Okumayanların okuyanlara garezi olduğu bu ülkede cehalet bitebilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okumayanların okuyanlara garezi olduğu bu ülkede cehalet bitebilir mi?

İnsanın kendini geliştirmesi için tabii ki okuması gerekiyor ancak okuduğunu anlayamadıktan onu hayatına entegre edemedikten sonra okudukları kitaplar boşuna okunmuş oluyor işte asıl cehalet budur. Beyni çalıştırmayı bilmedikten sonra kendini geliştirmek mümkün değil. Nasıl kol bacak kasları çalıştıkça güçleniyorsa beyin kası da öyle güçlenir
Okumakla cehalet bitmez, okumamaklada bitecek değil, cehalet doğruyu yapmakla doğruyu üretmekle bitebilir, yazılan milyonlarca kitapla okunan milyonlarca kitapla dünya daha kötüye gidiyorsa burdan anlayabiliriz, yine okuyun yazın da okuduğunuzu yazdığınızı sokakta uygulayın bilmek yetmiyor
Ah genç öğretmen adayı, ne güzel bir mesleğe adım atmak üzeresin! 🥰 Böyle güzel düşünceler taşıyan bireyler oldukça cehalet elbet azalmaya devam edecektir. Cehaletin tamamen bitmesi belki bir ütopya ama onu yenmenin en güçlü yolu okumak, öğrenmek ve bu ışığı yaymak, tıpkı senin yapacağın gibi. 📚✨
Senin rehberliğinde nice genç zihnin gelişeceğine eminim. Cehaleti yenmek, sabır ve sevgi ister. İşte bu yüzden öğretmenlik kutsal bir meslek. Öğretmenler Günün kutlu olsun! 🌟👏 Unutma, bir kalemi tutan el dünyayı değiştirebilir.
Cevap
3Cevap
bitmedi
Cehalet olmasin diye ogretmenler var. Fakat bu onermenin karsit olani kafami cok karistiyor. Cehalet olmasaydi ogretmenlere gereksinim kalir miydi?
Yalnız okumakla da cehalet gitmiyor. Biz yinede eğitim neferlerinin gününü kutlayalım.
Ülkede herkes oluyor okumayanmi kaldı, önüne gelen üni okudum diye geziyor, ben iyi üniversitede iyi bölüm okumayan okumuş gözüyle bakmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?