Sevdiğim kızın yakın arkadaşı beni dolandırdı bu durumu sevdigim kiza ispatlasam tepkisi neolur?

merhaba arkadaşlar dolandirildim hikaye çok uzun ama olay şuki beni dolandıran kişi sevdiğim kızin en yakın arkadaşlarindan olan bir erkekti. kıza anlatmak istesemde beni dolandirdiğini kulaklarini resmen tikti bana. bu kız dershanedendi. beni dolandiran şahis bu kiza olan zaaflarimi kullanip beni dolandirdi ayni dershanedeydik. bu olaylardan sonra biraktim tabi. şimdi polise gidicem bunu yapmaktaki tek amacim dolandiriciliğini ispatlamak. kiz Şu an beni ona iftira atip ailesinin arkasina saklanan biri olarak biliyor. hissimde kalmadi ona karsi ama acikcasi bu sekilde hatirlanmak veya bilinmek istemiyorum. sizce polis araciligiyla dolandiriciligini ispatlasam kiz beni anlarmi. ve beni dolandiran arkadasina tepki koyarmi dersiniz sonucta o arkadasi kizi kullanarak beni dolandirdi. yoksa kizin umrunda olmazmi fikriniz nedir?
Sevdiğim kızın yakın arkadaşı beni dolandırdı bu durumu sevdigim kiza ispatlasam tepkisi neolur?