AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
kadın çivi bile çakamaz? güldüm sadece, cinsiyetleri kalıplara sokmaya bayılıyorsunuz. Her kadın bir bireydir ve her birey özgündür.
çok iğrenç sözler be kadın şöyle kadın böyle bunlar olunca mı ''gerçek'' kadın olunuyormuş saçmalık.
kadin dunyadaki en ustun varliktir. en ufak suphesi olan donsun arkasindaki o sahane varliga baksin
Çivi çakamaz? Alasınıda yapar , topuklu giymek zorunda değil çıtkırıldım gibi davranıyor resmen, kalıba sokmaya çalışmış olmamış.
Kadın derken bahsettiğin bayan küfretmeyen lale devrin de kalmış. O saydığınız varya şu anda kadınlarda olmayan özellikler. Öyle kadın yok yok yok
Ben varım
@yılanyuvası genelleme yapmıyorum gerçekten dışarda yeni nesil insanı kahrediyor gerçekten. Ben artık gerçek bir kadın tanımak istiyorum.
Kadınların bir kısmı benden fazla küfür ediyor ya 😂😄
kliie özellikler ekleyemem tabiki ama biraz güçlü durmayı bilendir desem sanırım abartılı olmaz
Listede kadinların pembe kaka sahibi olduklari atlanmis bence
Dekupajla kesim yaptim ben. Ne yani ben simdi kadin degil miyim?
Kadın yeri geldiğinde erkekten daha iyi küfür eder. Bakımlı eller guzelde o iğrenç tarzda tırnak uzatmaz.
Kadın sadıktır, Nerede ne konuşacağını iyi bilir, Ev işinden anlar ve kadın küfür etmez
Kadın erkek ne derse kabul etmelidir ama öyle bir dünya yok
Erkeklerin evlendikten sonra en güvenilir danışmanıdır...
Sadece kadin civi cakabilir olacakti... yoksa gerisi iyi
Saçmalık :D
Kadın isterse savaş pilotu bile olur.
bakınız: Sabiha Gökçen
Ozaman gerçek kadın buysa biz çok yanlış kişilere kadınım demişiz 😕
Çivi bile çakamaz ne ya? Alasını yaparım tamir işlerinin
kadın dediğin erkeğinin gözünden nasıl olduğunu bilmeli ya da ses tonundan...
sonra konuşmasını bilmeli
oturup kalkmasını bilmeli
Yahu bu kadarı olduktan sonra bide şunu ekleyelim dersek ayıp etmiş oluruz
Bende siparişimi yazacam da teslimat ne zaman olur kargo ücreti kime ait
Evet namusumuzu da onlar için taşıyoruz, çünkü saçımız uzun.
Bunlara uyuyorum ama yanlizim demek ki bunlar fazla kadın onu yerden yere vursun erkeğe yeter..
Kadın edepli ahlakli olur.
Nasıl konuşacağını ve davranacağını bilir.
Becerikli olur.
aynen öyle hatta namusuna daha düşkündür ve maddi konularda da daha tutumlu olan taraftır.
bu yorumumu 2 bayan arkadaş neden beğenmemiş anlamadım yanlış bişey mi söyledim
Topuklu ayakkabı her zaman giyme ve çivi çaka biliyorum :D
Kadın sadıktır da erkekler hiç bir zaman sadık kalamıyor maalesef
@ersanersannnn sen kendine bak mal
@ersanersannnn ne oldu yüz vermedik diye kezomu olduk ben hiç bir zaman kocamı aldatmadım çok istekler geldi reddettim mesajımda kapalı zaten
Kadın, kadındır. Oyle kadin isteyenler gitsin sisme kadin alsin amipler.
kesşn bir kanun değil sonuçta ama hepsi kadına has katılmadığım çivi bile çakamaz
Güler yüzlü, trip atmayan, küçük şeylerle mutlu olan
kadınlar çivi bile çakamaz kısmını kaldıralım kadın istedimi onuda yapar
Kadınlar iyi kalplidir, kötü olmazlar. Hele bir yerde sigara içmeleri kötüdür yazıyordu erkeklerin içmesi sevimli çünkü..
Hangi erkek gözünden herkesin görüşü bakışı hep farklı aynı olmasını beklemek zaten saçma olur ☺
Bu maddelerin hiçbirine uymak zorunda değiliz. Başkalarının değil benim isteklerim önemli.
Topuklu ayakkabı kısmı bana göre saçma geldi ama cidden büyük çoğunluğun kafasındaki yapı bu.
Tabiki kadın dediğin güzel olur yanıma yakışacak olur mesleği olsun bide he parası bide bide arabası evi olsun beni geçindirsin bide cinsel ihtiyaçlarını giderdi mi tamaaaam kadın işte budur
Sadece sadık olsun ve erkeğini doğru biçimde yönlendiren kadınsı kişi olsun
çivi mi çakamaz siz çay taşıdınız mı hiç sen yanında kimsen yoksa odunda taşırsın çivide çakarsın. kadın dediğin erkeğini sevsin karşısındakine verdiği değeri sevgiyi göstersin. bu saydıklarınız fasa fiso 😉
Kadın küfreder,(hemde çok pis)
Kadın spor ayakkabı giyer
Kadinlarin saçları istediği gibi olur.
