İnternet'te okuduğum bir yazıda aynen şöyle yazıyordu..Erkeklerin gözünden "gerçek kadın" - Kadın küfretmez! - Kadın topuklu ayakkabı giyer - Kadınların saçları uzun olur - Kadınlar çivi bile çakamaz - Ev işlerinden anlar - Nerede ne konuşacağını bilecek kadar zeki ve bilgilidir - Kadın sadıktır
Var mı eklemek istediğiniz bir şey ya da itiraz ettiğiniz? #Meczup
Erkek gözünden 'gerçek kadın' figüründe neler var?
Kadınlar da yalan söyler, heyecanlanır, eğlenir, üzülür! Tamirden tadilattan bir erkekten daha iyi anlayabilir. Kadının topuklu ayakkabı giyme zorunluluğu yoktur! Kadınlar uzun bacağa dolgun dik kalçaya ya da 34c göğüse sahip olmak zorunda değildir.
İdeal bir kadın figürü erkeğin gözünde ne ifade ediyor? Bir kadın bakımlı olmak zorundadır. Kararlarından seçimlerinden emin, özgüveni yüksek ideallere sahip olmalıdır! Topuklu ayakkabı kadına daha elit ve esteik görünüm kazandıran başarılı yardımcı bir aksesuardır. Kadının kusursuz olmaya ihtiyacı yoktur. Güçlü bir kadın ragl döngüsüne girdiğinde hassas olabilir ya da bunu hissettirmeden kendi içinde yaşar. Biz erkekler kadından çok şey bekleriz! Acaba biz hayal ettiğimiz kadının karşısına çıkabilecek kadar kusursuz muyuz? Kadında hata yapabilir. Kusursuz insan yoktur. Başarılı ve güzel kadınlar özgüveni yüksek, başarılı, saygın, oturmasını konuşmasını bilen bakımlı erkek ister. Kadınların özgüven düşüklüğüne kendilerine sığınacak kadından destek alacak adama ihtiyaçları yoktur. Bir kadını yücelten, grurunu okşayan koruyup sahip çıkan erkek başarıya ulaşacaktır. Çalışıp çabalayan saygın bir erkeği desteklemekten kadınlar çok hoşlanır. Zor dönemeinde dahi bu erkeği bırakmazlar. Kusursuz bir kadın arayışına girmekten vazgeçip kariyer, eğitim, genel kültür hatta özgüven konusunda odaklanmayı başarabilen erkek sayısı yani bilinçli erkek sayısında artış olsa. Erkekler bilinçlendikçe kadında bilinçlenecektir. Sevdiğinin güçlü kollarında huzur bulmaya destek almaya her kadının ihtiyacı vardır. Hiç bir kadının acınmaya, uzun kouşmalarla sıkıntısının giderilmesine ihtiyacı yoktur!
Kadınlar erkeğinden güç almak ister. İhtiyaç duyduğunda konuşacak zaten erkeğini onu desteklemesi için yönlendirecektir. Hiç bir kadın acınmak istmez. Güzel olduğunu, şık giyindiğinde iltifat duymayı her kadın ister. Her erkeğin onu beğenmesini fakat tek erkeğin ona sahip olmasını isterler. Kıskanılmak her kadının gururunu okşar. Kısıtlanmak ise sadece kadının güzünde erkeği düşürür. Denge erkek ve kadının arasındaki kusursuz çizgidr. Şaşmamalı şaştırılmamalıdır. Güç, özgüven ve zekanın dengeli kullanımı ile kadını yücelttiğinizde asla sizi terk etmeyecek asla aldatamayacaktır. Kadının erkekten erkeğinden sıkılmasının ya da onu altatmaya yeltenmesinin başlıca neden özgüveni düşük erkek tarafından kısıtlanmak, erkeğe destek olmaktan yorulmak, eğlenenememek, heyecanı yitirmek ve kendini desteklemeyen kadınını yüceltmeyen erkekten kaynaklanır!
