Kadın kadındır zekiside safida ikisininde yaratıcısı olan rabbim saflar bı tara zekiler bı tarafa demeyip her ikisinide dünyaya gönderirken sen neden bu kaba soruyu sorarak moral bozuyorsun sana yakışırmı bu düşünce
Yani benim demek istediğim zeki ise birisi, bunu iyiliğe kullansın ne bileyim teknolojiye üretime bilime falan. Bir şekilde ortaya çıksın yani. Bir şey üretmedikten sonra ne anlamı var ki? Dünyanın en zeki insanı denilen William James Sidis bile ( Ki onun kadar zeki biri daha gelmemiş. Einstein falan onun kadar yokmuş yani.) sıradan bir insanın yaşadığı hayatı yaşayıp ölüp gitmiştir. Bir şey üretmemiştir, bir başarısı yoktur. Bir baltaya da sap olamamıştır.
Sizi kanatlarının altına alıp öpüp, çok sevebilecek türden işte. Güven verip sevdirip aşkla bakabileceğiniz. Tek sözüne dünyayı yakabileceğiniz bir üstünlüğe sahip bir erkek :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kadın kadındır zekiside safida ikisininde yaratıcısı olan rabbim saflar bı tara zekiler bı tarafa demeyip her ikisinide dünyaya gönderirken sen neden bu kaba soruyu sorarak moral bozuyorsun sana yakışırmı bu düşünce
Çoğu saf kadınla evlenmek istiyor, getir diyecek getirecek, ayağımı yıka diyecek yıkayarak saf kadın arıyor.
Zeki insan, zeki insan sever. Bunun erkeği, kadını olmaz.
Zeki olup kötü insan olan da var. Onlar nolacak?
Yav kötülüğün ne alakası var konuştugumuz konuyla. O cok ayrı bir mevzu
Zekasını sadece kendi çıkarına başkalarının kötülüğüne kullanan da var.
@KimselerKimsesiz katiliyorum sana
@missFF sen nasıl erkek seviyorsun?
Sence
Yani benim demek istediğim zeki ise birisi, bunu iyiliğe kullansın ne bileyim teknolojiye üretime bilime falan. Bir şekilde ortaya çıksın yani. Bir şey üretmedikten sonra ne anlamı var ki?
Dünyanın en zeki insanı denilen William James Sidis bile ( Ki onun kadar zeki biri daha gelmemiş. Einstein falan onun kadar yokmuş yani.) sıradan bir insanın yaşadığı hayatı yaşayıp ölüp gitmiştir. Bir şey üretmemiştir, bir başarısı yoktur. Bir baltaya da sap olamamıştır.
@missFF bence sen zeki ve biraz üstün karakterli bir erkek seviyorsun.
@KimselerKimsesiz mesela üstün derken? :)
Sizi kanatlarının altına alıp öpüp, çok sevebilecek türden işte. Güven verip sevdirip aşkla bakabileceğiniz. Tek sözüne dünyayı yakabileceğiniz bir üstünlüğe sahip bir erkek :)
@KimselerKimsesiz hemen hemen oyle nasil anladiniz
@missFF hislerim kuvvetlidir. Bence tanışmamız lazım :)
Neden :)
@missFF bence çok iyi anlaşırız bana yazabilirsin istersen
ben şahsen çok severim varsa tabi öyle kadın
Ben severim
Severiz
Evet
Kötü, fesat bir insansa sevmem.
Iyi olacak her yònden
Sever
Kadın ve zeka
Sevmezler
zeki kadın derken?