1 yıl da tanırsın sonra. Olmazsa 1 yıl daha tanırsın öyle. Bu 2 yıl da da 1 şey öğrenemediysen hayattan bazı dersler çıkararamadin demektir ya da tecrübe elde etmedin demektir.. yani en az 1 yıl en fazla 2 yıl süreden sonra evlenmek gerek.. insan birbirini iyi tanımak için..
kesinlikle kısa evlilik biraz da karşındaki kişiyi tanıyıp sevmeye dayanır uzun süreli ilişkide insanlar birbirini zaten tanıması gerektiğinden fazla tanıyo ki şu zamanlarda sevgililer hep dip dibe bu yüzden birbirlerine karşı tahammülsüzlükleri artıyo
Cok nadir olsada uzun suren iliskilerde mutlu olan vardir ama benim gorusume gore uzun suren iliskilerde yasanan seyler evlilige dogru heyacani oldurmekte cunku herseyi yasayabilme durum. olanlar olmakta en guzeli kisa bir suren tanisma ve evlenmek diyorum
Uzun süreli ilişkilerde sıkıntı kısa süreli ilişkilerde sıkıntılı. Uzun süreli ilişkide herşeyi öğreniyorsun hatası olunca vazgeciyorsun. Kısa süreli ilişkide birbirini tam tanımıyorsun evlenince sıkıntılar başlıyor. Orta dereceli ilişki olmalı. Çok uzatmamak lazım.
Kısa süreli tanıyıp evlenmek flört döneminde zaten iyi tanıyamıyorsun genelde hep moralin düzgün olduğunda buluşuyorsun çünkü felan filan ama evlenince her anına her tepkisine şahit oluyorsun bir kişiyi ancak evlendiğinde iyi tanırsın
Uzun süreli bir ilişkide karşındaki insanı tanıma fırsatın olur evlendikten sonra aa sen çok değiştin (aslında hep öyleydi ama tanımıyordun) demeye gerek kalmaz çünkü zaten evlenmeden o insanın nasıl biri olduğunu az çok anlamış olursun
iki ucu b0klu deynek bu konu ya. hiç tanımadan huyunu suyunu bilmeden evlenmek de riskli, çok uzun süre beraber olup her şeyi yaşayıp evlenmek de. kısmet diyelim en iyisi
İki üç farklı kaynaktan okuduğuma göre uzun süre flört sonrası evliliklerdeki boşanma oranı daha fazlaymış. Gel gelelim tam tanımadan evlilikte mutluluk garanti mi?
1 yıl diyorum. Bu size uzun da gelebilir kısa da. Ama 1 yılda insan ancak tanıyabilir birbirini. En az bir yıl tanısilmali. Tabi ahlak çerçevesinde. Herşey yaşadıktan sonra evlilikten hayır bekleme
Allah mutluluğunuzu daim etsin benim abim 2 kere evlilik yaptı kısa tanışmalarda ve şu an iki evliliğide bitmiş durumda daha çok tanımadığı için çok pişman
En İyi Cevaplar