@ayliin13 Hayat teoriden ibaret olmadığı gibi gerçek hayat teorilerdeki gibi kusursuz olamaz! İlişkide de inişli çıkışlı bir dönemler daima olacaktır. Işığı tamamen geçiren cam dahi %100 saf ve geçirgen değildir. Çaba sarfediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapabilmek için. Hatalarımdan ders çıkartarak olgunlaştım. Yazdıklarımı öğrenmem uzun yıllarımı aldı. Düşünüldüğü kadar zor değil kadınları tanımlamak. Kadının zihnine hakim olmak mutluluğu, huzuru ve heyecanın hatta yeri geldiinde hüzünü yaşatebilmek işte bu zor olan kısmı
Yapıorum evet diyerek yalan söylemeyeceğim. İlişkide daha bilinçliyim. Başarılı, kariyer sahibi ve özgüveni yüksek bir erkek olarak her gün büyümeye gelişmeye son hızı ile devam ediyorum
Güzel ya da yakışıklı oldunduğu için ilişki insanları onaylamıyorum! İlişki kadına duyulan saygı, hayranlık, Kültür eşitliği, zihin uyumu, zeka ve bunun gibi etkenler nedeni ile olmalıdır! özgüvenim ve başarımın yüksek olduğunu dönemde bir kadını taşıyabilecek güce eriştiğimde ilişkiyi sonunda dek devam ettirmek için adım atarım. Bir kaç süreceğini öngördüğüm ilişkiye asla başlamam. Kadına saygı duyduğum için kaliteli ilişki yaşamayacaksam yaşamamayı sevgimi içime atmayı tercih ederim. İlişki içerisinde değilim. Düşündüğüm de söylenemez
Bunları tecrübe ettikten sonra iliski içerisinde olursan asıl o zaman şaşırırım. Şahsen bunları tecrübe edecek kadar ilişki yaşamış olsam artık bir ilişki içinde olmamam gerektiğini anlar olayı bırakırım. Bu kadar tecrübe edinmeden bile bıraktım çünkü.
@BalPamık Başarılı ilişkiyi tanımlaya yetecek yetiye sahip olabilmek için onlarca düzinelerce ilişki yaşamana gerek yok! Benim on tane değil iki kız arkadaşım oldu. Hayatın sana belirli süreçte sana ne kattığıdır. İlişki yaşamıyor olmamın tek sebebi egoları ile yaşamayan başarıya ulaşmak için çabalayan bir kadın ile karşılaşmamış olmamdır. Herkes ilişkide beklenti içindedir. Beklenti içinde olmayan çabalayan bir insanla beraber olmak istiyorum. Başkası adına sorumluluk almaktan sıkıltım. Deve gibi yük taşıyacak ne gücüm ne de vaktim var
Bu kadar iliski derken sayı anlamında konuşmadım. bazı iliskiler vardır on ay sürer yıllar geçmiş gb hem yorar hemde yığınla seyler ögretir. o anlamda kullanmıştım. İliski tek taraflı yük taşımak olsaydı ismi iliski olmazdı zaten. Ayrıca sevgili olmak evlenmk demk seninle mutluyum hayatı daha kolay yasayabiliyorum demenin yoludur benim gözümde. karsımdaki bna sıkıntı veriyorsa o zmn niye onumlayım diye düşünürüm
@BalPamık Anlatmak istediğini anlamamışım. Haklısın bazı ilişkiler uzun maraton koşmuş kadar insanı yorabilirken sayısız bilgi ve hayat tecrübesi katabiliyor. Pek çok kadına uzak bir düşünc evlenmek! Zaman ve hayat bakalım karşımıza neleri çıkartacak. İyi geceler
Elbette uzak. Kime inanıp nasıl güvenip evlenicez? Nasıl dogru oldugunu bilecegiz? Daha milyon soru cıkartabilirim ki bunları yıkacak biri yok piyasada. O zmn uzak kalsın. Bakacagız. iyi geceler
@BalPamık Güven insanı tanımak ile alakalı. Bir insanın yalan söylediğini mimik ve jestlerinin yani vücut dilinden rahatlıkla anlayabilirsin. ERkek ya da kadın olması farketmekszin insan bencil egoist bir canlıdır. Önce kendini düşünür zorda kaldığında ya da fırsatını bulduğunda pek çok insan aldatmaya meyillidir. Karakterle alakalıdır sevdiğini ldatıp aldatmamak. Hayatı heyecandan ibaret gören insanlar maalesef partnerine yani sevdiğine saygı duymayarak aldatırlar. Şerefzizce ve karaktersizce bir davranış. Mankenlerin olduğu bir ortamda bir kadının benimle yemeğe çıkma teklifi üzerine teşekkür ederim sevgilim var diyerek geri çevirdim. Zor döemden geçmeme rağmen aldatmadım. Karakter, etik anlayışı ve mide ila alakalı. SAğlıktaki olumlu gelişmelerden sonra nüfüs artında artış olduğu gibi midesiz karaktesiz insanlarda doldu yeryüzü. Yüz ifadesine, cümle yapısındaki değişiklere hatta el ve vücut dilindeki değişime dikkat ederek insanların günlük hayattaki duyguları hakkında bilgi edin!
