Abim için üzülüyorum, ne yapabilirim?

Abim 19 yaşında, Olsun olmasın abim biraz babamın ona yaptığı muameleden dolayı gergin sinirli bir insan ve içinde alıngan bir çocuk yattığını biliyorum. Abimin dış görünüşü ile ilgili dalga geçilmesi, arkadaşları tarafından dışlanması ve onun haksızlığa uğradığını görmek beni çok üzüyor. Abim arkadaşları arasında uyarmasına rağmen defalarca yapılan dış görünüş şakasına en sonunda patladı, sinirliydi ve biraz kavga etti o arkadaşıyla. Diğer arkadaşları alıngan olduğunu ve abarttığını söyledi. O arkadaşı hepsinden daha egoist onların gözünde daha havalıydı, onların gözünde egoist denebilir ki bunu uzaktan ben dinledim. Çocuğun sesinden tut tavırlarına. Abim hakkında diyip güldüğü şey için abim argo konuştu ve en sonunda o çocukta dalga geçmeye devam etti arkadaşları da o çocuğa katıldı. Abimin sürekli haksızlığa uğramasına üzülmesine dışlanmış olmasına üzülüyorum. Ve bu arkadaş grubu sanıyorum henüz 2 hafta önce oluşmuş ve abim hariç hepsi iç içe birbirlerinin arkasından laf söylemelerine rağmen devam edebiliyorlar bu arkadaşlığa ve abim çok sinirli ve üzgün. Arkadaşlarının yanından ayrılırken çocuklar özür dilemeye başladı lakin o çocuk hala dalga geçmeye devam ediyordu, suçlu olduğu için ona bir süre sonra haksız olduğunu söylediğinde o çocuk küsüp gitti. Şimdi bütün ilgiyi o topladı, abimin yanlız kalmasını sevmiyorum, çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor. Senelerdir abime ailem, çevrem, akrabalar ve kardeş bildiği arkadaşları ona eşit davranmadı. Evet bende bazen abime katlanamaz hale geliyorum ama abimin bu durumda olması cidden çok üzücü, asla haketmiyor. Sizce nasıl yanında olabilirim? Sizce sorun kimde?

Abim için üzülüyorum, ne yapabilirim?