Moralimi bozdu
ben o konuşunca sözünü kesmemek için sabahlamıştım
ben o konuşunca sözünü kesmemek için sabahlamıştım
Benimkide aynısını yapmıştı. Mutlaka birşeye canı sıkılıyo. Dikkat ettinmi o ara konuştuğu biri varmıydı? Sıkıntısını sorsaydın keşke. Genelde yok bişey deniyo ama var. Var bişey. İlişkiniz ne kadardır sürüyo?
Konuyu cinsele çekti
Bende bişwyler felan dedim anlıyorum ben yarıyprıö iyi geceler sana dedi
Beklemesin
Sevgili miyiz Emin bile değilim
Daha önce bir sürü kişiyle beraber olmuş
Ben bakireyim ama
Bunu önemsemiyorum ama kullanılıp atılmak da istemiyoruk
19 o 29 😐 Yargılama lütfen
Değer veren yapmaz zaten
Evet 10 yaş var
Ama bilemiyorum ya
konuşasım geliyor
Ama hoşlanıyorum
Bunu genelde erkekler yapmaz çünkü sevdiğin biriyle konuşmak insana acayip mutluluk veriyor ve evet bencede çok büyük kabalık başkası olsada sözümün kesilmesinden hoşlanmam
Normal konuşurken aniden onu demesi yanlış. Nezaketi vardır bu işin. "Benim çok uykum geldi, müsaade var mı?" diyebilirdi. Oldukça kaba olmuş.
Bencede
ah ah benim de başıma geldi böyle saygısız terbiyesiz sadakan olsun insan yerine koyup verdiğin değer.
Cevap
14Cevap
Muhakkak geçerli bir sebebi vardır, ayrıca -ben sözünü kesmemek için sabahlamıştım falan ne demek allah aşkına, senin istediğin gibi davranmak zorunda mı?
Aman her şeye bir gullep buluyorsunuz ne var bunda bir anına gelmişsin öyle demiş abartmaya gerek yok
çok mall var böyle ya bisey diyorsun tam sohbetin ortasında iyi geceler diyo ee sektir git yat diyesi geliyo insanin
Birşeyi yaptığında karşılığını beklersen hayal kırıklığı yaşarsın. Net!
o kadar düşünceli olma sende bundan sonra o zaman...
siz gene normal konuşurken yapmış biz özel konuşuyoruz uyuyalım dedi soğuksu dökmüş gibi oldum
Bence senin ki daha kibar
Bence o kaba değil, SEN ÇOK HASSASSIN. Kıyamam. Sana karşı daha ince olmalı ama. Özelisin.
uykusu gelmiştir yarın işi vardır Birak uyusun
Babane kalksın
bencilsen sana mustehak zaten direk uyusaymis keske
Ama sözümü kesti resmen
laf lafı acar uzatmak istememiş yorgun olabilir anlayış göster yarın konusursun
Oekala
işte gör bak tanı önceden
Takıntılısın takma devam et
Çok sıkıldıysa demek ki
çoğu zaman bu olabilir bende de oluyor.
normaldir
Arkadaşın çok salak