Beni bunlar yorar. Eğer ki bir ilişkim olacak ise benim gözüm sürekli onun üstünde olmayacak. O bir hayvan degil ki bn surekli onu kontrol edemem. Yorulurum bunalırım. o zmn bu durum iliskiden çıkar işkenceye dönüşür. Bn napcam öyle iliskiyi. Yalan da söylemesin aldatmasında. bunlar zor seyler degil. ben yapmıyorsam oda yapmasın isterim.
@BalPamık İmkansızı istediğinin farkındasın sanırım. Elit, eğitimli, zengin ya da fakir farketmeksizin hatta güvendiğim arkadaşım dahi kendi kız arkadaşını aldattığına şahit oldum. İnsanlara güvenim kalmadı. Aldatmamak sevdiğine güven duymak zor şeyler değil! Zorluk çekiyoruz başkasına güvenebilmek adına! Arkamızı dönüp bir hafta iş sayehatına gittiğimizde ne yapıyor güvenebilirmiyim düşüncesi olmamalı. Hayat tecrübeme dayanarak hatta ortağından kazık yemiş biri olarak insanlara maalesef güvenmekte zorlanıyorum. Lie to me dizisinin ilk bölümünde dediği gibi Kouşma sırasında her insan 10 dakikada bir yalan söyler. Beyaz ya da siyah büyük ya da küçük farketmeksizin yalan söyler
Görüşümü sadece kadın üyelerin okuyup beğenmesi gerçekten üzücü! Bu fikre sahip olmayan ya da onaylamayan erkekler sebebiyle kadınlar mutlu olamıyor. Üzücü!
1: Kadın küfür etmez, etmemeli; doğru. Ama erkek de etmez, etmemeli! 2: Kadın topuklu da giyer, spor da, çizme de, babet de... İstediğini giymek de özgür. 3: Kadın saçlarını kısa da yapar, uzun da. Rengârenk de boyar, gayet hoş gözükür. 4: Kadın inşatta tuğla bile taşır, güçlüdür. Çoğu duygusal, o'ndan böyle demişlerdir. 5: Kadın ev işlerinden anlar, ama başka işten anlamaz diyemeyiz bunu derken. 6: Kadın nerede ne konuşacağını bilir ve tabii ki erkek de bilmelidir. 7: Kadın sadık da, erkek olmayacak mı? İkimiz de olmalıyız.
Abi her kadın topuklu ayakkabı giymek zorunda değil her an kusura bakmayın. Benden her an topuklu ayakkabı giymem istenirse bende yanımdaki adamın her an jilet gibi olmasını isterim.
Saçları kısa olan kadınlar kadın sayılmıyor mu yani? E benim saçlarım kısa ben kadın değil miyim o zaman?
Ben her türlü ev işinden anlarım erkeğin eline bakacak kadar şımarık büyümedim asla. Gerekti çivi çaktık gerekti tamir yaptık.
