2.5 senedir süren ilk ve ciddi ilişkimiz 4 ay önce bitti. Sebebi giderek artan kavgalar, saygının giderek Yok olması yani kısaca anlaşamamamıx oldu. Ayrılmak isteyen o oldu. Artık sevgi yetmiyor bunca kavga içinde nasıl evlilik düşünürüz ki anlaşamıyoruz sesi. Yoruldum tükendim artık dedi. Sevmeye seviyorum ama bu ilişki yürütmek için tek sebep değil dedi ve gitti.. son bir şans istedim ama kararı kesinmiş. Özlüyormuş unutamıyormuş ama bizim için en iyisi buymuş. Aylar geçti hala onu düşünüyorum onu özlüyorum ve çok mutsuzum.. onu çok seviyorum ama haklı birbirimize zarar veriyorduk şimdi ne yapacağım üzüntüm nasıl dinecek?
Cevabın nedir?
o üzüntü dinmez. unuttugunu sanarsın ama gece kafanı yastıga koydugunda anıların konusmalarınız aklına gelir. çok seviyosan unutamazsın hele ki ilişkinin uzun olması da unutmamana bir etken. Erkekler kendini mantıklı sanıyor hep böyle seyler yüzünden bizi bırakıyo. Ama pişman olur çünkü bizde ayrılmıştık aynı senin anlattığın şeyler bizdede vardı sonra bana geldi yine. Gerçi Şu an yine aynı durumdayız hatta daha beteriz ama sonuçta dönüp dolaşcagı yer yine senın yanın. bence şansını dene konuş. tekrar birlikte olabilirsiniz imkansız diye birsey yok
130 Yorumla- +1 yıl
Daha bir hafta önce buluştuk son kez konuşmak istedim o da kabul etti. 3 saat konuştuk.. gözleri tavırları her şey beni sevdiğini anlatıyordu üzüldüğünü özlediğini söyledi ama yok yeniden başlayalım dediğimde olmaz diyor kırgınlıklarım var aşamıyorum seni üzerim başlarsak dedi eğer bir gün kafamdaki şekiller değişirse hazmedebilirsem seni bulurum zaten ama yeniden başlayamayız kendi hayatına bal düşünme beni dedi. Düşünüyorum da benimmladar acı çekmiyor herhalde hala dönmediğine göre :(
- +1 yıl
Erkekler de acı ceker ama belli etmez. onlar ayrılık oldugunda kendilerini dışarıya bırakıyor. o sekilde kafa dagıtıyolar ama onların da içleri parçalanır. Senin onu bekleyeceginden emin. eğer bazı seyler değişirse seni bulurum diyo. peki o zzaman da sen istemezsen onu? o zaman pişmanlığın dibine vurur. benim 5 yıllık sevgilim var. bu 5 yıl içinde kaç defa barıştık ayrıldık. ne yıkımlar yaşadık. beklediğim anda gelmedi. umudumu kestiğim geldi. Ne olcaği bilinmiyo ki. Dua etmeyi bırakma. Allaha sığın. Aklıma şu takıldı. Senin ona bir hatan mı oldu ki hazmedemiyorum diyo
- +1 yıl
Evet erkek arkadaşım da böyle dedi sen acı çekmem sanırsın ama bilmezsin göstermem dedi. Şu an güçlü durmak zorundayım dedi. Ve demem gibi kendini dolarlara atmış. Seyahat ediyor erkek arkadaşlarıyla hep geziyor ve içkiye başlamış. Hiç içmezdi.. keyiften içtiğini söylüyor ama inanmıyorum. Bu arada evet onu çok kırdım kavgalarımızda kaldıramayacağı sözler söylerdim o hep alttan alırdı ama son kavgada dayanamadı gururunu kırdım hakaret ederek.. ama çok pişmanım şimdi seni kazanmaya çalışıyorum dedim bunun için çabalamana gerek yok dedi.
- +1 yıl
her ilişkide kırgınlık olabilir ama demek ki çok kırıldı keske ağır laflar etmeseydin. ozellikle de gururunu kırıcak laflar söylemeseydin. Erkekler sert falan gözükür ama bizden de kırılgandırlar. baya kırılmış anlattgına göre. sana tavsiyem aşkta gurur olmaz ne olursa olsun peşini bırakma yapış vatoss balığı gibi :) ben olsam bırakmazdım. hatamı telafi etmek için elimden geleni yapardım sen öyle sert konustuguna bakma. Bir şey sormak istiyorum. sonuçta burada kimse kimseyi tanımıyo. çunku bu soruya göre bir sey diyicem. 2.5 yıl diyosun cinsellikle ilgili bir yasanmıslıgınız oldu mu?
