Cok sevdigim kız arkadaşımı dövdüm !

Kız arkadaşımı dövdüm. 8 aydır her yaptığını tribini alttan alıyordum. Birkaç sebepten dolay çok sinirlendim ve ona 1den fazla vurdum. Dakika geçmeden pişman oldum ama iş işten geçti. Benimle yapması gerektiği gibi küstü. Hayatımda ilk kez bir kıza vurdum.ama bu o olmamalıydi. Nasıl kalbini alacam bilmiyorum. Bir kıza kadına asla vurmam diyordum.ama oldu . Pismanliktan gebermek istiyorum. İki.gündür içip kusmaktan bıktım. Akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam kızanları anlıyorumda dönmemesini istemek ne demek kaç gece daha aglamam lazım pişmanım köpekler gibi affet beni.demem lazım? Kul hata yapmaya müsait değil mi. Bir daha asla tekrarlamayacagim bir şey için affedilmek zor mu iki tokatın karşılığı ayrılık mı cezası bu mu olmalı ? Yaşanan güzel günlerin anıları ne olacak ? Ruhen ve bedenen bana ait olmuş benim olmuş bir insanın beni affetmemeso güzel birşey mi olur ? Ben kararımı verdim arkadaşlar gerekirse tasma taktiriim boynuma köpek gibi.
Güncellemeler
+1 yıl
Barıştık. Sanki daha iyiyiz şimdi gerçekten pişman olduğuma inandı. Yorum yazan herkese teşekkür ederim :)
Cok sevdigim kız arkadaşımı dövdüm !