Şimdi güzel kardeşim kadınları kalıplara sokmak yerine her kadının ayrı bir dünya olduğunu kabullenin! Her kadının farklı olacağının bilincine varın, ona göre düşünün. Ben ne erkekler gördüm bir halta yaramayan. Unutmayın kızlar biz kendimizi geliştirdiğimiz müddetçe, kimseye muhtaç kalmadan yaşamayı öğrenebildiğimiz müddetçe özgürüz.
bu ne ya sadık hizmetçimi arıyosun? yobazlık örneğisin cidden... kadın kufurde eder dozunda , topukluda giyer duzde , sacları kısa olanlar kadın değilmi , çivi de çakar odunda keser , ev işlerini bu kadar profu olmak zorundamı az yede hizmetçi tut kendne.. zekiye bişey demiorum da sadık olmak karsındakine bağlıdır.. bunlarla gercek kadın ları kısıtlayamazsınız https://i.hizliresim.com/Jq031Y.jpg buda kadındır https://i.hizliresim.com/WgNb5Y.jpg buda... önemli olan karakter... ozaman bizde gerçek erkeği uzunlukla arayalım... deli etmeyin beni.
aslında bu yazıyı bir bayanın paylaşması beni sinir etmişdi. ama aynı görüşteysek buna sevinirim. erkekler kadınları bu sekilde kalıplara sokmamalı. :)
Soru paylaşırken kadın erkek ayrımı yapmıyorum. Genelleme en nefret ettiğim şeylerden biridir. Evet kadınım ama soru paylaşırken tarafsızım :) Dediğim gibi bir kaç maddesini çok saçma bulduğum için bir maddede ben ekledim. Bunlar karakter meselesi robot değil ki programlayalım ;)
Kadın küfredebilir, o da insandır ya. Ayağı kayınca "Has*ktır" diyebilir. Kadın topuklu ayakkabı da giyer topuksuz da ama daima bir duruşu vardır. Evet uzun saç çoğu kadına yakışır ama kısa saçlarıyla afet olan hatunlar da var. Çivi de çakar gerekirse evde inşaat eder, aşırı narin olmaya gerek yok kendi başına yapabilmeli bazı şeyleri. Diğerlerine katılıyorum sayılır.
Bunlara uymayan sahte kadın mı oluyor? Şu ideal erkek, ideal kadın safsataları hakkında yazanların işi gücü yok bence, iyi niyetli yazılar olduklarını düşünmüyorum.
Herkesin kendine özel idealleri vardır. Gerçek kadın, ideal kadın adı altında yazılanlar insanları tektip olmaya, rol yapmaya iten şeylerdir. Bizler robot degiliz, farkliyiz ve farkli seylerden hoslanabiliriz.
Hiçkimseyi aynı anda mutlu edemezsiniz. Herkesin saydığı 765577 tane kriter tek kişide toplanmış olması da bir hayli zordur, hatta yoktur.
Kadın küfreder, topuklu ayakkabıya mahkum değildir zaten topuklu da ilk olarak erkekler için yapılmıştır, kadın özgürdür; saçının uzunluğu kadının kendine ya da kalbini kıran öküz sayısına bağlıdır, çivimi de çakarım, ev işlerinden anlamam, anlamak zorunda da değilim, burada sen kadın mısın ev işi yapamayan kadın mı olur o kadından eş mi olur diyenlere de sesleniyorum, ileride eşim olursa, adı üstünde eşi, annesi değil. Nerde ne konuştuğumu bilirim ancak boş yapmayı ya da eğlenmeyi de severim. Biri bana sadık kaldığı sürece, ben de ona sadık kalırım. Kadın dediğiniz evde size yemek yapan makyajlı rujlu manken olmak zorunda olan bir cins değil, biz de insanız, her insanın yaptığını biz de yapıyoruz.
