Aşk bitiyor sevgi oluyor alışkanlık oluyor. Veya aşk nefrete dönüyor. Bitmeyen arkadaşlıklar var fakat bunun yanı sıra arkadaşlıklar da bitebilir hayat bize ne gösterir hiç belli olmaz. 30 40 yıllık dostlarım var iyi insanlar biriktirmişim şanslıyım. Bunun yanı sıra bu yaşıma kadar 3 yanlış kişiyi arkadaş dost edinmiş oldum 2 si buradandı ki bu gayet normal sanaldan dostluk olmayacağının yalan olduğunun kanıtı ve diğeri reelde 6 yıl emek verdiğim en zor zamanımda yaptığı hatalar yüzünden hayatımdan çıkarttım. Tek bir açıklama yapmaya dahi cesaret edemedi bir mesajla yol verdim. Ortak dostlarımız özür dileseydin belki affederdi dediklerinde beni o kadar iyi tanıyor ki benim hatamı affetmez o beni gözden çıkardı hayatına almaz artık demiş. Üst üste yapılan hataları affetmiyorum. Bana zararı dokunan kim olursa olsun hayatımdan çıkartıyorum. Tek bir kişiye tolerans tanıdım bugüne kadar onuda çok sevdiğim için tahammül ediyorum ama ondan da vazgeçtim artık.
Gerçek arkadaşlık bulunmaz bir hazine gibidir. Bana göre en güzel aşktan bile değerlidir. Her aşk insanı bir gün terk edebilir ama gerçek arkadaşlar seni asla terk etmezler. Seni karşılıksız ve çıkarsız bir şekilde sevebilirler. Ben arkadaşlığı çoğu zaman geçici bir aşka tercih ederim
Gerçek arkadaşlıklar bence daha uzun ömürlü oluyorlar. 36 senelik arkadaşlarım var. Ve o kadar güzel yıllarımız oldu ki, bu yüzden çok şanslıyız. Şimdi hepimiz ayrı ayrı şehirlerdeyiz ama bir araya geldiğimiz zaman kaldığımız yerden devam ediyoruz🖤🖤
Ben arkadaşlığın bittiğini de gördüm. O bitmicek sandığım aşkı da gördüm. Zamanı gelince herşeyin bittiğinin farkındayım. Ne aşk baki ne de arkadaşlık...
Aşkın bir ömrü var, sonsuz aşk diye bir şey yoktur bu sadece filmlerin kurgu sahnelerinden ibarettir. Aşk, gelip geçen bir hormon oyunudur, sonrasında yerini sevgiye bırakırsa uzun vadeye taşır beraberliği. Arkadaşlık kavramı bende önemli bir yere sahip. Ailemden sonra hayatımın en önemli olgusu arkadaşlarımdir. Gerçek bir arkadaşlık asla bitmez. Arkadaşlıkta kan bağı yoktur ama can bağı vardır
İkisinin de sonlu bir ömrü vardır. Bir gün her şeyin biteceği bilinciyle her anı güzel ve verimli geçirelim böyle olunca zaman kavramı da ortadan kalkıyor. Şunu kabul edelim biz sanki hiç bitmeyeceğini düşündüğümüz için aslında yaptıklarımız ve yapmadıklarımızla insan ilişkilerini bitiriyoruz. Kısacası bu terste çok büyük bir işlik var gözümüzü açalım.
Aşk belli bir noktadan sonra güvene hatta sevginin en güzeline dönüşüyor, aşk ta baki kalıyor birlikte olamıyorsun mesela kabulleniyorsun ama yine de seviyorsun, böyle bişeyler işte
Aşkın manevi gücü bazı konularda doğuştan var. İstesem de bitmez de zaten istemem. Arkadaşlık yerine dostluk derim. Herkes arkadaş olur ancak dost olamaz.
Buyuk konusmak istemem bebeklik arkadaslarim var hala gorusuruz allah gostermesin yarin ne olacagini bilemeyiz bir kazik sonrasi o gecen yillar cöp olabilir.
aşkın bittiği kanıtlanmış bir şey. aşk duygudan ziyade biraz kimysal bi durum ve bunun ömrü 3 yıl sonrasında eğer iyi akradaşsa kişiler ömür boyu sürüp gidiyor
birine cidden asik olduysan hala onu sevmesen bile aklında kalır iste ben onu çok sevmiştim tarzından. Arkadaşlıkta da sorun olmadığı sürece gittiği yere kadar gider