şart yok ben nie yalnızım sorusuna gelirsek cok iyi oldum için yalnızım :)
İlk bakista zekasini anlayamayiz tabi dış gorunuse bakariz 😄 Ama tanidikca zekasinda bir problem oldugunu anlarsam yakışıklı da olsa ayrilirim.. benim icin zeki esprili olması daha onemli 😂
Dış görünüş, boy önemlidir kadınlar için. Erkeklerde bakıyor gerçi dış görünüşe de, neyse. Mesele dış görünüş, istediğin gibi olabilirsin, buna bakılıyor.
kizdan kiza degisiyo genelde cocuk ruhlu kizlar olgun agirbasli erkeklerden , olgun ciddi kizlarda espirili erkeklerden hoslaniyo tabi arada istisnalarda yok deyil
Kadınların nasıl erkeklerden hoşlandığı hakkında bir genel kânıya varamayız. Her insan aynı düşünce yapısında değildir. Sen yakışıklı seversin, merve zeki erkek sever, ayşe ise parası olsun yeter, her türlü severim der.
ta ben kızların hoslanması için kişilik belirlemem ki sadece insallah ruh eşimi bulurum işte ozaman hayat bana güzel olur😊yeri gelir ciddi olursun yeri gelir espirili olursun hayata zekilik olarak bakmayın her insan zekidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eser ünlü biri olmasaydı aynısını yapabilir miydi? hayir tabikide. Kizlar dis gorunuse onem verir adeta tapar.
eser para kazandıktan sonra farah onunla birlikte oldu sonra istediği üne kavuşunca da ayrıldı zaten. bu eser 5 parasız normal işinde birisi olsa farah gibi bir kız eser'e bakar mı sizce?
En İyi Cevaplar