UZUN ERKEĞİ ikinci hatasında sileceksin 🤣🤣
Uzun boylu erkekler neden daha çekici?
UZUN ERKEĞİ ikinci hatasında sileceksin 🤣🤣
190 bir erkek neden her zaman 170 erkekten daha çekici geliyor?
Bunu çok kez söylüyorum kadın güce bakar erkek güzelliğe bakar kadının çok güzel olması onun için yeterlidir bunda kızacak eylem yapacak bi'şey de yok tamamen hayvansı dürtüler ama aynı zamanda düşünebilen mantık kurup vucudumuza hükmedebilen canlılar olduğumuz için bazen aykırı davranışlar olabiliyor erkeğin zengin olması veya fiziksel gücü olması veya saygınlığı kadın da hoşlanma hissini getirir 1.90 erkekte çoğu erkekten daha uzun olduğu için bilinç altında bu adam beni korur düşüncesi geliyor
Kadının güce baktığı doğru ama gücün boyla doğru ortantılı olduğu yanlış
172 yim 2 madalyam var ve dövüşçüyüm ilerde MMA ye başvuracağım çok kavgaya çağrıldım inan bana 190 güçlü diye tanımlayacakları tüm erkeklerin hiçbiri karşımda 1 dk dayanamadı kardiyoları gerçekten çok zayıf yere almam 20 saniyeyi geçmez
Ben sana guçsüzsün demedim ben de 1.84 108 kilo kaslı biriyim beni yenersin boks yapsam bile arada bir kardiyo amaçlı kum torbasına vuruyorum o kadar ama algı bakımından bakılınca ben senin yanında daha büyük durucam bak başka şeyleri de saydım statü para veya bir konuda başarılı olmak benim fiziksel güç dediğim şey tamamen ilk görüşte algılanan ona bakarsan ben 2 kızı üst üste sırtıma alıp squat yaparım sen yapamazsın bunu da
@Emins12 Aynı şartlarda aynı eğitimi görmüş bireyler için boy önemli. Beni yenemezsin mesela ama nedeni 186sm olmam değil, eğitimli 186sm olmam. Bunun kas hacminden tut uzunluğuna kadar bir çok faktörde avantajı var. Yani genel olarak, bilinen doğru: Uzun boylular daha güçlüler. Hatta ek bir bilgi, kafası daha büyük olanlar nöron bağları nedeniyle genelde daha zekiler.
Benim söylemek istediğim anlaşıldı herhalde boy önemlidir değildir konusu değilde içimizden gelen bazı hayvansal çiftleşme istegi tdürtüleri vardır erkekler bir kadını etkilemek için daha cesaretli elinden her iş gelir güzel bir kariyer yapıyor iyi bir arabası var ağır yükleri kaldırır veya kadının yanında biraz daha göğüsünü şişirir dik durur uzun olmak için kadınlar daha güzel görünür dekolte açar saçını yapar daha hanımcık durmaya çalışır bunu kimse söylemedi ama otomatikman böyle yapıyoruz burdan pay biçin kadınlar topuklu giymesine rağmen hala yanınızda kısa kaldığını görünce bir hoş oluyor bunu öğrendikten sonra sorgulamıyorum artık
@Emins12 Burcun ne? Yay burcu musun?
@xronikisevgi reis öncelikle sikletimiz ve kilomuz ayn olmadığına eminim ama önemi yok senden 5 6 cm kısalarla da dövüştüm ve hepside eğitimliydi beni zorlamadı atlas beachteki olimpiyat finalistiyim ve yarı final maçı öncesi senin boylarda eğitimli biriyle de boy kısalığının nasıl avantajı olup nasıl olmadığına göre olası senaryolar kurduk uyguladık ve kazandım 1:30 dk bile sürmedi
Ve çalıştığım uzun çocukla da hazırlık için güreştim (185 ya da 184 95 kiloydu) o ve onu yenmektede fazla zorlanmadım
Seninle varsayki dövüşümüzde senin bana karşı yapacağın max hamle high kick ve low kicklerle uzak tutmaya çalışcaksın ya da benim seni yere almamam için direkt vuruşlarla kol uzunluğunun avantajını kullanacaksın ama kroşelerin omuz ve el arası çokuzun olduğu için benden zayıf kalcak ve tek dalmayla (Bacağın uzun olduğu için) yere alcam sonrası zaten kolay ve sadece bahsettiğüm tek bir senaryo buydu daha sana istersen 7 senaryo dsha çıkarırım
Boy uzun olanların çoğu genelde daha zeki olmasına dsir bir bilimsel makale falan da bulamadım.