Kadın dedigin nasıl olmalıdır? Bu soruyu kendime sormadim hiç sormam da. Kadinim. Kufur ediyorum. Topuklu ayakkabı giyerim ama giymesem olur. Düz ayakkabıyla bir çıkarım sokağa ne güzel kadın dersiniz. Istersem gayet güzel civi cakarim, insaatta tugla da tasirim, öyle bir şaşırsiniz ki kadina bak be dersiniz. Ev işlerinden anlarım, evde yaşıyoruz birader anlayalım da insan gibi yaşayalım değil mi? Evet sadigim. Çünkü sevdiklerim var. Değer verdiklerim var. Sevip de sadik olmamak insanlığa sığar mi? Saçlarım uzun ama kafama eser sıfıra vurdurum. Çok da yakışır. Kısaca kadinim iste çok da muhim bir mesele değil
yeri gelince küfür de ediyorum topuklu da giymek zorunda değilim. kime ne? istersem saçımı 0 da vururum bu beni daha az kadın ya da daha eksik kadın yapmaz. o çiviyi siz erkeklerin beynine bile cakarim. ev işleri yapmak zorunda değilim çünkü ben temizlik bulaşık yemek yapma makinesi değilim. ben bir insanım. beni sahip olduğum zarla ya da giydiğim etek boyuyla siniflandirmaya kalkma.
Kimi der ki kadın Uzun kış gecelerinde yatmak içindir. Kimi der ki kadın yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir. Kimi der ki ayalimdir, Boynumda taşıdığım vebalimdir. Kimi der ki hamur yoğuran, Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, Ne ayal, ne vebal O benim kollarım, bacaklarım Yavrum, annem, kız kardeşim, Hayat arkadaşımdır.
Maço erkeklerin sıralaması sadece öyle olur. -Kadın kültürlü olur, -Bakımlı ve temiz olur, -Konuşmasını ve oturup kalkmasını bilir, -Toplayıcı ve birleştiricidir, -Yuvayı kuran ve mutlandırandır, -Şefkatli olmanın timsalidir, -Kadın akıllı ve başarılı bir erkeğin her şeyidir.
Kadın çivi bile çakamaz demek bir hakarettir kadınlara. Gücünün her yettiği alanda kadın başarılıdır. Ekledimlerim: Kadın başarılı bir çalışandır. Kadın çok merhametli ve duygusaldır. Kadın çok iyi bir annedir. Kadın çok iyi bir eştir. Kadın çok iyi bir arkadaştır. Kadın çok iyi bir ahçıdır. Kadın evinin hizmetkarı, eşininde itaatkarıdır.
kadın kufreder!! ama yerınde saatınde.. kadın topuklu ayakkabı gıymez!! saglıga zararlı ve hıc seksı degıl.. kadının sacı belınde olur:) kadın ufak tefek el becerısıne sahıp olmalı!! kadın evı a dan z ye donatıp temızleyıp duzene sokabılmelı.. kadın nerede ne yapacagını bılır, asıl olmalı! kadın kopege ıbret vermeli!!
kadın allahdan korkmalı, vıcdan ve merhamet sahıbı olmalı..
Bu devir de kadınları kalıba sokma çabası nedir ya? Neden sürekli kadın şöyle olmalı yok böyle olmalı diye kalıplar kullanıyorsunuz. Erkek cinsi çok mükemmelmiş gibi konuşuyorsunuz.
Bu yorumu senin için yapmıyorum kişisel algılama. Sadece genelleme yapıyorum.
