Derdim oldugunda ona anlatiyorsam ilk, onunla gülüp onunla agliyorsam, sakalasabiliyorsak, en iyi arkadasimla yaptigimiz seyleri yapiyorsak arkadasim olmus demektir. Bu da olmasi gereken birsey. Illa igrenc hareketler yapmaya gerek yok yaninda arkadas olmak icin. Bazilari yazmis ya ossurmak vs. Bunlar sogutan seyler bana göre.
Bence aşk arkadaşlığa dönüşemez nokta. Bir kez birine bir şey hissettiysen imkanı yok arkadaşlığa döndüremezsin. Kankam dostum desen bile içinde bir yerde gömülü anılar kalır. Biraz konu dışına çıktım ama görüş bildirmek istedim
Ilk basta kendisiyle bir sohpetim yoktu ama hafif hoslanti vardi o bana bisey hissetmiyordu belli :D Sonra zamanla arkadas olduk. Bir sure sonra benim ona olan hislerim normal arkadasliga dondu Sonra ise o bana karsi biseyler hissetmeye basladi :D yani bu durumu anlamaymiyorum :D
"Enseye tokat" tır, yani kankana davrandığın gibi davranmaya başladığında aşk biter ayrılık gelir ama arkadaş kalmak istersin, ama o da her zaman olmaz
Ben nedense her bir yere gittigimizde elimi sevgilimin omuzuna atiyorum o indiriyo kankanmiyim senin diyo bazende kanka diyorum ona agzimdan kaciyo bence ben ona arkadasliga dogru yuruyorum gibime geliyo 😂😂😂😂
esin demek arkadaşın demek esin demek dostun demek esin demek onun yanında en doğal halin demek esin demek huzurlu yer demek. hem es hem dost hem arkadaş hem hem hem... öyle işte
Bence hiç biri... Benim sevgilim her halimi bilir ki bence doğrusu da bu uzun zamandır birlikteyiz çünkü yan yanayken rahatız kasmıyoruz sahte olmuyoruz diye arkadaş mı olmuş oluyoruz ne alakası var
Öyle bir şey imkansız İnsan askla baktigi birine arkadaslik hissedemez Ayrıca farzetki oyle yahu bu adam/kadin baskasiyla. olduğunda hic kiskanmayacaksin derler. adama
Eses woooow 5 sene yaşadım öğrencilik ve askerlik anılarımı orada yaşadım cok farklı yüzün ve ikidir karşıma çıkıyorsun bende yazmak istedim kusurabakma olurmu 🙏eğer 3. kez karşıma çıkarsan takip ederim seni haberin olsun. :)
onunla yemen icmen bir olduysa artik ona o gözle bakamiosun bike çünkü gereğinden fazla yakınlaşır artik kardeşin olarak goruyosun. yaşadığım için biliyorum
En İyi Cevaplar