Sizce bitti mı?

2 senelik bi ilişkim var ilk senesi çok çekmiştim hep clube gidiyordu ortamı kötüydü her gün alkol bir kere söylemeden kızlarla arabayla turluyorlardı yaptığı gun de kavga etmiştik o gün ayrılmıştım ben ama maalesef affettim geri döndüm ama güvenmiyordum bi kaç ay boyle devam etti askere gitti değiştim diyor kitaplar okuyorum gerçekleri gördüm kim gerçek dost kim değil. Özür dilerim sana eskiden çok çektirmişim dedi helal et dedi em zor zamanımlards bırakmadı seni seviyorum senle evlenmek istiyorum neler neler 6 ay bunlara tutundum çok güzel di masal gibi. Neyse 1 hafta oldu geleli beni ilk gun aramadı sadece yazıştık ikinci gun ben aradım sonra işte ben clube gidicem arkadaşlarla dedi sonra işte bi konser 69 Amerikalı rapci ona gidicekmiş alkol alıyor sürekli eski hayatına geri döndü yine güvenim gitti ve eskiden hep susmuştum. Dun içimi açtım dedim sana güvenmiyorum çunki aynı şeyleri yapıyorsun biraz daha ağır başlı ol dedim çocuk değilsin sevgilin var dedim yokmuş gibi davranıyor dediklerimi takmıyordu. Sonra işte yanlış anlaşma diyor işte ben ayrılsam diyor birisinden kovalamam onu dedi peşinden koşmam arkadaşlarla muhabbete dalıp unuturum dedi çok basit dedi çok kırdı beni 5 dakikalık kızmıyım ben içim açmıştım meğerse ona. Sonra ben yatıyorum dedi trip atıyordu sonra ben de beni haylen seviyor musun dedim oda iyi geceler dedi yüzüme kapadı şimdi 2 günden beri yazmıyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Ya suçlu ben mıyım ya ben içimi hislerimi söyleyemesem ne için beraberiz ben boyle duygusal şeyler sevmiyorum dedi
Sizce bitti mı?