- +1 yıl
Evet oldu. İkimizde ilkiydik birbirimizin. Peşinden koşunca da ısrarcı oldukça senden uzaklaşıyorum diyor ne yapacağımı bilemiyorum artık.
- +1 yıl
Yok ya mesafeliyiz uzak şehirdeyiz zaten yazları aynı şehirde oluyoruz o dediğin zor. benden baya şikayetçi. Sürekli dert yanıyorsun herkes seni kabullensin istiyorsun ama sen kimseyi kabullenmiyorsun hep şikayetçisin mutsuz olmak iin sebep arıyorsun sonra da inanlar kaçıyor işte dedi.. sence seviyor mudur unları söyleyen biri?
- +1 yıl
evet sever çünkü benim sevgilim de bana diyo sürekli şikayet ediyosun sürekli ksuur arıyosun falan diye. Seni sevmese şöylesin böylesin diyip de kendini yormaz bile. yani umrunda dahi olmazsın. seviyodur. başka örnekler ver ben sana yardımcı olmaya calsııyım. erkeklerin kitabını yazıcam neredeyse. istediğini sor bana
- +1 yıl
Ya gerçekten mi özelden yazayım mı sana bana akıl ver lütfen
- +1 yıl
Bu üyeye mesaj gönderemezden diyor ben burdan yazayım sana ien iyisi
- +1 yıl
Canım bak ikimizin ilk ve uzun ilişkisiydi bu evlilik planları yapıyorduk aileler tüm memelelet herkes biliyordu bizi ciddiydik Yani ama son bir yılda ben onu çok yordum aşırı kavgalarla ağı sözlerle o beni çok uyardı yapma diye ama devam etti arklarıyla maç izlerse kızardım beni bir gün aramıyor olsa kıyamet kopardı böyle böyle bezdirdim adamı ben kırdıkça o da beni kırmaktan çekinmedi bu kez daha büyüdü işte 4 ay önce patladı adam en sonunda. Çok peşinden koştum ama yanlış koştum yok kendimi öldürürüm dedim yok senin karakterin Şeref'in yok dedim neler demedim ki çocuk her yerden engelledi beni ama iki hafta tuttum çenemi hiç üstüne gitmedim sonra annemden yazdım buna buluşmak istiyorum diy kabul etti hatta kahvaltı yapalım dedi
- +1 yıl
Kahvaltı baya güzeldi ben ondan hatalarım için özür diledim ağladım bir ara çok kötü oldu ama cayması işte inatla başlayamayız unutamıyorum kırgınım yün süre ilişki evlilik hiçbir şey düşünmüyorum dedi ben ddim ki ben sana adım attım ama istemezsen bu adımı geri alırım dedim o da ben de adımına karşılık verdim ki buradayım demek ki bir şeyleri kestirip atmamışım dedi ben de umutlanınca umutlanma bekleme beni lütfen kendi hayatınla ilgilen dedi ben ilişkimiz boyunca onu hayatımın merkezi yapmıştım ve bu onu yormuştu dedi ki çıkar beni merkezinden kendinle ilgilen önce kendini sev bir şeyler olursa olur zaten bir şeyler yapma ısrarcı da olma hayata bırak kendi hayatını yaşa dedi
- +1 yıl
Geçende çok kötüydüm mesaj attım kötüyüm yanımda olmak ister misin bu akşam dedim nasıl olacak o dedi baa dertleştik o zaman nları baya sen mutsuzsun mutlu olmayı öğren insanlar d kaçıyor sonra diye lütfen kendine odaklan senin için endişeleniyorum iyi bir hayat kır istiyorum dalan dedi sonra her şey gönlünce olsun dedi ben de her şey mi? bu seni de etkileyen bir dua dedim. O da ben ne yapmam gerektiğini biliyorum buna rağmen evet her şey gönlünce olsun bana kadar başka önceliklerin var dedi.
- +1 yıl
Yani döneceği falan yok beni kırmamak için mi böyle sevmiyor mu yani
- +1 yıl
aynen öyle ben de böyle düşnüyorum sevmek beni sana getirmeye yetmiyor diyor. peki bundan sonra bana düşen ne? ısrar edince daha uzaklaşıyor kendi haline bıraksam kopar mıyız bilmiyorum...
