İşte bu soru, çoğu insanın merak edip ona göre evlenme kararı alan insanlar için soruyorum desem yalan olmaz 😄 hatta yaşça büyük birisiyle evlenme kararı vermeden önce peygamber efendimiz de kendinden yaşça büyük biriyle evliydi hatta ondan kızı bile oldu diyip kendine bir şekilde referans edinmiş oluyorlar.☺️ Evet KS üyeleri siz kendinizden yaşça büyük biriyle evlenir miydiniz, maksimum kaç yaş büyük olsa evlenirdiniz?
10 yaşa kadar olabilir belki de ondan sonrası artık kuşak farkı oluyor o zaman anlaşma daha zor olur. Küçükse de 5 yaşa kadar olabilir ama olgun tavırda olursa ancak. 🌸
Maximum benden 10 yaş büyük biriyle evlenirim fazlası beni bozar😀 Tam tersi olsa ve ben büyük olsam işte tam burada bir durup düşünürüm. Bu benim yıllardır asla olmaz diye dikte ettiğim bir konu. Ama oldu da kendimden yaşca küçük birine aşık oldum... Kendime kabullendirmem zor olur yanılmıyorsam. Ama dediğiniz gibi peygamber efendimiz (s. a. v) yaşadığı hayatıyla bizlere örnek olmuştur. Sonuçta benden küçük birine aşık olmam ayıpta değil günahta... Kendime söz geçiremediğim yerde yelkenler fora 😀
Uzaktan ilişki yaşıyoruz ailem doğulu ve katı kurallı Gizli saklı 5 dk görüşmemiz oluyor o da 6 ayda bir :) bazen normal diyorum. Yazın evlilik planı yapıyoruz... Yanındayken ilgili...
Yanındayken ilgili diyerek komik bir şey söylemiş oluyorsun. Senden başka bir kızda onun yanına gelse onunlada ilgilenir. Bu seninle alakalı bir durum değil. Umuduna hayran kaldım. Senin için hayırlısı neyse o olsun iyi akşamlar :)