Aşk karşılıklıdır. takıntı tek taraflıdır seni sevmeyeni sevmeye devam edersin.
0
7 Yorumla
Soran
5 ay
Aşk bi duygu değil mi, duygu dediğin şey illa karşılıklı olmak zorunda mı abi sen bişeyi seviyosun ama o seni sevmiyor bu senin onu sevmediğin anlamına mı geliyor
O zaman hayvanlara da aşık olursun ya da telefonuna da aşık olursun. aşk karşılıklı olduğunda aşktır. çünkü iki kalbin birleşmesidir. takıntıysa seni sevmediği hatta kötü davrandığı halde peşinden koşmaktır. platoniktir. gerçek aşk böyle olmaz kardeşim
Soran
5 ay
E tamam işte hayvana da telefona da aşık olabilirsin bu normal ki ayırt edici bişey değil maalesef
Soran
5 ay
Sevgili olmak denilen şey karşılıklıdır o bi ilişki, ama aşk bi duygu değil mi
Aşk değil senin söylediğin duygu sevgidir. çünkü sevgide karşılık veya neden beklemezsin. ama aşk dediğimiz söz sadece karşı cinse geçerli olan bir şey yani bir kişiye yaşanır sen hem karşı cinse hem de eşyaya aşık olamazsın.
Soran
5 ay
Tamam eşyaya aşık olamazsın da karşı cinse aşık olabilirsin ya o sevmese de
İşte sevmediği zaman takıntı olur bu. yani nereye kadar seveceksin? belki aşık olduğun kişi başkasıyla evlenecek ve sen aşık olmaya devam edeceksin buna takıntı diyoruz biz.
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Sen isleri bana sor takintimi askmi psikolog ogrencisiyim kac senedir aklinda bu kisi yenimi sayilir yoksa uzunmu kac ay veya kac sene
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Takinti takinti sen neden kendine baska erkek bulmuyon?
0
27 Yorumla
Soran
5 ay
Bulsam bile aşık olamıyorum ki, hepsinde o aklıma geliyor hiçbirinin bakışı onunki kadar mutlu etmiyor beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Aşk karşılıklıdır. takıntı tek taraflıdır seni sevmeyeni sevmeye devam edersin.
Aşk bi duygu değil mi, duygu dediğin şey illa karşılıklı olmak zorunda mı abi sen bişeyi seviyosun ama o seni sevmiyor bu senin onu sevmediğin anlamına mı geliyor
O zaman hayvanlara da aşık olursun ya da telefonuna da aşık olursun. aşk karşılıklı olduğunda aşktır. çünkü iki kalbin birleşmesidir. takıntıysa seni sevmediği hatta kötü davrandığı halde peşinden koşmaktır. platoniktir. gerçek aşk böyle olmaz kardeşim
E tamam işte hayvana da telefona da aşık olabilirsin bu normal ki ayırt edici bişey değil maalesef
Sevgili olmak denilen şey karşılıklıdır o bi ilişki, ama aşk bi duygu değil mi
Aşk değil senin söylediğin duygu sevgidir. çünkü sevgide karşılık veya neden beklemezsin. ama aşk dediğimiz söz sadece karşı cinse geçerli olan bir şey yani bir kişiye yaşanır sen hem karşı cinse hem de eşyaya aşık olamazsın.
Tamam eşyaya aşık olamazsın da karşı cinse aşık olabilirsin ya o sevmese de
İşte sevmediği zaman takıntı olur bu. yani nereye kadar seveceksin? belki aşık olduğun kişi başkasıyla evlenecek ve sen aşık olmaya devam edeceksin buna takıntı diyoruz biz.
Sen isleri bana sor takintimi askmi psikolog ogrencisiyim kac senedir aklinda bu kisi yenimi sayilir yoksa uzunmu kac ay veya kac sene
Takinti takinti sen neden kendine baska erkek bulmuyon?
Bulsam bile aşık olamıyorum ki, hepsinde o aklıma geliyor hiçbirinin bakışı onunki kadar mutlu etmiyor beni
Bi git ya yalana bak bul birini unutursun erkekden bol ne var o zaten seni sevmiyo unut onu
Buldum zaten birini ama olmadı hala o var aklımda
Iyi ne halt yersen ye birak onun pesini hadi by bt
Karakter yoksunu zavalli evd3 kalmis seni
Ne kızın mk salağı embesil sg lan kşr
Yapayalniz kalacan birak o cucugun pesini birak karakter olsun az ailene ornek kiz ol
Sanane mk sevmediğim halde yalnız kalmamak için başka erkeğin duygularıyla mı oyniyim bunu anca senin gibi zavallılar yapar zavallı sensin ahmak
Lan kendim birini buldum denedinmi bu dedigini yapmissin iste ozurlumusun olm
Mal birini buldum da sevgilimi oldum sanki çocuğun haberi bile yok
Nasil bulmak oluyo o zmn buldum diyon bide allahim ya onla olmaya calis eskisini unut
Sevmeye çalıştım ama olmadı işte, eğer sevmeden yazarsam konuşursam o duygularıyla oynamak olur napiyim
Cok umrunda ya eskisiylede oynadigin belli mk senden kimseye hayir gelmez tek kal hep
O zmaan niye yazıyon zalak kız sg
O erkegin pesini birak git baskasini bul diye mk
Sen dedin ya bırakırım zaten he a q
Birakicaksin git baskasini bul git birine acil ilk gordugun erkege
Reddeserse napıcam
Baska erkege yonelirsin erkekmi yok?
Baska erkege yonelki ilerde bi ailen yuvan olsun bi iliskin olsun b o k gibi ortada kalma sjdidi
O seni r3ddetcek bak gor saka yapmiyorum git ne halt yiyosan ye allahin ergeni
Ergen sensin ben senin gibi gurursuz muyum kşr
Sevmedigin sogudugun erkegin neden p3sindesin o. zmn mlmisin
Yorumları mı okuyon * jdjd
Kah pe
Evet iki yuzlu riyakar oldugun belli olmus ins o erkek r3dd3der seni amin
Gece gece skrr git ya yazma artık
Zamanı bilince bitirebiliyosan yok sayabişiyosan aşk ama canım gibi kwndini kullandırıp bitiremiyosan takıntı
Hiç kavuşamadım ki kullandırıyim 😕
Söyle bana söyliyim sana
Mantık olarak sevmiyorum, aklımdan çıktı ama kalbimden çıkmıyor
O nasıl oluyor mantık olarak nasıl sevmiyorsun
Anlatabilsem 😀
Anlat işte
Yani artık sevmiyorum soğudum hoşuma gitmiyor ama hala hatırlayınca üzülüyorum
He şöyle artık düşünmüyorum sürekli, aklımda yok ama aklıma gelince duygulanıyorum
Üzülüyorsun seviyorsun demektir sevmiyorum diyede kendini kandırıyorsun demektir
2. dediğim anlatmak istediğim
Aynışey fark eden bişey yok seviyorsun sevmiyorum diye kendini kandırmaya çalışıyorsun
Takıntıda hırs var oradan yola çık
Artık beni sevmediğini biliyorum, beni sevsin diye ya da nasıl sever diye düşünüp uğraşmıyorum daha imkanı yok biliyorum ama hala duygulanıyorum
Sal gitsin kanki
belkide hoşlanır🤧🤧
O evreyi geçeli çok oldu