Acilll lütfen... bittiğine inanamamak?

1.5 yıllık uzun bir ilişkim var uzaktan bir ilişki ayda bir iki defa gidip geliyoruz benimle evlenmek için askere gitti geldiğinde evlenecektik. ilişkinin başından beri sğrekli ayrılıp barışıyoruz. her ayrıldığımızda bu defa son desekte ertesi güne yapamıyoruz deyip kaldığımız yerden devam ediyıruz. ne olursa olsun senden ayrılamam diye defalarca diyor en son geçen hafta askeriyeye görmeye gittim istanbuldan erzuruma sabah gittim akşam döndüm yine dedi tartışmalara aldırış etmeyelim ne sen ayrılabilirsin ne ben diye
3 gün önce beni çok sıkıyorsun bunaltıyorsun ve bağırıyorsun diye tartıltık bu defa son diyerek bitirdş ve heryerden engelledi ne arayabiliyorım ne mesaj atabiliyorum. kendisine facebook hesabı açmış pp resmi benim çektiğim fotopraf ve herkesi ekliyor hayatına devam ediyor
Kaç gün geçti hala engelliyim ne yapmam lazım bilmiyorum bana akıl verin lütfen mantıklı düşünemez oldum
Güncellemeler
+1 yıl
1.5 yıllık uzun bir ilişkim var uzaktan bir ilişki ayda bir iki defa gidip geliyoruz benimle evlenmek için askere gitti geldiğinde. evlenecektik. ilişkinin başından beri sğrekli ayrılıp barışıyoruz. her ayrıldığımızda bu defa son desekte ertesi güne yapamıyoruz deyip kaldığımız yerden devam ediyıruz. ne olursa olsun senden ayrılamam diye defalarca diyor en son geçen hafta askeriyeye görmeye gittim istanbuldan erzuruma sabah gittim akşam döndüm yine dedi tartışmalara aldırış etmeyelim ne sen ayrı
Acilll lütfen... bittiğine inanamamak?