Şarkılarda geçer "sende kayboldum, koybolmadım sendeki kadar" vs... Sizde uyandırdığı anlam nedir?
Mesela örnek olarak başlık altında bende kaybolun ve tekrar ortaya çıkın.
Mesela örnek olarak başlık altında bende kaybolun ve tekrar ortaya çıkın.
bence bir travma olayı gibi aşırı sevgiden olur mesela dur sende kayboluyum
seninle iken nefes alabiliyor seninle iken gerçekten yaşadığımı hissediyorum herşeyi seninle yaşamak istiyorum bir bedende yaşıyormuş gibi olmak isterdim senle seninle yaptığım herşey doğru ve güzeldir
şimdi ortaya çıkıyorum
senden ayrıldığımda fark ettim herşeyi aslında gözüm kör olmuş kulaklarım sağır olmuş doğruları görmez ve duymaz olmuşum senin sevginde kaybolmuşumda aslında aşkımdan yolumu bulamıyor muşum ama şimdi sensiz iken kendim gibiyim ve herşeyi daha net anlıyorum
oldu mu acaba ama denedim :)
Konuşurken 1 durak fazla gitmiştim.
Onda o kadar kendinden bir parça görürsün ki seversin onu gitgide benimsersin. Sonra gözlerin onda kaybolmaya başlar. Dersinki keşke hislerimde onun hislerine karışsa ama bakarsın karışmaz çünkü sen tatlı su o tuzlu su niye karışsın ki.
Bunlar hep #cinselseks.
Cevap
7Cevap
Mesela gözlerinin içine baktığın an sanki dünya durmuş sadece sen ve o kaybolmuşsun birbirinizin gözlerinin içinde
Yani iki ruh un bir tam etmesidir. her baktigin seyde onu gormektir. kendinde bile. kendini sifirlayip o olmaktir.
Olay korteks devre dışı kaldığı için kortikal değerlendirmenin de devre dışı kalması. Bu durumda kişi algılayış farklılıkları yaşıyor. yer yön, zaman, mekan ve kişi oryantasyonu bozuluyor. Ve evet kaybolmuş hissediyor
dünyadan iletişimi koparmak herseyden habersiz kapmak ( siz siz olun kendinize gelin ) 😂
Sende o kadar kaybuldumki ağzıma mıçabilirsin demek.
Sağlamına bir darbe yedikten sonra kendisini bulur umarım
ona her baktığında kendini görürsün onun gözbebeklerinde teninin kokusunda bir bakışında bir öpüçüğünde kaybolursun.
Onunla bir butun olmak, 2 kisi iken 1 kisiye dönmek...
Ona aşık olduğunda onun dışında hicbirsy ilgisini cekmez mesela
Kendini unutmak kendinden vazgeçmek benliğinle onun olmak
Onunlayken hicbir seyin farkinda olmayip, ondan ayrilinca aa ne malmisim, olmak
öyle bir duygum yok ve nasıl bir hissiyat olduğunu bilmiyorum
Aşık olduğum kişi olamaz ki, mantık denizinde boğulmak en doğru olanı.
Tek düşüncen o olur ve her zaman onu düşünürsün ayrılsan bile.
Kaybolursam kendimi tanıyamam birine o kadar kendini kaptırmaman gerekiyor
Sende sadece ben kaybolurum.
Herkes haddini bilsin
Hic yasamadım öyle bir his bilmiyorum
Kaybolmasam daha iyi😎
Ben bir bok anlamiyordum zaten.
kaybolduğunda anlarsın
Ona kendini çok kaptırmak demek
Aşk benden uzak olsun baro
Saçma sapan seyler
ben felsefe bilmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?