Boyu uzun erkekler daha mı kuvvetli güçlü oluyor? Evlilikte dış görünüş ne kadar önemli?

Benimle ilgilenen biri var boyu kısa diye terettütteyim :( Yani ben istiyorum ki böyle beni ve çocuklarımı koruyup kollayabilecek tam bir aile babası olsun. Ama ona baktığımda genç bir çocuk gibi :/
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok uzun olmamakla birlikte orta boylu, geniş omuzlu, alımlı bir kızım. Yanımdaki adam da şçyle derler ya hani dağ gibi diye öyle biri olsun istedim. Bahsettiğim kişide çok düzgün biri ama boyu kısa :/ Eski bir sevgilim vardı 1.95 yanyanagelseler çivi gibi çakar yere onu
Güncellemeler
+1 yıl
İnsan arkasında hep bir güç ister ya , ben babamdan o gücü hissetmedim hiç :( Şimdi de istiyorumki beni aileini koruyup kollayacak güçlü kuvvetli düzgün biri olsun :( Ama haklısınız babam uzun boulu güçlü bir adam ama nedense hiç yanımda hissetmiyorum onu. Hep bir eksiğim. Ben güçlü bir kadın olmak istemiyorum mutlu olmak istiyorum. Koruyup kollanmak :(
Boyu uzun erkekler daha mı kuvvetli güçlü oluyor? Evlilikte dış görünüş ne kadar önemli?