Arkadaşlar kardeşim için üzülüyorum

merhaba arkadaşlar biz üç kardeşiz ben ortancayım bir benden 3 yaş büyük ablam var bide işte 13 yaşında 8 e geçen bir kardeşim. ablam cidden güzel bir kız. ne yalan söyleyeyim bende çirkin sayılmam . kardeşimde çok üzel bir kız ama ablamın egosu çok yüksek olduğu için sürekli kendini ikidebir övüyo ve kardeşimi eziyo toplum içinde. en basitinden dün komşuya gittik bir şey oldu kardeşim bir şapka taktı . sonrada gülümsedi. ablam dediki kardeşime sen gülme dedi sonra kardeşim gülmeyi bıraktı. böyle biraz daha iyi dedi ablam. eve geç geldik. kardeşimin yatakta ağladığını duydum. zaten ablam kardeşimi hep böyle küçük düşürür. çok üzülüyorum kardeşime. onu iyi hissettirmek . güzel olduğunun farkına vardırmak istiyorum. zaten kardeşimde hiç egolu değildir fazlasıyla alçak gönüllüdür. aşkım benim. sizce ne yapmalıyım ? kardeşim için çok üzülüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
bide geçenlerde bir olaya şahit oldum. kardeşim normal kiloda cidden bu zamana kadar gözüme hiç bir zaman gözüme kilolu gelmedi. geçenlerde kardeşimle markete çıktım ben reyonun bir başındayım o bir başında bir şeyler bakıyoruz okul arkadaşı yanından geçti naber damızlık elif dedi. tabi çocuğa ağzının payını verdim ama kardeşimin gözleri doldu. canım çok yandı :( kardeşim asla asosyal olmadı yanlış anlamayın ama kendine hiç güvenemiyo. böyleleri yüzünden
Arkadaşlar kardeşim için üzülüyorum