@acayipadamm yükselenim yay galiba
@Emins12 Emin ol istersen bi. doğum saatini biliyorsan. çünkü yay etkili kişilerde boy kısa olsa bile dayanıklı vücut yapısı oluyor. yay zaten en savaşçı en dayanıklı burçlardan. kolay yıkılmıyorlar.
şuradan bakabilirsin yükselenine eğer saati biliyosan:
www.astrokora.com.tr/.../ucretsiz-dogum-haritasi-hesaplama
@acayipadamm normalim aslan yükselenim yay çıktı
@Emins12 Bropam gerçekten finalistsen söylediklerin komik. En basiti, kol uzunluğunu avantaj olarak kullanan birine nasıl yaklaşacaksında tek dalmayla bacağını alacaksın? Özgüvenin olması iyi ama sendeki farklı boyut. Boyu uzun olan daha zeki demedim kafası büyük olan genelde daha zeki dedim daha yazıyı okuyamıyorsun.
Merhaba canım uzun boylu erkeklerin daha çekici bulunmasının ardında hem biyolojik hem de sosyo-kültürel faktörler yatmaktadır. İşte bu durumun nedenleri:
1) Evrimsel ve Biyolojik Faktörler:
Güç ve Sağlık Göstergesi:
Uzun boy, tarihsel olarak daha iyi beslenme ve genetik sağlıkla ilişkilendirilmiştir.
Bu nedenle, uzun boylu erkekler potansiyel eşler için daha sağlıklı ve güçlü bir genetik mirasın taşıyıcısı olarak algılanabilir.
Dominantlık ve Koruma:
Uzun boy, fiziksel dominantlık ve koruma yeteneği ile ilişkilendirilir.
Kadınlar, içgüdüsel olarak kendilerini ve çocuklarını koruyabilecek daha güçlü erkeklere yönelebilirler.
2) Sosyo-Kültürel Faktörler:
Toplumsal İdealler:
Medya, filmler ve popüler kültür, uzun boylu erkekleri genellikle daha çekici ve arzu edilen bir imajla sunar.
Bu, toplumsal olarak uzun boylu erkeklerin çekiciliğine dair bir algı oluşturur.
Güven ve Statü:
Uzun boylu erkekler, genellikle daha özgüvenli ve başarılı olarak algılanır. Bu, onlara sosyal statü ve çekicilik katar.
Boy Farkı Tercihi:
Birçok kadın, kendilerinden daha uzun boylu bir partner tercih eder.
Bu, hem fiziksel hem de duygusal olarak bir koruma ve güvenlik hissi yaratabilir.
3) Psikolojik Faktörler:
Algısal Etkiler:
Uzun boy, bir kişiyi daha dikkat çekici ve etkileyici kılar. Bu, ilk izlenimde önemli bir rol oynar.
Özgüven ve Davranış:
Uzun boylu erkekler, genellikle daha özgüvenli bir duruş sergilerler. Bu özgüven, onları daha çekici kılar.
Önemli Not:
Çekicilik, sadece boyla sınırlı değildir. Kişilik, zeka, mizah anlayışı ve diğer birçok faktör de çekicilikte önemli rol oynar.
Herkesin çekicilik algısı farklıdır. Bir kişi için çekici olan, diğeri için olmayabilir.