Kadınlar balyozla bile çakar
İlgisini çeken her şeyi anlar
Kadınlar çivi çakabilir o kısmı çıkar topuklu ayakkabi onemli degil birde boylu poslu olur ekle imanlı olur ekle tamam :D
Ilk 3 maddeyi hep savunmuşumdur. Çivi bile çakamaz hariç diğerleri de doğru.
Topuklu ayakkabi giyer ne ya istedigini giyer onlara ne ki
bunların hepsi beni anlatıyor yalniz çivi de cakabilirim ordan kaybediyorum sanirim 😂
o degilde ewde coraplrni bulamzlr ideal kadin soyle ideal kadin boyle siralayip giderlr 😂
Ne erkek ne de kadın için bu tarz söylemleri kabul etmiyorum.
Erkek gözü görmek istediğini görür, gerisine karışmaz. O yüzden fazla ciddiye almayın.
1 adet bundan sipariş edebilir miyim? nerden alıyoz?
Hepsi bende mevcut😂 demek ki gercek bir kadinim vaay bee😛
Bir çoğu asparagas
İtaatkar
Sadık
İşgüzar
Evcimen
Bakımlı
Ağır
Pozitif vs. vs.
Ben çivi çakıp, ağzında sigarayla küfür eden spor ayakkabılı bir kız istiyordum, biraz tersi oldu ama olsun..
bence saçma saçı uzun ve topuklu ayakkabı giyme zorunluluğu yok eğer öylese kadınlara göre sakalsız şık giyinmeyen cömert kibar olmayan kadınların gözünde gerçek erkek değildir
Klasik türk erkeklerinde böyle ama genelleme yapmayalım ben klasik bir türk erkeği değilim yani
Aynen bende klasik turk kizi olmak istemiyorum..
@Goldness olmak zorunda değiliz de zaten.
Cok detaya gerek yok, penisi olmayan iri memeli duygusal mahlukat iste.
topuklu ayakkabı giymesine ve saçlarının illaki uzun olmasına gerek yok
Nerede ne konuşacağını bilecek kadar zeki ve bilgilidir
- Kadın sadıktır
Sadakat karsilikli
Hamaratlik
Oturmasini kalkmasini bilmek
Kadin dediğim şöyle olur böyle olur gibi kalıplar gereksiz
Bu saçmalıklara hala inanan var mı?
kadın çok hassastır.
Hassaslığın içinde cadaloz da barındırabilir.
hangi kadın sadıktır tam olarak :D ben göremedim de :D
sen o kadına sadık ol o olmazsa onu itliğidir
keşke it gibi olsa onlar daha sadık :D
vah vah kurtarılamaz vaka
kurtarılabilse kurtarcan yani :D... kurtarılamayan benmiyim yoksa insanlık mı acaba
valla şu an karar veremiyecek kadar çelişiyor ama bir insan koca bir insanlığı etkilermi onuda bilemedim.
insanlığı etkileyen ben değilim karaktersizlikleri bencillikleri
anladımm soruyu soran kişiyi rahatsız etmeyelim onada bildirim gidiyor
yanii napalım o zaman ne güzel işte :D sorusu gncel kalıyor :D
hahahahah ama başıda şişiyor
konuşmak istemiyorsan konuşmak istemiyorum de :D bahane arama :D
öyle olsa söylerim zaten ya da cevap vermem bahane arkasına sığınmam ben 😉
hee pardon o zaman :D bana öyle gelmiş
😂😂😂 rahat ol ya ben direk söylerim. ama cidden erkekler sadık oslun kadınlar sadık olmazsa o problem kadına aittir
ee o zaman erkekler sadık olmazsa o problem de erkeklere aittir böyle uzlaşamayız :D
😂😂😂😮 işte ilişkide zaten tek kadın sadık olamaz ki. ortak olmalı.
heh kesinlikle :D bak şimdi uzlaşabiliriz :D sadakat her iki tarafında uymak zorunda olduğu bir kuraldır
yapmazsa onun problemi yok yapacak arkadaş
bencede öyle ama tek taraflı olmamalıdırr
bencillik olur o
kendn yapamadığın bir şeyi bir başkasından istemek ne kadar doğru olaiblir
aynen öyle hayatta eşit şartlarda olamlı bir ilişki her tarafta kendinden eşit şekilde ödün vermeli kişiliğini biri yitirmemeli.
işte bunu başaran insanlar hep mutlu zaten hem hep bana diiyp de hem mutsuz oluyorlar sonra suc karşı tarafın
işte o gibi insanlarda ne hayatlarında nede ilişkilerinde bir yere ulaşıyor sadece egoist bencil bir tavır sergiliyor okadar
mesela sunu diyen kadın gördüm ben ya sevgilim başkalarıyla konuşuyor ben konuşuyorum diye ee dedim sende konuşuyon normal değil mi konuşması die ben kendine güveniyom sadece arkadaşım diyor ee sevgilinde kendine güveniyordur o zaman dedim yok ben ona gvenmiyom diyor
bu ne şimdi
geçenlerde biri yazmış sevgilim erkekleri takip ediyor kıskanıyorum diye ee dedim sen kız takip ediyormusun peki evet ama hepsi kankam dedi. iyi dedim belkide o erkekler de o kızın kankasıdır ikisi aynı şey değil deyip engelledii. 😂😂😂 cevap yazacaktım bol okkalı.
işte bundan bahsediyom bende bir taraf ne apıyorsa öteki tarafında yapma hakkı vardır en iyisi kimsenin yapmaması :D
hahahaha aynen
çocuklarımın anasıdır mutfakta hizmetçidir dortordur yatakda