Kız arkadaşın saplantısı ömrümü yedi

O kadar sinirliyim ki yorumlarınız gerçekten tek tek çok önemli.

Yaşım 25, kızın 26..

Uzaktan bir llişki yürütmeye çalışıyoruz, 6 yıl oldu tanışalı. Yazdan yaza görüşebiliyoruz. Lise sonrasında tanışmıştık. Askerlik vs. iş bulunca evlenmeyi planlıyorduk.

2 yıldır doktora gidiyor ilaç kullanıyor. Depresyon, takıntılı ruh hali var. Etrafındaki kişiler en ufak bir şey yapsa hemen alınganlık yapıp problem çıkartıyor. Kendisi de anlatıyor bunu.

Artık bu ilişkimize de yansıdı ve çekilmez bir hal aldı. Lise arkadaşlarımdan tekinin bana olan ilgisini biliyor. Facebook'ta resimlerimi, paylaştığım şeyleri like ediyor vs. diye.. Ama ben o kızla sadece arkadaşım tabii ki ve o kıza başka gözle bile bakamama zaten, bunu kız arkadaşıma da söyledim..

Şimdi gitmiş facebooktan tek tek kızın profiline bakmış benim nelerimi like etmiş diye..

Dün gece mesela canım sıkkın dedim yazlıkta arkadaşım yok dedim. İkinci ismimi kullanarak "Ali yatar..." dedim yatarken. Ali ismini liseden arkadaşım da kullanıyordu bana, konuşmalarımızı istmişti facebook'ta kızla. Ordan biliyor..

Burdan bir tuttu benim kız. Neden Ali yatar dedin ? Lise arkadaşın sana Alican diyor ? O kızın kullandığı ismi neden kullandın bana... Tek başına takılıyorsun çünkü ben yanında değilim, ben olmasam gider o liseden arkadaşınla takılırsın sen.. Liseden o kızla görüş sen zaten..

Ben diyorum ki, o kızla neden görüşmek isteyim, çok görüşmek istemiyorum o kızla normalde de zaten. Bu lafımdan da tutup "Ben aranıza mı giriyorum yoksa, çok görüşmek istiyorsan görüş, ben mani mi oluyorum yoksa yakın arkadaşınla görüşmene." diyor

Dün facebook'ta mesela liseden o kız karikatür paylaşmış, hoşuma gitti, kız arkadaşıma yolladım linki.. tabii ki facebook linki var ama kimin paylaştığını bilemez, bildiğiniz gibi..

Anaa.. Ne dersiniz ? Gidip kızın profilinine bakmış. Onun paylaştığı karikatür olduğunu görmüş.. Gelmiş bana onun paylaştığı şeyi bana yolluyorsun diyor.

Birkaç gündür moralim bozuk zaten. Yazlıkta hiç arkadaşım yok, patladım resmen. Biraz soğuk davranmışım kız arkadaşıma. Neden cnn sıkkın diyince, dedim işte tekim burda, arkadaşım yok yaşıtım takılabilecğeim vs. Şimdi bana gelmiş, "ben olmasam bşka kız arkadaşı bulurdun onla takılırdın" vs.vs.

Her şekilde kavga çıkarmaya meğilli acayip bir şey oldu. Kız arkadaşım, seviyorum ama artık sevgim sinire ve nefrete dönüyor gibi oluyor. Zaten yaz geldi herkesin sevgilisi yanında, benim sevgilim yok ! 26 yaşına geldi ama hala Tr'ye gelemiyor.. İlla ailesi ile gelecek..

Ayrılayım diyorum pişman olurum diye onu da yapamıyorum. Ama böyle de olmuyor.. Valla al takıntılarını, problemlerini s*.. git demek istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Dün telefonda konuşurken nedn canım sıkkın vs. diye nedenlerini söyledim. Yazlıkta tek başımayım, hep evdeyim diye. Dedm ayrıca bankaya borç var vs.. Bugün bana skype'tan banka borcun için ben para yollayabilrim istersen dedi, ama biliyorum sen istemezsin, Keşke istesen vs. dedi. Önceden de çok kere teklif etmişti. Ben de bna ters oldğunu söyldim yine.. Bu sefer de bana o zaman ben de ileri de evlendiğimiz de nasıl senden para isteyecğim, beneden bir şey kabul etmeyen vs. dedi. Yine tartışma başld
Kız arkadaşın saplantısı ömrümü yedi