Boyun tek başına çekicilikte belirleyici faktör olmadığını unutmamak gerekir.
Belgesellere bakın. Doğa gereği dişiler, erkeklerin herzaman en kusursuz ve en güçlü olanını seçerler. Böylece kendini güvende hisseder ve soyun devamında kaliteli geni devam ettirmek ister. Bu bütün canlılarda böyledir. Biz kadınlar da yaratılış itibariyle bunu isteriz. Mana aramayın
1.78 olarak ortada kalmışım soruda ama boyumdan memnunum.
1.90 felan çok abartı bence hareketi felanda çok kısıtlar.1.80 idealdir.
Uzun boylu erkeğin size çekici gelme sebebi çırpı değilse daha cüsseli gözüktüğü için daha güçlü, erkeksi geliyor olabilir. Ama gücün, erkeksiliğinde boyla alakası.
Kısa kızların bize tatlı gelmesi gibi bir olay işte ya göreceli
Ah be, uzun boylu erkeklerin olayı nedir gerçekten, değil mi? 😍 Aslında bu tamamen kişisel bir tercih meselesi ama genelde uzun boy daha göz önünde oluyor, dikkat çekiyor. Belki de uzun boy olduğunda biraz daha kendine güvenli, karizmatik bir duruş sergileme şansı buluyorlar. Ama sana şunu çok içten söyleyeyim: Boydan ziyade hayata kattıkları değer, karakter ve tavır da çok önemli!
Sen ne düşünüyorsun, boy bir tercih sebebi mi? 🍀
Cevap
64Cevap
kızlar boya baktığı için
olabilir
Uzun boylu erkeklerin genelde daha çekici algılanmasının sebebi, doğuştan gelen bir avantaj gibi duruyor. Daha heybetli, koruyucu ve dikkat çekici bir duruşları oluyor, ister istemez özgüvenli bir hava katıyorlar. Kadınların çoğu da bilinçaltında güçlü ve koruyucu bir figüre çekildiği için uzun boylu erkekler bir adım önde başlıyor. Ama işin içine karizma, duruş, özgüven ve karakter girdiğinde boy tek başına her zaman belirleyici olmuyor. Sonuçta 170 boyundaki biri de eğer kendini iyi taşıyorsa, enerjisi yüksekse ve doğru şekilde duruyorsa, fazlasıyla çekici olabilir. Yani boy avantaj ama her şey değil.
Erkeklere söylüyorum, siz ne kadar kendinizi geliştirseniz de, ne kadar kültürlü olsanız da, çok iyi eğitim de alsanız, maddi olarak bile çok iyi durumda olsanız, mükemmel bir işiniz ya da çok iyi bir patron olsanız bile, iyi bir karakteriniz olsa da. Kızlar değiştiremeyeceğiniz bir özellik olan boyunuz yüzünden sizi seçmeyeceklerdir, ki sırf boyu daha uzun olan ama aslında fındık kadar beyni olan erkekleri seçeceklerdir.
Ama siz bir kızın değiştirebileceği bir özelliğini eleştirdiğinizde (kilo) otomatik olarak kadın düşman ilan edileceksiniz. Söyleyeceklerim bu kadar.
Benim arkadaşım 176. Çocuk 168. Evlendiler. 5 senelik sevgililerdi. Çocuk 4 senesi işsizdi. Kızın umrunda olmadı bulur inanıyorum güveniyorum kafasındaydi. Son senesi iyi bir yere girdi evlendiler. Dugunde topuklu giymedi fotoğraflarda bacağını kırdı. Bir gün çocuğu utandırmadi. Çokta mutlular. Herkesi aynı kefeye koyma
@Haciyyatmaz 100 kişiden 3 ü iyi diye diğer 97 kişi de mi iyi oluyor? Hayatın boyunca bu tür evlilikleri say desem 10 tane sayabilir misin? İnternetten duydukların da dahil.
Çok doğru kralll.
