Ya bu ikizler kadinlari niye bu kadar cool, anlasilmaz , zeki , ve niye erkekleri kendine asik edip sonra umursamiyor?
Cözebilen varmi?
Cözebilen varmi?
İkizlerin iyisi de var tabi ki ama kötüsü resmen bir şizofren. Kendi yalanlarına inanırlar ve etrafındakileri de inandırırlar. Mesela kıskançlıklarından dolayı onda olmayan bir şeyse senin eşyana zarar bile verirler.(Not: hepsine bunu demiyorum)
Ya bilmiyorum o kadar guzel asik, ediyorlarki insani piskopata ceviriyorlar
İlk eşimden önceki sevgilim ikizler burcu idi. 1 1 imize deliler gibi aşıktık. Ama kavuşamadık ne yazık ki. Çok akıllı zeki 1 kızdı. Ayrıca inanılmaz güzel ve çekici idi.
Evet cok, da guzel, oluyorlar
doğrudur bende ikizlerim maalesef zoru sever bir şeyi elde ettimi sıkılır hemen. hızlı karar alır hemen uygulat sonra pişman olur kararsızdır 1 saat önce a dese 5 dk sonra b der çok gıcık sinsi fena zeki bir burçtur ama merhametlidir de
Zeki olmasa belki idare edilebilir. ama yok zeki
Gercekten cok zorsunuz
evet
Asla Onları Çözmeye Çalışma.. Anı Yaşa Mutlu Ol Ve Dikkat Et Yalanın Kokusunu Alır , Anlamsız Kavgalar Çıkarmaz Ve Çok Duygusaldır.. Aşık Olmuşsa Geçmiş Olsun Çok Kıskançtır.. Kısaca O Beni. 😅
Kendiside yalanci oluyor bence😂
Valla Gerekmedikçe Hayati Bir Konu Yoksa Yalan Yoktur.. 😅
Cevap
2Cevap
Ben baligim ama asik etmeye calismiorm kendi kenndine oluyolar Sonra kabul etmeyince bu sekilde soru soruyorlar. Eminm ikizler de ayni
bir ikizler kızı olarak yorum yapayım dedim😊 sevince adam gibi seven eğlenmeyi bilen amaaa kendisi sevmiyorsa güneş olsan görmeyen... böyledir
ben terazi burcuyum yükselenim ikizler o zaman ben daha da anlaşılmazım dostum burç işi değil kadınlar anlaşılmaz varlıklar 😂
Psikopat değilim. gayet mantıklı makul biriyim. diger her ozelliklerini taşıyorum çok memnunum
Huyumuz kurusun 😏 Ben de çözemiyorum bazen kendimi 😂
İkizler benüm gözümde sadece entrikacı
Bence fazla zeki ve kurna
Bn ikizlerim şimdi nie öyle söylüyon
Ama haksizmiyim 😂
kiz kardesim ikiz ve bir gun elimde geberecek
şşş sakin ol. Az kaldı zaten mutluluğuna engel olma.! :)
@HonestTaurus bir an once gitse :D
Biraz bipolar gibi davrandiklari dogrudur 😅
Hedefine ulaşmış artık başka keşiflere çıkmış.
Bende ikizlerim dengesizim biraz
ben ikizleri seviyorum ya
Sendemi ikizlersin
Hayır balığım ama seviyorum
Neyini seviyorsun
Çözmek zor olduğu için seviyorum
Ikizler erkegi ile mi cikiyorsun
24 ocak ne oluyordu 😂😂
Bilmiyorum ama ikizler mayista haziranda doguyor 😂
Arkadaşım vardı baya yakın iyi anlasiyorduk 😂
Valla benim, icin ikizlerin karsiligi aşk acısı
Boga kadini askisi vardir ondan hahaaaa
eşim ikizler başım belada.
Abi nasil evlenmeye ikna ettin nasil basediyorsun nasil asik oldu sana
o zaman burçlardan anlama bizimki ilk görüşte aşk tı hala da öyle ama çok değişiyor sözünde durmuyor mesela dün akşama kadar ilgiye boğdu bu gün tam tersi.
seks te çok iyi olmasına rahmen 2 3 haftada bir anca istiyor. bende tam tersi çok istekliyim tamam diyor 2 gune bir yapalım diyor 1 hafta oyle sonra bakıyorum gene eksiye dönmüş.
Hiç ikizler kadını görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar