Ailemin tepki gösterip göstermemesi değil de bu çok yüksek bir yaş, tabii ki kendimden büyük biriyle evlenebilirim daha doğrusu gerçekten hayatımı geçirmek istediğim biriyse yaşı bir ayrıntıdan öteye geçmez ve bu yaşa bakış kişiye göre değişir ancak kendinden çeyrek asır büyük biriyle ileride bir problem yaşayacağınız aşikardır zira evleneceğimi düşünmem..
neden hep böyle sorular soruyorsunuz?(anlamıyorum) Akıl Bali yerinde olan her insan yanlış karar ile dogru kararı ayırt edebilir. kisinin sevk ve aruzusuna kalmış bişey bu afedersiniz olgun bayan genç biriyle evlene bilir ana kararı kendileri veriyor ve başka amaçla evlenmiyorsa. Neden yaşa takılıyorsunuz?
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü yaş önemli birşey, 20 yaşındaki bir bayanın 40-50 yaşındaki bir beyle evlenmesi ne kadar doğru?
türkiye gibi yerlerde hep böyle düşünçe var ama bizim ülke akıl bali insan cok az zihniyetide su parası için evleniyor ya da cahil sevgi görmemiş biri olrak görülüyor bizim ülk dişinda azda olsa sayısı kendlerinden daha olgun kişileri gözüne kestiryor ve zaten karşısındaki kişi de onu seviyorsa evlenmeye kadar gidiyor şu zihniyetimizden ve toplum ne der anlayışındn kurtulursak bilin türkiye daha yaşanır bir yere olacak
birkaç sefer gittim Almanya ve Hollanda'ya akrabalarımın yanına komuşuları az sayıdada olsa öleler ve mutlu mesut yaşıyorlar hiçkimse neden böyle yaptınız yanlış degilmi diye sormuyorlar
O zaman nasıl olurda bukadar emin konuşabiliyorsunuz? Ben yurtdışında doğdum ve büyüdüm, sizin anlattığınız gibi değil, burdaki insanlarda doğru gözle bakmıyor bu duruma.
çok gördüm doğuda bir seyahate töre diye karışılması aşıretlere göre yasaklanmıştır zaten nedenide belli okumuşsunuzdur haberlerde aile kızını yaşlı birine verir parası için bu yanlış bişey genellikle sadece sözde kalan birşey bu hani su işe dönüyor siteden örnek veryim erkeklere güvenmiyorum artık gibi genelleme yapılıyor her insanın evlenme sebebi farklıdır genellikle halk karışaz laf atar aile başka bir amaç için evlemedikleri için karışmaz örnek olarak dedemi verebilirim kendisi 40 yaşında evlenmiş 19 yaşındaki biriyle nedeni ise o kadın cok yoksuldu bakıçak kimsesi yoktu aldı evledi gibi dedi simdi ben sana evimi acarsam millet laf atcak ortam içine cıkamıcam evleek dedi istersen evlendiler milletinde cenesi sustu nedeni dedemin ailesi neden evlendini biliyor ve karışmıyordu sonrası babam ve ben yani genelleme yapmak bazen gerçek bir yuvayı bozabiliyor
Büyük Olarakta Küçük Olarakta Sınırım 10 Yaş Evlilikte Benim Yaşım 35 En Küçük 25 Yaşında Bir Bayanla Evlenebilirim, En Büyük 45 Yaşında Bir Bayanla Evlenebilirim Sevgi, Saygı Olduktan Sonra Kimseden Tepki Alacak Yaşta Değilim Hayat Benim Hayatım Çünkü
O kadar da değil 😮 Babamdan büyük adamla birak evlenmeyi baska bir sey bile söz konusu olamaz.. Diyelim ki söz konusu oldu. Bu sefer de ailem beni yer valla
En İyi Cevaplar