-Kadın erkek bence kimse küfretmemeli, hoşlanmıyorum -Nasıl rahat ediyorsa onu giyer -Nasıl hoşuna gidiyorsa öyle kestirir -Aslına bakarsan çoğu şeyi yapar ama yapmayı tercih etmeyip erkeğe bırakabilir -Son 3 madde cinsiyet ayrımı yapmanın saçma olduğu diğer konular
@ersanersannnn ben kadın erkeğin her konuda eşit olduğunu savunmuyorum öncelikle bunu belirteyim. Olay acizlik değil bu tür davranışlarda bulunan kadınlar genelde ev işlerinin kendisine yüklendiği toplumun kadın için biçtiği davranışları gerçekleştirmek zorunda olan kadınlardır bu durumda da görev paylaşımı olarak erkeklere tamir tarzı işler düşüyor ev içinde. Yazdığım şeye gelirsek aslında kadınların bu işi yapabileceği ama toplumsal sebeplerden dolayı erkeklere bıraktığından bahsediyordum aslında yeterince açık olmadıysa affola
Saygı çeevesinde olan her yoruma açığım. Ama farkındaysan giriş cümlesi bile sevişme. Genel duygu cinsellikle ilişkilendirmek kadını. Yani kadın cinselliği olmasa bir hiç mi? -Asla O yüzden ben sevmedim bu tarifi. Tabi sana da saygım var :)
iyi insan , gerçek insandır , iyi kadın , gerçek kadındır, kötü olan ne varsa hepsi sahtedir , senin bu yazıda paylaştığın özellikler , sadece basit birer ayrıntıdır
Her kadın, Her erkek kıyafet ve yaptığı işlerle yargılanamaz bence. Özellikle İçeriği yazan, yazar kendi bakış açısını söylemiş ve bu bana göre yanlış, Kadın olmak Düşünce gerektirir her kişide iş Zekada biter. Daha faydalı içerikler yayınlayan Platformları gezmeni öneririm :D İyi sörfler...
Peki siz erkekler nefsinize düşmediniz mi? Küfür etmiyormusunuz? Siz erkekler niye alttan almayacaksınız da kadınlar alacak ve sessizce üzülecek ağlayacak? Çok konuşmayacak öyle mi haklıysa niye hakkını aramasın Ve siz erkekler siz eşinize saygılımısınız da her şeyi kadından bekliyorsunuz Herşey karşılıklıdır sen eşine nasıl davranırsan eşinde sana öyle davranır yok öyle sessizce durmak erkeği hep haklı çıkarmak ✋️
@Elebaşıı3 galiba beni yanlış anladın her iki tarafda birbirine saygılı olcak 😒 ... Haklı ise saygılı olcak derken Alttan alçak diyorum evlilikde bazı şeyleri alttan alçak iki tarafda Kadında erkek de
her şey insan içindir, sözünü severim çünkü bana insanı tanımlarken kadın olsun erkek olsun en sakin, en sade şekillerle değerlendirme yapmam gerektiğini düşündürüyor yani karşı tarafı değerlendirirken beklentilerimizi fazla büyütmeden karşıdaki insanı değerlendirmeliyiz , bu hayal kırıklıklarını aza indirger diye düşünüyorum
Kadin gerektimi kufreder topuklu ayakkaba giyer giymez hic farketmez erkek islerinden iyi anlarm civiyide guzel cakarim ev islerinden anlariz ama bu butun ev islerini yapmamiz gerektigi anlamina gelmez , saclar uzun kisa farketmez kadin herturlu kadindir
Topuklu ayakkabıyı kadın gibi hissetmek adına giyinmeyecek kadar , uzun saçlı olup da bakım diye hergün kuaföre koşacak değil de saçlarını kestirmenin verdiği hafiflikle de yaşayabilecek kadar, çivi çakmayı meziyet ve bir narinlik göstergesi sayamacak kadar kadın olsak da böylelerine de kadın deniliyor, aklında bulunsun. Ve yorumları tek tek okumanın verdiği acıyla söylüyorum ki Kadından önce insan olarak nitelendirin karşınızdakini, yaşayan bir insan
Kadın dediğin erkeğini dinlemeli her anlamda. Eğlenmesinide bilmeli gülmesinide ağlamasını üzülmesinide sevinmesinide bilmeli. Kalite takıntım hep oldu... Doğan görünümlü şahinleri sevmem.. Yüzünün yarısı kadar beyni içn endişelenmeyen aptal kadınları da
- Kadın doğası gereği erkeğine her zaman ön ayak olur - En ufak tercihleri büyük ihtimallere yerleştirir - Geniş görüşlü ve yeri geldiğinde güzelliğini erkeğine hissettirir - Sadece aşk ve romantizmin doruklarına değil her türlü ilişkinin içinde kendine yer edinebilir - Kadının gerçekliğe sığmasına gerek yok çünkü gerçek bile kadına sahte gelir
Küfür, ev işinden anlamak, nerede ne konuşacağını bilmek ve sadık olmak herkesin bilmesi gereken şeyler, herhangi bir cinsiyete yüklemek canım olmaktan başka bir şey değil. Kadınları böyle kalıplara sokmak cahillikten başka bir şey değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kadinlar nasıl olmalı zırvalığı daha.. Kadın niye topuklu giyincr kadın oluyormus. Çivi bile çakamazmış kadın.. Resmen kadin güçsüz aciz bir varlikmis gibi empoze ediliyor.1 kadin 10 erkeğe bedeldir. Bunu anladıktan sonra yazsın bunu yazan şahsiyetler. İdeal kadın olmayan ben bu yazıyı yazana bol küfürlerimi sunuyorum.