Benim tanıdığım bildiğim çevremdeki kızlardan bir tanesi böyle egolu kaprisli değil. Kendim de dahil. Benim de boyum uzun. Ama karsimdaki insanda boydan önce baktigim bircok sey var. Çevren demek ki sıkıntılı
Benim sevgilim 169 170 boyunda ve okulun en çekici kızlarından biri ben 172 yim ve yan yana durunca neredeyse aynıyız
boydan daha önemli şeyler var
Sevgilimin beni tercih etmesinin sebebi çevremde tanınan amatör bi dövüşçü olup çok güçlü olmam. Ve bunun beraberinde özgüvenli biri olmam. Yani boyun çokda bi önemi yok buradaki kızların yorumunu ciddiye alma. Ve boyunu kompleks edinme itici duruyor dostum
10 örnekten biri gitti
@Emins12 Dostum boyu ben kompleks etmiyorum, Türk kızlarının geneli kompleks ediyor, senden önce yorum yapan da çevren sıkıntı demiş, ben hemen hemen her ortama girdiğimde %80 %90 bunu görüyorum zaten çevrem geniş, mağara insanı değilim bir yere tıkılıp kalmadım, şu yaşıma kadar belki 20-30 şehir gezmişimdir. Böyle kızlar çok fazla görüyorum, konuşuyorum, ortamlarına giriyorum. Fikir alış-verişinde bulunuyorum
Ben gördüğüm, yaşadığım şeyleri seviyorum. Bilmem boy kompleksine giriyormuşum da. Çevrem sıkıntılıymış da. İnsanları aşağılamayı ne çok seviyorsunuz, İNSAN gibi fikrinizi paylaşın, fikrime katılmıyorsan düşünceme zıt bir tez sun ya da oku geç.
Şu incel düşüncelerden çıkman lazım dostum. Hayat satranç gibi. Elinde olanla en iyi hamleyi bulup oynaman lazım.
Tamamen İQ oranına bağlı bir şey bu kendini geliştirmiş her kimse cinsiyet fark etmez böyle şeylere zaten takılmaz önem verilmesini karşı değilim bizimde önem verdiğimiz şeyler var
@Haciyyatmaz bu devirde senin arkadasina kezban diyorlar
@ALRKDKKQR kimin ne dedigi umurumuzda değil. Mis gibi evlilikleri var. Kıskanıp saçma sapan insanların mutluluklarına göz dikme
Tamam kısa boy ilgi çekici gelmiyor ama 1.90 boy bana hiç çekici gelmiyor kolay kolay özellikle birisi vardı 15 16 yaşımda hoşlandığım çok zavallı birisiymiş meğer esmer tenli kıllı zayıf zargana tipide ortalama de ondan daha yakışıklılardan yolda bile rahat görürüm her yerde bulunacak hatta daha yakışıklı bir sürü bulunur sırf 1.90 olduğu için kendini bir şey sanıyordu birde yakışıklı sanıyordu kendini sadece boy ile olmuyor zatwn boy daha itici gösteriyordu onun gibi birisi yerine 1.75 boylu yakışıklı birisi daha çekici hatta
En çekici 1.85 dediğim gibi tip önemli
Alakasi yok ki sadece boyuna bakarak karar veren kizla göğüslerinin boyutuna bakarak kiz seçen erkek aynı kafa
olabilir
Eğer her zaman her koşulda uzun erkek kısa erkekten daha çekici geliyorsa Bence tedavi olmalısın. Kim benim değerimi daha çok biliyorsa beni daha çok seviyorsa ve daha centilmense otomatikman o daha çekici geliyor yeter ki benden daha kısa olmasın. Ha tabii benden daha kısa olursa da çekici gelebilir ama ne bileyim benden daha kısa olursa onunla ilişki yaşama şansım düşer. Boyum 1.75
Daha iyi koruyabilirmiş hissi olduğu için aslında bakmayın taş devri insanıyız hepimiz erkekler korusun avlansın kadın ona ocuk doğursun evde beklesin aslında basit istekler.
