Kız ardaşım beni kullandı derken konu ölümle sonuçlanacak yere geldi?

Kız arkadaşımla 20 gün öncesine kadar her şey çok iyiydi çeyiz alıyordu hatta parası çıkışmadı bir kaç bir şey ben hediye aldım telafon istedi 13 promax aldım hatta evlenmek istiyordu hediye araba istiyordu altın istedi aldım bu gece kadar kullandı diye düşünüyorum küçük yerde yaşıyoruz herkes birbirini tanıyor arabamı bile alıp memlekete giderdi. En son 20 25 gün öncede annemi arayıp çeyiz düzüyorum diyen kız birden değişti 15 gün önce saçma sapan sebepten benden ayrıldı hep nefret ettim öyle böyle sevmiyordum saçının tek teline zarar gelse ortalığı ayağa kaldırırdım bugün çok kötü olduğumu fark eden bir abim Birşeyler olduğunu anladı evine çağırdı tam giderken annem aradı 2 gün öncesinde istemeye geldiklerinde çekilmiş fotoğrafını attı inanamadım hep başka birisi diye tahmin ediyordum kız 1999 lu adam en az 30 35 yaşında saçı dahi kalmamış tipini görseniz korkarsınız bunda birini aşağılamak için söylemiyorum. sonra bu beni çağıran abinin evine gittim durumu anlattım o bile yediremedi sonra hiç tanımadığım biri geçerken uğradı benim tanıdığım abimin yakın arkadaşıymış. Güzellik merkezinde çalıştığını duyunca kendiside bu işlerde tedarikçiymiş fotoğrafı gösteir göstermez bu kız hayatının hatasını yapmış ağrılı aşiret bu dedi uyuşturucan ailede cinayet işleyip küçük kardeşlerinin üzerine attıklarını anlattı bu işte bir şey olduğunu düşündüm bu kızın ailesine kadar çok uğraşacaklar ailesi bile yandı dedi bana söylediği biraz eskinin hatrı varsa kurtar. Senden nefret etsin aileleriniz birbirine girsin ama yine kurtar dedi savcıya kadar bunlar tanıyorlar bir yerde bir olayda cesedini bile bir yere atarlarsa şaşırmam dedi şimdi sizce ne yapmalım artık benimle olma ihtimali yok imkansız biliyorum ama çok sevdim öyle böyle değil üzerine çok titredim 15 günde bu kadar ne olmuş olabilir ilk başta kullandı olan düşüncem bir hatasından tehtid ediyorlar diye bile düşünmeye başladım 15 20 gün önce benimle biten kızı 2 gün önce istemeye geldiler önümüzdeki hafta sözleri var her şey çok hızlı olmasıda bi düşündürücü kızın ablasının eşi çocukluk arkadaşım durumu ona anlatmayı düşünüyorum onlarda hep beni isterdi işi bozmaya çalışıyorum diye bile düşünebilirler göz göre göre saçının teline zarar gelse öleceğim birinin ateşe yürümesine göz yumamam bu akşamda olanlar işaret gibi geliyor istesen olmayacak şeyler gelişti milyonda 1 rastlandı olacak hiç tanımadığım adamın çok pislik hayatının hatası yapmış ailesine kadar çok musallat olacaklar derken ses kaydı almıştım onlarıda dinletmeyi düşünüyorum ne yapıcam bilmiyorum
Kız ardaşım beni kullandı derken konu ölümle sonuçlanacak yere geldi?