Kadınların hayalinde kalıp, gerçekte olmayan erkekler sizce hangi özelliklere sahiptir?

Kadınların hayalinde kalıp, gerçekte olmayan erkekler sizce hangi özelliklere sahiptir?
Hiç unutmam bir zamanlar evli bir bayanla olmuştum ben ne kadar gerçeğim karşılaştırmak için eve gidince kocasınla beraber olduğunda benim gerçek dışı olduğuma inanmıştı ama bu iyi birsey mi tabiki değil hadi biz bekar adamız yapıyoruz ya evli kadınların sadık olarak kalması tamamen şehir efsanesi
Güzel ahlak sahibi, imanlı, dürüst ve espritiüel karakterler. Kafamdan uydurmuyorum çünkü aynı düşüncede olduğum yaklaşık iki milyon insan var. Katılmıyor olabilirsiniz, katılıyor olabilirsiniz. Size kalmış ama ben bu devirde dinine düşkün, namazına bağlı biri için gerçek dışı derdim. Çok göremiyorum çünkü
gerçekte olmayan derken yanlış olmuş bence, vardır ama henüz o kişiyle tanışmamıştır. şahsen benim hayalim de öyle aman aman bir erkek yok kfklclsğ
Hem sosyal hem yakışıklı hem de sadık. Parayı dahil bile etmedim bakın bu üçü tek başına gelmez bir araya. Para da sadık, anlayışlı ve empati sahibiyle bir araya gelmez. Evli ve çocuklu ama sevgilisine aşık olan temiz kalpli bir erkek de yine ütopyadır sevgili rolündeki kadınlar için.
Cevap
9Cevap
Gerçekten saygılı aşık olmayı bilen
Sadakatli, anlayışlı, dürüst ve düşünceli..
Parası olan erkekler
Sadık ama yakışıklı.
Esmer, boylu poslu ama sadık.
Her konuda dürüst ama sadık.
Sadık ama yalancı olmayan.
Erkek olup ta sadık olan.

Şu olsun yeterr
Sadece sevdiği kadına özel davranan erkek, sadece tek bir kişiyi sevip başka kimseyi hayal dahi etmeyen erkek bana gerçek dışı geliyor
Kibar, romantik. Kıyafete makyaja karışmayan. Sürekli hesapları kurcalamayan:) öyle Bi hayal işte
Serseri ile takılır eğlenir sonra efendi adamın başını yakıp evlenirler.. İlk tercihleri aşk ikinci tercihleri mantık olur..
Böyle bir erkeği düşünmek bur hayel ürünüdür gerçek aşk çiğköfte DÜRÜMDÜR 🤣
180 ustu esmer kasli yakisikli bakimli akrep burcu karakteri oturmus kafa dengi ince dusunceli erkek
Çok seven çok sadık uzun boylu yakışıklı imanlı erkek.
Çok ilgili ve düşünceli, çok anlayışlı ve de tamamen sadakatli
Sanmam yoktur.
yahu bi kerede olsa şaşarım
Hayalimdeki erkeklerin hepsi bu dunyada yaşıyor, yasamadigina inanmam
Tek kadına bağlı olup gözü başkasını görmeyen erkek
Sadakatli yalan söylemeyen ve tek kadınla hayatını geçirebilen erkek hayal ürünüdür.
İhanet etmeyen,
yalan söylemeyen bütün erkekler gerçek dışıdır arkadaşlar.
Karsı cins üzerine hayal uzerinden anlam yükleyecek yaşı geçtim sanıyorum
Bulamadığı her vasıf diyebiliriz.. Kişinin aradığı şeye göre değişir.. Keyifli günler..
İlk başta evlenmek istiyorum diye gelip her gün romantik olan erkek
Şu dizilerdeki aşık erkekler felan
izleyip gerçek sanıyor kızlar 😂
Το νγαμήσω το ροζ μουνί μου είναι απόλαυση δοκιμάστε το νομίζω ότι είμαι γαμημένος καθυστερημένος από τον τρόπο που αυτό είναι ένα μήνυμα βοήθειας βοηθήστε με να με απήγαγαν🦶🏿👅🦾🦻🏿
İlgilenen hatasını kabul eden sevgilisini sürekli alışverişe götüren sen mutlu ol yeter diyen erkek var mıdır acaba
Tutarlı kararlı erkekler hayal ürünüdür erkekler çok dengesiz
Şövalye ruhlu erkekler.
Başka kızlarla flörtleşmeyen sadece kendi flörtüne bakan
Gözü sadece sevgilisini gören, onu mutlu etmek için her şeyi yapan, hatalı olduğunda evet ben hatalıyım seni üzmemeliydim diyen biri
Değer veren, güldüren onunla her şeyi yapabileceğim biri
Kadınlar hep güzel şeyleri yazmış ama kötü olanlara aşık oluyorsunuz garip
Ince dusunceli, zeki, iyi tipli bir arada hayal gibi geliyor bana varsa da bana dusmez 🥲
yaz dizilerindeki erkekler gerçek dışıdır
Güven kırmayacak erkek
Gerçekleri söyleyen ve gerçek davranan erkekler.
Romantik, kadın ruhundan anlayan, cool
Badboylara sıra dışı olarak bakıyrlar :D
Kadınlara bakmayan 😂
Kendi işinde gücünde birey.
seks düşünmeyen gerçekten seven
Kendini üstün görmeye çalışanlar
Herşeye tamam fıstığım diyen
Romantik erkek
Sadık olan biri gerçek dışıdır
Sadık erkek şehir efsanesi
Tecrüben efsane..
Görmüş geçirmişsin bayaaaa