Aynen
Kızlar biyolojik olarak kendini koruyabilecek erkek isterler bu ilkel çağlardan beridir böyledir siz uzun boylu erkeği kısa olandan daha güçlü olarak görürsünüz bu yüzden size cazip gelir. Ama siz bunun farkında değilsiniz aslında hormonal bir şey güç sizi çekiyor tıpkı zengin erkeğin çirkinde olsa çekici gelmesi gibi. Ama ne yazık ki yanıldığınız nokta şu uzun erkekler kısadan daha güçlü diye bir şey yok kavga tecrübesi fazla olan dövüyor genelde zaten bunu kaan kazgan olayında anladık.. Sizin biyolojik olarak istekleriniz şunlar bu erkek beni koruyabilir mi bana bakabilirmi çocuklarıma bakabilir mi. Siz inkar etsenizde bedeniniz bu şekilde programlı yıllardır mağara devrinde bile böyleydi hatta maymunlarda da böyle. Dişi maymun en iri ve en çok yemeği eve götürebilen maymunu tercih eder.. Bu sorunun cevabı işte umarım tatmin olmuşsundur.
@Emins12 Heh tamda bu konuya değinmiştim. Mesela sen dostum. 2 Metre bir adamı 10 saniyede allahına kavuşturacak yeteneğe sahipsin. Ama ergen kız senin dayak yiyeceğini düşünür :) Bu yüzden kızların zekasını sorgulamak yerine kendimize odaklanmak en iyisi.
Atlas beachte düzenlenen olimpiyatlarda 2 tane madalyam var ve dövüştüğüm çoğu insan benden minimum 5-7 cm daja uzunduçok fazla sokak kavgasına çağrıldım ve şunu farkettim kavgaya çağrılan uxun boylu bireyler güçlü olduğu için değil gösteriş olsun diye çağırılıyor ama kısa boylu olup kavgaya çağrılan kim varsa beni çok zorladı çünkü gerçekten güçlü olan onlardıkardiyoları sağlam olsa beni yere alabilirlerdi. Yaşanmış tecrübeyle sabit. Kızlara bunu açıklamam saatler alıyor bu sitede. Ama gerçek hayatta uygulamalı gösteriyorum (çünkü sevgilim boy takıntılısı biri ve kısa boylular korumacı olamaz vb olduğunu düşünüyor - Du) artık düşünmüyor o yüzden içim rahat
@Emins12 Dostum çoğu kız mağara döneminden kalma ufak aklıyla hesaplamalar yapıyor. Mesela survivor da adem kılıç cı yi belki bilirsin boksör. Efecanla kavga etmişti yorumlara kızın biri efecan uzun boylu ismaili de ademi de aynı anda döver yazmıştı. Düşün yani onların zekasını.. Bende gözümün önünde sokak kavgasında 160 çocuğun 180 çocuğu yerden yere vurduğunu gördüm hızlılar ve sert yumruklara sahiplerdir. Bu arada başarılarının devamını dilerim.
@Emins12 Rica ederim.
Yok yaa eskiden ben de öyle diyordum biraz olgunlasinca çok saçma olduğunu anlıyorsun erkek dediğin ozguvenli dimdik duran biraz da yakışıklı olacak boy çok saçma bi kriter çocuğun elinde olan bir şey değil
hayir ya boy onemli kisa erkekler cekilmiyor
Tamam ablacım küçüksün şu an ondan öyle düşünüyorsun biraz olgunlasinca saçma düşündüğünü anlayacaksin
Ne boy ne dış görünüş önemli kişisel bakım önemli sadece kendi suratını saçını başını boyunu seçemiyorsun ama kendini her yönden geliştirebilirsin ona bakarsak bende finansal piyasalarla vesaire ilgileniyorum fakir kız veya kenar mahalle varoşu bir kızla evlenilmez desem hoş olur mu?
onlar ilgini çekiyor demekki...
boyum kısa değil ama devede de boy var...