- +1 yıl
bende Şu an seninle aynı durumdayım bir seyler için caba gosterince," böyle ıstekli oldugun için hhiç bisey olmuyor biraz akısına bırak" diyor. Akısına bırakmıs olsak "caba gostermedin" diyicekler. caba göster ama sıkma bunaltma. bir yerde duydum. Erkekler lastiğe benzer sıkarsan uzaklasır bıraktıgın an sana doner diyordu. O mantıkta ol. Ama peşini de bırakma fazla sıkmadan
- +1 yıl
mesela yakında doğum günü var kutlasam mı sussam mı böyle özel günlerde yazsam mı bilmiyorum işimiz zor valla
- +1 yıl
aslında hiç önemsemez kutlamasan da olurdu derdi bana hep ama bir ay var zaten o vakte kadar susarım o gün yazdığımda geri dönüş yaparsa bir umut olur belki :/ oyy oyy çok zor biri çok
- +1 yıl
koç :)
- +1 yıl
koçlar değer bilir. AŞKI TAM ANLAMIYLA İÇİNDE YAŞAR. Dayımdan biliyorum. bak hatta içinirahatlatıcam. Dayımın sevdiği kız vardı. o kızla olmadı. 1 yıldır hiç konusmuyolar. Ama dayım bize diyorki o kızı ne olursa olsun kacırıcam o benim olcak diyor hala seviyor yani. Seni de unutamaz Rahat ol. Koçlar sevince TAM SEVER
- +1 yıl
aynen öyle sevince tam severler gidince de tam giderlermiş :( ama şu konu doğru hep içlerinde yaşıyorlr. ben çok mutlu geziyor gülüyor oh ne güzel hayat ayrılık iyi gelmiş diyordum ama sanırım belli etmiyor
- +1 yıl
aynen :) çok teşekkür ederim canım alakan için
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Doğru konuşmak gerekirse siz iyice herşeyi tüketip kavga edip küsüp gitmesseniz her zaman gönlünüzde hatırlayacağınız keşke diyeceğiniz bir yaranız olur
170 Yorumla- +1 yıl
Yani tükettiyseniz kavgalarla keşke denecek bir şey de kalmaz diyorsun
- +1 yıl
benim için yarım kaldı da onun için yarım mı kaldı tükendimi bilmiyorum işte :/
- +1 yıl
özlediğini söyledi bir hafta önce. ve sanırım sosyal medyamı takip ediyor bir pot kırdı ben yanlış anlamadıysam.
- +1 yıl
ben instagrama video atmıştım yiğenime teyze dedirtme çabam diye. o da buuştuğumuzda yeğenin nasıl teyze diyebiliyor mu dedi :D bu arada takip listemde de yok kendisi.
- +1 yıl
yani doğru düşünmüşüm değil mi? bakışlarında sevgi vardı zaten özlediğini ve içinde çabucak bitebilcek bir kız olmadığımı da söyledi. sadece ilişki yaşamak için sevginin yetmediğini yrılmak zorunda olduğumuzu düşünüyor
- +1 yıl
ben de öyle diyorum da zaman bırak ve zamana bırakırken de beklenti içine girme diyoor. hayatına odaklan dönmemi bekleme bir şeyler olursa olur zorlamayalım diyor :/
- +1 yıl
hayır hayır maddi sıkıntısı yok. ben onu çok kırdım, gururunu kırdım, unutamyacağı sözler söyledim, saygısızlık ettim. onları aşamadığını söyledi. bir gün aşarsam sana zaten gelirim o zaman belki sen istemezsin ama o aman da saygı duyarım dedi.
- +1 yıl
bak çabalıyorum. ona da dedim. baa fırsat ver dedim. ısrarcı oldukça senden daha da uzaklaşıyorum israr etme dedi. seni kazanmaya çalışıyorum dedim. bunun için çabalamana gerek yok dedi..
- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
ha yok bunu diyeli 1 hafta anca oluyor. sadece geçen gün çok kötü bir gün geçirdim ona yazmak istedim iyi değilim dertleşmek iyi gelecek eğer istersen dedim o da kabul etti yaklaşık 2 saat konuştuk
- +1 yıl
ayenn öyle şu vakitten sonra sessiz kalmalıyım değil mii
- +1 yıl
umarım olur, umarım dayanamaz.. içkiye başlamış ayrıldıktan sonra hiç içmezdi. keyiften içtiğini söylüyor acı çektiğini gizliyor değil mi
- +1 yıl
Hemen günü içmiyor ya gayet arkadaşlarıyla yurt dışı seyahat planlaması da yapıyorlar gezme tozma peşinde ama ben bunları duygusunu bastırmak için yaptığını düşünüyorum bir de sarhoş olduğunda beni arayacağını söyledi umarım arar belki o zaman gerçek duygularını söyler
- +1 yıl
Yok öyle biri değil kesinlikle birine girmişse beni silmiş demekti beni silmedikçe gitmez
- +1 yıl
Valla yaşını başını almış biri hep çok dürüst bir insandı temiz biriydi tabi bir iki arkadaşı var çok fenalar aynı evde yaşıyorlar onlara uymazsa şeytana uymaz diyebilirim 😂
- +1 yıl
27 yaşında
- +1 yıl
Evet öğretmen
- +1 yıl
Ama bir arkadaşı gerçekten fena Gürcistan'a falan gidiyorlar ucuz alkol sigara falan alıyorlarmış içkiye de onlarla başladı kesin yanlış bir şey yapmaz umarım
- +1 yıl
23 yaşındayım
- +1 yıl
AYnen öyle bundan sonrasını on bıraktım yeterince peşinden koştum özrümü diledim gelecekse gelir
- +1 yıl
Ben de merak ediyorum bir tahminin var mı
- +1 yıl
Evet nedir
- +1 yıl
Kötüsün. Öğretmen diye talibi çok mu olacak yani. bir kere benim gibisini bulamaz 😊Ben onun yanında güzel kalırdım ailesi bile derdi bu kız sana nasıl bakmış diye yanlış anlaşılmasın kendisini ben çok beğeniyorum da çevre böyle düşünürdü işte. Valla bilemiyorum sence seviyor mu beni?
- +1 yıl
Yanlış anlamada ben doğrusunu söylüyorum iç içeler benimde öğretmen arkadaşım var neler yaşadı nişanlanana kadar hala uğraşanlar var güzele çirkine değil düzgün koca adayı önemli yaş olmuş 27-28 meslek tamam daha Ne olsun.
Bence seviyor sevmese unutmak için içkiye Dalmaz ama kötü arkadaş meselesi daha da yoldan çıkarabilir sende hissetmişsin bir nevi seviyorsun istiyorsun ama seninkinin grununu yıkmışsın adam kendini boşlamış buda hatalara açık hale getirir - +1 yıl
Yani elbette güzele çirkine bakmaz çok iyi be düzgün bir insan haklısın ama ben onunla gerçek bir bağ kurduğumuza inanıyorum yaklaşık 3 sene boyunca ikimizde ilk ilişkimize başladık neler yaşamadık ki askere gitti askerliğini bekledim söz yüzüğü taktık benim için km lerce yol kat ederdi ilk sevgili ilk aşk ilk öpüş.. bütün ilkleri beraber yaşadık zor yani silip atmak ki kendisi de özlediğini ve sevdiğini saklamıyor ama İşte ah benim hatalarım çok kırdım çocuğu ya kendisi de dedi seni sevmesem banane der tahammül bile etmezdim ama sen önemliydin benim için başka biri olsa kimseye bu kadar taviz vermezdim çok üzdün bu yüzden dönmek zor dedi :(
- +1 yıl
Yani tabiki var ama kusura bakma ifşa etmem
- +1 yıl
Anlıyorum aağol anlayış için
- +1 yıl
Aynen öyle :(
- +1 yıl
Daha ne yapabilirim ki ama yorulmuş tamam dinlensin kussun da. Ama seviyorsa gelecektir demi. Bu arkadaş çevresi bu kadar ciddi mi ya kendini bilen biri yani arkadaşları da çok kötü değillerdir yani biraz havai hayatımızı yaşayalım geZelim tozalım para harcayalım tarzındalar
- +1 yıl
İşte sanki tam silmemiş o buluşmaya geldiğine aralık da bıraktığına göre
- +1 yıl
Tabiki doğruyu söyle
aynı problem bende de var 5 sene versiyonu ve devam ediyor.. Böylesi de iyi değil fazla üzülme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılTakmayın bu kadar
00 YorumlaGeçerr gececek.
00 Yorumla
+1 yıldüsünmemeye çalıs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem