Birlikte yaşamaya başlamadan uzun süren sevgililik dönemi kişilerin birbirlerini tanımaya yeterli midir? 

Bence sevgılılık donemnı olabıldıgınce kısa tutulması gerekıyor
Nedenı ıse su
Sevgılılık donemınde uzun suren bı zaman soz konusu olusursa evlılık donemınde yapıcak hıc bır heycan bulamaya bılırısınız
Hayat mucadelesı cocuk cs gırıncede evlılıgınız tamamen molotonlasır sevgılılıkle evlenme surecı maxsımum 1 yıl olmalıdır ..
Gerek yok uzun uzun beklemeye
Kıy bir nikah hatununu al evine git
Sevgililik döneminin ne kadar uzatırsam kavga o kadar çok olur kavga olduğu zaman saygı seviyesi düşer bu sefer saygı kalmaz o yüzden bir buçuk iki yıl bu dönem için uygun içinde nişanlılık dönemi de olabilir
Sevgililik dönemini uzun tutmak iki taraf içinde daha sağlıklı. Uzunluktan kastımda gereksiz uzamalar değil tabi. Birbirini tanımak için ideal bir süre olmalı.
Cevap
5Cevap
Yıllarca zaman geçirip birbirini tanımak veya her şeyini bilmek öğrenmek evliliğin temelini sağlamlaştırır diye düşünüyorum.
Örneğin; daha hiç huyunu bilmediğin biriyle evlenirsen evlendikten sonra soğuyabilirsin.
Eğer uzun yıllar beraber olursan evlendikten sonra da aynı kalır mutlaka.
Bence arttrmaz. Az sevgılı olun. Bırbırınıze doyamadan evlenın. Evlılıgınızde de flörte devam edersınız bı sure o doyamamışlığı evlılıgınızın ılk zamanlarında yasarsınız
Hayır aksine laçka ciddiyet uzak bir birliktelik olmaya başlıyor. İlişkiyi taze tutacak yenilikler katmadıkça duygular ölmeye mahkum.
Bir kadın belli bir süreden sonra ciddiyet bekler. Eğer o ciddiyetı göremezse zamanla hevesi kaçar ve bu olumsuz sonuçlar doğurur...
kaliteyi arttırmadığı gibi ilişkinin suyunu çıkarır bence. zaten 75637856387568 sene sevgili olupta evlenen çiftlerde boşanma oranları daha yüksekmiş.
Bence arttırmaz. Sevgilik döneminin fazla uzatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Her şeyin cılkı çıkıyor sonra 😄
Bence artırmaz aksine ne kadar çok yüz göz olursan o kadar soğukluk oluşur
Şöyledir gibi bişey söylenmez kimisinde artırır kimisinde azaltır insan değişmezse daha uzun sürer
Eğer ciddi düşünülüyor ise "uzatılmamalı bence" yönün de oy kullanıyorum 👍
ne kadar uzarsa o kadar suyu çıkar ilişkinin uzamaması en doğrusu direk basacan nikahı :D
Uzun tutabilirsin ama oladar da uzun tutma. Evliykende bazı şeyler yaşanabilir. Hepsi sevgiliyken yaşarsanız, evlenirken paylaşacağınız hiç bir şey kalmaz
Bence artırmaz. Birlikte yaşanacak her şey sevgiliyle yaşanmıştır zaten. Evlilik monoton geçer
Hayır. Aynı ev içinde bir hayatı paylaşmak çok farklı. .
Sevgililik degilde nisani uzun tutmak sanki daha faydali gibi
Aynı evde yaşamak evlilik öncesi prova olabilir.
sevgililereee ölümmmm
Hayır sevgililik dönemi uzun tutulmamalidir. .
Sanmıyorum öyle olduğunu 😂😂
Tabiki ama yillarcada surdurmemek lazim.
artirmaz sogutur git gide
Zaten evli gibi olunur
daha cok kaliteyi azaltır
evet 😊
evet arttirir bence
Hayır
arttırır bence 😒😒
Aksine azaltir
Hayır
Hayır azaltır.
Bilmem. Sen söyle?
Uzun sevgili olmadım , bilmiyorum bende.
https://youtu.be/lOGmHv6QusM
Kader sağ olsun.
Dün sorumda dediğinden diyorum.
Senden başka kim diyecek onu burda 😕
Hangi soru merak ettim (sinirlendim)
Davet ettim soruya
Kapalı ya benimki.
www.kizlarsoruyor.com/.../q6535244-14-subatta-sevgilileri-olanlari-siteye-sokmasak-nasil-olur
Bu'mu sorun?
Zarar verir bence
Fuddıcududd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar