Ne diyorduk o zaman, Kırılan yerlerde, kopan yerlerde ne oluyor? Limit yok. Limit olmadığı için de süreklilikte yoktur. Aynı hayat gibidir. Bakın.. Hiçbir şey, hiçbir mutluluk sürekli olmaz. Hiçbir üzüntü sürekli olmaz. Demek ki burada hayatın koptuğu yerlerde de süreklilik olmayacak. Ama dikkat edin, bakın bu noktalar nedir? Kırılma noktalarıdır, hayatınızın kırılma noktalarıdır. Her kırılma noktasından sonra da güzel başlangıçların habercisidir... (Bunun soruyla ne alakası var ben de bilmiyorum jkfd)
Çok ilginç bi şekilde evet kankam olan erkek unıv de benı kıskanır sevgılısını kıskanmazdı ve bu olaylar olurken bende sevgılısını tanyodum hatta bı keresınde sahilde öpüştük sonra çok saçma deyıp unutalım dedık sonra bı gün benı başka erkek bır arkadaşm aradı bu da yanımdaydı kolumdan tutup benım yanımdayken baskasının senı araması bana haksızlık değilmi bn de bunu kadına şiddet olarak algılayıp uzaklaştım hatta engelledım aradan 3 sene falan gectı o yazdı aradı cevap vrmedım takı yasadıgı şehre işim düştü kaldırdım engelı aradım başka yere taşınmış iş nedenıyle vs derken ayıp olmasın dıye engellemedım be yzyo bulusalım goruselım dıye henüz tamam demedım bana çok saçma geliyor buluşmak ya da bn kafamda mı buyutuyorum bana ilgisini bılemedim.
Ne farkeder.. Gereken üç şey var aşk için ilk olarak karşılıklı ilgi ve beğeni ikincisi karşılıklı olarak destek ve güven, üçüncüsü ise karşılıklı olarak çekim hissetmek ruhen ve bedenen.. 🍀🗝️
Gerçek aşk her şekilde doğabilir.. yani kankana aşık olursun arkadaşına aşık olursun hiç tanımadığın bir kişiyi zamanla tanıyıp aşık olursun. o değişir.
Sorunun cevabını bilemeyeceğim ama açıklama icin cevap vericiim senin sorularundan sonra aşk ile matematiği birlikte görmeye başladım umarım birisinden soğumam yoksa pek iyi olmaz hshsjks
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kfkdkd Ben de kendimi böyle ifade edebiliyorum ama 🥲