Cinsiyetleri bir kalıba sığdırmak yanlıştır. Bir kadın kısa saç sevemez mi? Bir erkek oturup ağlayamaz mı? Bir kız maviyi sevemez mi? Bir erkek pembeyi sevemez mi? Bu cinsiyet ayrımcılığıdır buna karşıyım.
@ZararlıAdaM oysaki ben ne sevkatli ve askliydim, ama karsimdaki kişi hiç olgunlasmadi, tam tersine daha da alcaldi, neden ben sevince olgunlaşmak yerine alcaliyorlar?
@aycaaltin42 Fazla değer kiminde VAZGEÇİLMEZLİK etkisi yapıyor. Başta güven iken görülen ilginin yoğunluğu artık egosunu besliyor. Sen yanarken o kibirleniyor. Ve sen ona yetmiyorsun artık. Ama kadın sanıyor ki sevdikçe sevileceğim. Unutmayın istisnalar vardır. Kimi aşkı bulur , yanar alev alev. Kimininde fazla değer g*tünü kaldırır.
"Kadın dediğin","erkek dediğin" diye bir şey yoktur. Herkes nasılsa, olduğu biçimde "kadın" ya da "erkek"tir."İnsan dediğin" diye bir şey vardır, o da vicdana, ahlaka ve değerlere sahip olandır. -Gecen bol olsun.-
Kadın uçsuz bucaksız bir deniz ; fakat erkek yüzme bilmiyor !! Çivilde cakarim , yeri gelince kufurde ederim bize dayatilanlarin dışında herseyi yaparım..
aksine küfreden kadınları severim. istediği ayakkabıyı giyer sıkıntı yok. evet, kadın saçı uzun olmalı. hayır, kadınlar çok şey yapablir. ev işi dogru, konuşma kısmı da doğru, bana sadık olsun dünyaları ayaklarını altına sereyim :)
Kadını objeleştiren aptallıkları erkekler yazıyo, onlarla mücadele ediyoruz. Üstüne bir de kadınlar yapıyor. İyi misiniz? Kadın olup olmadığımıza onlar mı karar veriyor? Saçma
Çok saçma bir sıralama. çivi çakmayk bilemezmiş ev işlerinden anlarmışmış saçları uzun olurmuşmuş vesaire... ne kadar saçma kalıplar Gerçek kadın özgürlük alanı içerisinde istediğini yapabilendir. ve küfür kimseye yakışmaz
Kısa saçlı çok güzel kadınlar var bu saçma bence. Neden çivi çakamasın ki kadınlar? Bu da saçama yani. Topuklu ayakkabı bazen giyilir ama her zaman kullanılması çok gereksiz bence. Erkeklerin bu istediği fabrikadan çıkmadı gibi bir şey olmuş yani.
Küfretmez oturakli edeplidir her işten anlar ama yapmaz. Ev işleriyle ilgilenir narindir hep ilgi bekler ve topuklu giymez saclarisa uzun olmaya bilir hatta tesetturlude olabilir bence boyle olmali
Hakedene küfredebilir Topukluda giyer spor ayakkabida giyer Kisada olabilir Civide cakar ev bile diker yeter ki istesin Ev isinden anlamak zorunda degil Zekidir Karsisindakinin hakettigi kadar sadiktir
Bazen tuhaftır. Tuttuğunu koparır. En azından birkaç alanda başarılıdır. Kültürlüdür. Erkeği kendine aşık eder. Erkeği kendine aşık ettiği için zaten o erkeğin gözünde güzeldir. Bla Bla Bla
İtirazım var ben çok güzel küfür ederim çivi de çakarım ayrıca spor ayakkabı da giyiyorum herkesin hayatına kimse karışmasın erkekler kadın gözünde nasıl haberleri yok mk
Kadın aslında, kadınsı ve zerafetiyle davrandığında dişi ve çekici olur; ek olarak haya ve iffet de eklenirse usturuba, tam manasıyla kadının naifliği '' yeryüzüne '' renk katmaya başlar...
