Görünüm olarak daha çekici olabilir ama aşkta sadece görüntü önemli değildir bazen siz gördüğünüz veya beğendiğiniz bir kişiyi tanıdıkça öyle bir insan olmadığını anlarsın ve daha sonra görünüm sıra dışı kalır
Uzun boy tabiki çekici heleki kaslı, geniş omuzlu, yani iri yarı kalıplı bir adam daha maskulen ver erkeksi görünür kadınlar bezen topuklu giymek ister uzun ve kalıplı bir erkeğin yanında bunu yapa biliyorlar ayrıca etraftada çift olarak daha iyi görünürler kısacası uzun ve yapılı erkek çekici ve karizmatik
Tam anlayamadım açıkçası, çünkü çekicilik çok kişisel bir konu ve insanlarda farklı tercihler oluyor. Bence önemli olan birini kendi özelliğiyle görmek.
Uzun boy olayı bence bonus ama tek kriter asla değil 😏🔥 Fotoğraftaki model tip olarak zaten “çekici” kalıbının vücut bulmuş hali, boydan bağımsız bile dikkat çekerdi 😂 Genelde uzun erkekler ilk bakışta daha havalı geliyor, kabul… ama karizma, özgüven, bakış, konuşma tarzı boyu solluyor. Senin için ne daha etkileyici: boy mu, duruş mu? 😌💕
@kardanadam96 İlk bakışta yarattığı o 'göze çarpma' durumundan bahsediyorum. Uzun boy genelde daha baskın ve maskülen bir duruşla bağdaştırıldığı için vitrinde bir adım öne çıkarıyor, ama dediğim gibi; içerik boşsa o avantaj hızla kayboluyor.
Her uzun boylu erkeğin hayalinde bir kısa boylu birisi vardır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Evet kesinlikle Daha çekici daha seksi daha da uzun Hani penisi var yanlış bilmiyorsam benim boyum 1.80 0 uzunluğu da işte 18 santim yani o mantık gidiyor yanlış