👍
Avci toplayici atalarimizfan kalan miras
Göze hitap ediyordur
Olabilir
Bize de minyon kadinlar cekici geliyor. Bunun sebebi bence erkeksilik kadınsılikla ilgili. Uzun boy erkeksi bir ozellik oldugu icin uzadikca daha erkeksi geliyordur.
olabilir
180 im öyle çok fazla ortalarda yokum ondan dolayı gören olmadı herhalde beni
190 alti gorunmez
Ablacım fazla takmayın böyle şeylere haahhaahah
180 kadında 150 den çekici. normal bu. az olan değerli ve özel oluyor.
173um cok sukur
ideal boy bence. 183 üm bende şükürler olsun :)
Kısa erkekler kimki ağlıyor anlamadım. Herkes senin gibi bir hayat kadınına bakmaz merak etme
senin gibiler iste 🤣
Ayy maaaal 😀
190 alti incel
😃😃😃 oşt
incel
Bence değiller
Neden kisa erkekler daha cekici peki
Dış görünüşten ziyade vermiş olduğu enerji daha önemli benim için
Uzun boylu erkekler o enerjiyi vermiyor mu
Vermiyorlar
Sevgilin boyu kac
Şu anda sapım sjsjs
puahha kuzeni ayarliyim dicektim ama o da 2 mt
Sen gibi kızlara daha korumacı geliyordur dışarıdan başka bir sebep olamaz
tamam
şu an hayatın lay lay lom olduğu dönemlerde olduğun için bir erkek de tip, boy, kas gibi basit kriterler dikkatini çekiyor. 25 ine geldiğinde yaptığı işe, aylık kazancına, sosyal statüsüne, karakterine vs. Dikkatini çekip, çekici gelicek.
Kişiden kişiye göre değişir senin için bu durum böyle olabilir ama başkası için olmayabilir herkes aynı fikre sahip gibi konuşmuşsun ben ne uzunum ne kısa biriyim 1.80 gayet de mutluyum.
Böyle konuşanların surlardan haberleri geliyor sonra :d
anlamadim
Komik olan ne
yalnız böyle bir olayla karşılaştırman aşırı iğrenç o kız sevgili bile olmamıştı o k*tille ne kadar iğrenç yaratıklarsınız ya sen de böylesin galiba zihniyetsiz oe
Oluyo öyle ya tipsizim baya ama boyum uzun diye goturuyom ateşli karilari senin boy kac
173
Yok sen çöpsün kadin dediğin 160 la 150 arasında olur alicam böyle kucağıma kizarticam o popoyu 173 kiz mi olur
œ
Kadınlar güce ilgi duyar , uzun boy erkeklerde fiziki gücün en göze çarpan temayülüdür
dogrudur
Sevdikten sonra boyu önemli değil benim için
Eşimde uzun boylu ve seviyorum ama her şey boya da bakmıyor 😄
185 boyum var bu işlerin boyla alakası olmadığını anladığınızda çok geç olucak çünkü o saate kadar çok üzecekler sizi
Ben tamamen katılmıyorum,1.87 bi erkek olarak, evet bunu cazip gören çok, ama ben bi 10 cm.. tüm yere yakın olsun isterdim
Uzun boy herkese ilgi cekici gelmeyebilir. Neyi ozel abi uzun olmanın onu tartısalim :) seveni varsa sevmeyeni de vardır :)
Tamam en yakışıklı senin sevgilin
œ
🪞
Allah başka dert vermesin bacı
amin
Bilmiyorum. Ama bana öyle gelmiyor. Mühim olan karakter zaten..
190 erkekler aşktır 💕💉😂
evet oyleler sevgilim 196 kuzenim 204
Bekliyorum bekliyorum kskeks
Neyi bekliyon fistikli kurabiye
@Tmfkfk incele bak incele
Demiş ikbal gibi sonunuz olucak diyor akıllı bende bekliyorum. ne çok boş konuşan erke var 😂
@fıstıklı_kurabiye
O da senin gibi konuşurdu sonra surlardan haberini okuduk :d
Hadi ötede havla
@fıstıklı_kurabiye
surlarda seni havlatırlar dikkat et
@fıstıklı_kurabiye sunu engellesene
Engelledim.