Benim gözümde kadın zekidir kurnazdır istediği herkesi kandırabilir istediği kadar kişiyle aynı anda konuşur da hiçbiri anlamaz Kadın bakımlıdır makyajlıdır uzun boylu uzun saçlıdır
Kadın istediğini yapmakta özgürdür, kadını kalıba koyamazsınız, kadını kısıtlayamazsınız, kadına nasıl olması gerektiğini söyleyemezsiniz örümcek beyinliler.
Kadınlar istediğini yapar istediği gibi davranır istediği gibi giyinir ve buna hiç kimse karışamaz sürekli kadınların bir kalıba sokulması gerektiğini yazıp durmayın! Herkesin düşünceleri zevki farklıdır. Bu devirde bu kadar yobazca bir düşünce olamaz! Çivi de çakarım kısa saçlı da olurum spor ayakkabı da giyerim ve bu kimseyi ilgilendirmez!
valla topuklu ayakkabi giyer ve çivi bile cakamaza katılmıyorum çünkü ben silah bile kullanan birisiyim ne çivisi üstelik bide kadın dediğin çensi düşük olur kimse bunu inkar edemez :-)
Topuklu giymeyen, uzun saçlı olmayan, çivi çakmasını bile beylerden daha iyi beceren, her ev işine yatkınlığı olan bir varlık, gerçek kadın figürü olamıyorsa, Ultra women olmalı bence. 😏
"Çivi bile çakamaz demişler" Kusura bakmayın da bizim annemiz bizi öyle yetiştirmedi. ayrıca, güçlü yetiştik biz. ayrıca annemiz bize terbiyeyi öğretti kızlar gibi erkeklerde küfür etmemeli!
kadin dedigin zaman elini masays vurdugu zaman ses getirecek bazende bir kedi kadar masum olacak hayattan hic bir zaman savasmaktan vazgecmicek yuregi buyuk kalbi bir tek kisi icin atacak iste o kadin benim kadinim olacak
Kuzu hepsi tamam ama çivide çakarım ampülde değişirim yani, erkek neden istemesin bunu anlamadım, kadın küçük işleri yapabilmeli bence, çünkü erkek 7/24 evde olamaz ki acil durumlar olabilir
Öyle sizin tanıdığınız kadınlar degil bizler ev kadınşarı ev boyarız ben arkadaşimin bile evini boyamıştım bekarken geçen yazda annem gilin evini boyadım alçı işlerini yaptım sırtımda yük bile taşidım fabrikada çalişieken ama tabi dogru erkekler genelde iş için ugraşiyor kadınlar sadece kendi evlerini yaparlar
Sigara icen, küfür eden, salak salak fosforlu giyinen, kendini çok güzel sanan, erkek gibi tavırları olan kızlardan nefret ediyorum... inşallah soyları tükenir 😬😬😬
Sigara içiyorum hem de o biçim, kufur etmiyorum, Allah korusun, fosforlu giyinmiyorum, kendimi çirkin buluyorum ama erkek gibi tavirlarimda var, saydığın özelliklerden sadece iki tanesi var bende ama duani kabul ediyorum, tez zamanda soyum tukensin insaAllah :) tek ben yani, oleyim de bitsin su hayat. Sağol duan için
topuzlu ayakkabı ve çivi bile çakamaz benim için doğru değil ek olarakta sadık olmanında cinsiyeti yoktur her ili taraf içinde geçerli birşey gerisine katılıyorum
En İyi Cevaplar