- Erkekler neden böyle bi süre sonra güvendiği kızı sevmeye başlıyor arkadaşım dediğim insanlar hep böyle oluyor oysa ben arkadaşıma daha esprili davranırım benle sevgili olunmaz eğlenceli insan olmam ozaman gayet ciddi bi insan çıkar ortaya

Jsjsj ya işte geçen bir soru da tam bunla alakalı görüş attım. Kızlar arkadaşım sanıyor ama sen o erkek için her zaman bir umut kapısı olarak kalacaksın.
Neden peki
Nedenini ben bilmem. Bunu yapanlar düşünsün, benim arkadaşımdan hoşlanma gibi huyum yok.
İsteği kabul etsene bi?
Etmem. Kız arkadaşımdan başkasını almıyorum hesabıma
kusura bakma 🤷♀️
Eyvallah. Hayatında başarılar
Cevap
1Cevap
Samimiyet varsa kafalar vs çoğu şey de uyuşunca ister istemez hoşlantı oluşuyor
😅Nasıl oluyor ben neden aynı şeyleri hissetmiyorum hayır yani ne biliym tavırları bile belli etmemişti
Ya 2 senedir arkadaşız biz yani 2 haftadır buluşmak istiyor ama ben ders falan diyorum yani mesajlara da çok bakmıyordum alınıyordu en son kalbimi kırıyorsun dedi hayır neden hoşlandı anlamıyorum son zamanlarda çok konuşmuyorduk o konuşmak için can atıyordu ama bende mesajın gerisi gelmiyordu bende canım gibi hiç anlamadım sonuçta arkadaş aman dedim 😅
Xlskxjd arkadaşız dedimm de şu an düşünüyorum harbi anlamamışım ben sürekli belli etmek istese de
Erkek ve kiz yakin arkadaş olamazzz
Neden olmasın 7 senedir gayet yakın arkadaşım var kız arkadaşımdan daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?