Bende ASKB ye sahibim yani halk dilinde psikopatım, psikopatlar yeri geldiğinde çok tehlikeli olabilir bunda kadın erkek gibi ayırmaya gerek yok. Psikopatlar açıdan ve vahşetten tatmin olur. Psikopatların empatisi ve duyguları yoktur (duygularımız var ama çok az). Sana şöyle söyleyeyim ki sen bir psikopata evlenme teklifi etsen ve karşılığında ona çıkar sağlamazsan sadece "mutlu bir yuva" teklif etsen o kişi seninle evlenmez çünkü biz mutluluğu hissedemiyorum ve bunla tatmin olamıyoruz. Bu yüzden evli kadın psikopat görebilirken evli erkek psikopat hiç göremezsin. Psikopatları mutluluk, eş, dost, çocuk tatmin etmez, bizi eziyet etmek ve maddi/elle tutulabilir çıkarlar tatmin eder. Mesela ben çocukken Annem tarafından alınan tavşana zarar vermişim ve annem soruncada "hoşuma gidiyor" demişim. Siz sevgilinizle kumsalda voleybol oynamayı, alkol içmekten nasıl bir zevk alıyorsanız bizde eziyet etmekten böule bir zevk alıyoruz. Not: Bu bozukluk doğuştan gelir ve bizim yapabileceğimiz bir şey yoktur, doğuştan geldiği için tedaviside yoktur ve kesinlikle özenilecek bir şey değildir!
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
🙃 hayır bence senin zeki bir insan olduğunu değiştirmiyor Bence deneyi yanlış yapmışlar