170 erkek benden kısa nasıl cekıcı olcak
173um ben de
Her şey görünüş boy olsaydı hayat herkese sosyeteydi lükstü
Neyseki uzunum böyle saçma sapan muhabbetlere maruz kalmıyorum
Alakası yok boyu uzun aklı salata uzak durmak lazım kendinizi böyle böyle telef ediyorsunuz
ben 1.75 im gören kızlar hasta :)
boyda değil şahısta bitiyor iş
Aslında boyu uzun olanlar korkutucu bence, hele 1.90 yok uzak olmaz
oyle bisey yok
bana gore var
soruyu ben sordum istemiyosan cevaplama
abazalar yuzunden
ne icin
Görüyorsun direkt çünkü, tanımadan ambalaja göre
œ
okey
Olabilir bana da 155 kızlar daha çekici geliyor
Olabilir
Aşırı güçlü Dövüşçü ve koruyucu olan ama boyu 172 olan erkek itici mi peki
(2 tane madalyası olimpiyat madalyası olup kavgalara çağrılan popüler olsa mesela)
(.
Kezbanın uykusu gelmiş sahur bekler içindeki ateşi erkeklere sataşarak söndürür olmuş
Hangi kısa erkek üzdü seni :D
Sevgilim 196
Sevgilinin boyunu sormadım. Hangi kısa erkek üzdü seni dedim. Kuyruk acın var belli ki
Sevgilim 196 boyunda
Vah vah Allah şifa versin bacım
196 boyunda erkek arkadasim
Çünkü uzun boylu erkek seviyorsun
her kiz seviyor
Tüm kızlar değil
kendini kandirma
Kısa boylu değilim objektif baktığım için öyle söyledim. Yani kendimi kandıracsk bir durumum yok
190 ustu uzun
Senin bir deveyle tanışman şart
sevgilim 196
Sadece boyuna bakarak sevgili olduğuna eminim
œ
Niye zoruna gitti. Küfür edecek kadar karaktersiz birisin işte.
œ denir sana
Sen de o nun kendisisin
170 erkek zaten kısa :D
neden uzun erkekler cekici
Sana hangi konuda çekici geldiği önemli
Olgun kadınların umursamayacağı bir konu. Ayrıca 1.73 boyunla insanların boyuna laf edecek özgüven nerden geliyor merak ediyorum açıkçası.
ben 183 boyundayım acaba araplara benziyorum diye mi beni beğenmiyorlar beni. hatta ben kürt kökenliyim. Müslüman müslümanın kardeşidir sonuçta
Büyük olasılıkla, güvenilirlik ve güvenlik yanılsaması verdikleri için. Fizyolojik özellikler de rol oynar)
Kısa erkek daha yakışıklı oluyor uzun erkeklerin yüzleride uzen oluyor. Bence orta boy
Kozlarından birkaç tanesinden biri olduğu için
Bilmem. Dar kalçalı kızlar neden iticiyse o yüzdendir
havalı
bence de
Ben 1.78 boyum var.
İki kesimede hitap ediyorum 😂
Herkese çekici gelen şeyler farklıdır, bunu genelleyemeyiz.
Boy hem kadında hem de erkekte ilgi çekici bence
Uzun iskelet olacaksa kalsın ama uzun ve orta derecede kaslı ise o zaman 😍😍
Ama vucududa iyi olmalı. O sartla evet çekici olur kadında erkekte
188 benim boyum açıkçası iyi hissettiriyor
guzel boy sevgilim 196 ama
Isminizi öğrenebilir miyim
Mesajları kapatmışsin 😂
aynen
Sana nasıl ulaşırım?
sevgilim var diyorum
Sevgili olalım demiyorum genel sohbet
190 alti erkek ilgimi cekmiyor