Amaca göre değişir bence bu olay. Genelde güzele meyl vardır. Doğanın kanunu sanırım bu uremek için güzel ve sağlıklı görünen seciliyor yanj seviliyor. Akıllı kadın olayı da ancak beraber bir yerde is yapılacak da etkileşim olacak o şekilde farkına varilip aşık olunabilir diye düşünüyorum
Ben zeki kadın severim birde mutlu neseli canlı gezmeyi seven salak hic sevmem sakin duru sesiz midem bulanıyor öyle yapan kızlardan güzelik sonra gelir ilk akılı zeki canlı gün boyunca hareket halinde olan kızlar daha cekici geliyor bana güzelikte bir yere kadar sonuc olarak anlasmak esas olan
tam tersi zeki kadın güzel görünmesinide bilir istediği kadar güzel olsun aptalın tekiyse asla 2 buluşmaya gitmem var oyle kızlar görsen bişe sanarsın afet falan ama bı konuşmaya başladımı kafamda havafişekler patlıyor kaçıcak delik arıyorum
Zeki kadın sevmezler çünkü onlara parmağında oynatacağı, otur diyince oturup kalk diyince kalkan, istediği gibi yönetip yönlendirebileceğii kadın lazım.
Zeki kadınları karşı konulmaz bulurum, güçlü olmalı elini masaya vurdumu yerimden fırladığım gibi çayını koymalıyım, kılıbıklık değil bu aşkından deli divane olup ne yapacağını bilememek sadece.
kesinlikle. Zeki insanların yanimda olması her zaman avantajlı. Egolu olanlar kendinden Zeki insanları sevmez ama akıllı olanlar kendinden daha az zeki olanlardan uzak durur.
Yıldız haritamda bile diyor ki; Sadece güzel olduğu için bir kadınla beraber olabilir ama bu sadece geçici bir maceradır. Ancak zeki kadını çekici bulur
zeka sadece kapitalistleri çeker çünkü daha çok para demektir.. kadınlar zeki erkeklerle evlenmez aptal yakısıklıları secer.. bu yüzden medyanın sunduklarına bayılırlar...
O degilde baska resimmi yoktu he.. Saba sabah yoldan çıkardın beni.. Manken olan zayif kadinlar hic ilgimi cekmez ama su barbaraya hastayım bakısları davetkar :p
En İyi Cevaplar