Aşk ruhunu besler. Acı çekerken bile içinde açıklayamadığın bir huzur olur ve hiç tükenmez. Koşulsuz kuralsız seversin. Takıntılı seven insanlar kendi isteklerini ilk sıraya koyarlar ve istediklerini elde edemeyince saçmalayabilirler. Aşık olan insan sevdiği kişinin mutluluğunu iyiliğini her şeyden çok önemser. Sahiplenmek ister paylaşmak istemez kimseyle ama gerektiğinde uzaktan sevmesini de bilir.
şöyle bir ayrım yapıcam mesela takıntıda seninle olmuyor diye mutsuz olmasını istersin ama aşıksan o mutlu olsun da kimle olursa olsun kafasında olursun illa beni sevicek diye bişey olmaz kafanda. çünkü aşk kendinden önce aşık olduğunu düşünmektir
Alışkanlık var bir de aşk Alışkanlık, beraber yıllar geçirmeniz demek ve alışkanlık öyle bir şeydir ki aşktan daha beter ANNE sevgisi gibi.. Aşk ise her an vazgeçilir bir şey gibidir. Aşk olasılığı, nefret ile eşleşme gibidir. Kimisi sevdiğini unutmak için kimisi yaraları kapatmak için aşık olabilir. Ama alışkanlık hiçbir şey değiştiremez.. En tehlikeli şeydir alışkanlık
Takıntılı kişi aşık olduğu kişiye karşı paranoyak olabilir ne yapıyor, nereye gidiyor kimlerle geziyor, her hareketini takip eder. Gittiği okulu işi, marketi, pazarı her yeri öğrenir takip eder yaşamı artık o kişi olur. Beni bırakır mı? sürekli korku içindedir aşık olduğu kişiye zarar verir, bunaltır. Aşık kişi ise sorgulamaz
bunu reddedildiğin zaman anlayabilirsin. reddedildikten sonra hemen kendi yoluna bakamazsın zaten. bir kaç ay içinde unutabilirsen aşktır. aylar yıllar geçse de unutamayıp sürekli onu görme isteği duyuyorsan takıntılısındır.
takıntılı olmak onu kızdırmak ya da ilgisini@çekmek için yapilir ama aşkla alakasi yok. bu bir kere başıma geldi.. arkadaslarim takintimi aşk olarak gorduklerini soyleyince o kızla bir daha ugrasmadim..
En İyi Cevaplar