konuyu diger soruda yazmistim sizce ne yapmaliyim unutmalimiyim cabalamalimiyim beni seviyor ciddi düşünüyor ama guven problemi var
unutmalı mıyım?
çabalamali mıyım?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birincisi seviyormusun önemli olan bu eğer sevmiyorsan boş ver geç gitsin sana güvenmiyorsa düşünceleri çok farklıdır senle ciddi bişey düşünmüyodur ammavelakin seviyorsan iş değişir onun güvenini kazanmaya çalış derim bunuda sorduğuna göre seviyorsun belli sana güvenini güvenini kazan dediysem yanlış anlama ama bana güvensin diyede altına yatma makul bir şekilde güvenini kazanmaya calis
ya cok seviyorum oda cok seviyor biliyorum bunu ciddi düşünüyoruz ailesiyle Tanistim anne baba kardesleri benim sadece annem biliyor ama ben zaten onun gozunde yerimi olusturmustum ilkim o benkm canimdan cok sevdigim herseyim ya ne olursa olshn ona karsi bile ben seviyemi korudum 1 yildan fazla bir zaman sonra bana ilk defa sarildi ben boyle biriyim
bunu cok denedim aman guvensin etsin cok lafa katlandim insani asil sözler öldürür zaten ama durum bu berbatiz ne yapacam bilmiyorum
Valla partneriniz önceden yaşamış olduğu bir olaydan dolayı bu şekilde güvensiz olabilir ama 1 yıl sonra sarılmasıda garip bir olay peki partnerinizin korkuyo olma durumunu hiç düşündünüz mü belkide bundandır korkuyodur
bir yil sonra olmasinin sebebi bendim sonuçta ciddi bir iliskiye bas koyacaktık ve ben karsimdaki kisiden emin olmalıydım hicbir zaman firsat vermedm boyle seylere ta ki ondan emin olana kadar
benden once iliskisi olmadi
kızlara karsi hep onyargili biriydi
su kafa vardi benim koynuma alacagim kiz daha once kimseyle olmuyacak felan o yuzden kendide dogru yolda olmayı secmis birbirmizi bulduk niyetlerimiz belliydi buralara gelmemizi boyle kotu seyler yasamahi ikimizde kabullenemiyoruz
ve nsil o guveni kazanacam bilmiyorum
Sorun senden kaynaklı biliyomusun başta ina güvenmesi için fırsat vermemisin şimdi geri kazanmaya çalışıyorsun işin zor eskisinden samimi olmalısın ondan başkasına bir tavır sergilemicegini belli etmelisin onunla empati kur ya da al karşına sor neden de
karsima aldim bana davranislarin sacma açıklamalarin diyip duruyor ben hassas biriyim bana kizginca birsey sor dogruyu soylemem ragemn kekelerim duraksarim felan
iste bunlari hep kotu yere çekti nasil geri kazanacam kazanabilir miyim
sorun benden kaynakli mi bilmiyorum ama oyle dusunmuyorum ben ona hersyumi actim. paylaştım
Belkide bundan korktu ona herşeyi ni açmışsın bir bozuk anınızda benim konuştuklarımız açar diye düşünüyorsa o yüzden güvenmiyorsa bak sorunu karşıya yikmamaya çalış önce kendini analiz et bende ne görüyor ki bu şekilde davranıyor diye düşün sonra partnerine geç
Ovvv o kadar ciddi ise kendine güvenin varsa uğraşma derim yani sen o bakış açısı daki bir insana artık güven vereceğini sanmıyorum açıkçası o insanın ilk ilişkisi ise ve böyle düşünüyorsa biraz sıkıntıları vardır bu nedenle evleneceği kadın kız kişi biriyle konuşmamış evden çıkmamış biri mi olucak ne bekliyor acaba
Dediğim gibi ya şu an sana güvense be ilerde ekmek almak için dışarı çıksan sana patlayacak bununla yasayabilirmisin
O zaman öyle yaşayacaksın yapacak bir şeyin yok ona zaman vereceksin alisicak
İnsan kendine güvenmiyorsa partnerinin de ona güvenmemesi umrunda olmaz.
Sana senin ona verdiğin değeri veriyor ise zaten sana kötü şeyler demek onun da canını acıtır.
Çünkü sende istemediği bir şeyi bulmak onun ödünü patlatıyor. O, sende senin yaptığın hatayı bulup kendisine yapılan haksızlığa değil, sende senin yaptığın bir hataya üzülür.
bunun farkindayim o dort dortluk birini de istiyor ama ben oyle biri değilim hatam yanlisim olmaz o ilk oldu bitti benim için sadece o kalir
bir gun sımsıkı sarildi ve bana seni birakmam bize bu kötülugu yapmam dedi hersey guzel olacak dedi
surekli bu problemleri yasiyoruz 1 yil kadar zaman oldu aci çekiyorum istedigim tek sey o ve bana guvenmesi ama gösteremiyorum kendimi nasil inandırcam kanitliyacam bilmiyorum cok caresizim
Sen kendin ol yeter. O seni tanır zaten iyiliğinle ve varsa kötülüğünle, hatanla.
Sevdiğine kendini olduğun gibi göstermek onu kaybetme riskini bile göze alıp ona en az kendine verdiğin kadar değer biçtiğini gösterir.
Elinden gelen en sağlıklı şey kendin olup zamanın size jest yapmasını beklemek.
O her ilişkide oluyor galiba. Hiç de güven saglanmıyor bence
Başkası gelir içine sıcar sevdiceğinin kalbinin. sen toparlamak için ugrasırsın ama bir salak yüzünden senin ilişkin haketmedigi sekilde olur. güvensizlik dedikleri bu oluyor canım acık ve net. o erkeklerin bir daha da güvenmeyecegini hiçbir kıza bil. ve bunu kabullenerek devam et onunla
Senin bildigin kadarı bu olabilir ama güvensizlik yaratacak birseyler olmustur mutlaka
Ben sorununuzu bilemem sadece bir süphe benim düşüncelerim sonucta
Cevap
3Cevap
Güvenin olmadığı yerde sevgi olur mu hiç?
Neden güvenmiyor o zaman?
cok garip bir kafa yapisi var anliyamiyorum cok iyiykken guzelken mutluyken modu değişiyor ortafa hicbirseh yokken sana dair icimde kotu hisler var diyor guvenden yana bir erkekle normal bir arkadasligim bile olmadi benin orta okuldayken oldu tek tuktu oda bu kadardi benim hayatim hersey ondan ibaret oldu
Seni kaybetmekten korkuyor o zaman
korkuyor zaten ama Şu an bitirende o guvenden yana hemde hak etmedigim sekilde orta okulda yasadigim bazi seyleri basima kalkiyor tum gelmisimi gecmisimi biliykr kattigi seylerde benden bagimsiz arkadaslarla alakali sucum gunahim olmayan ben koynuma alacagim kadindan emin olmayim diyor bana
Bence bir süre yalnız bırak hatasını anlayacaktır ne kadardır berabersiniz?
3 yil olacak iste bırakamıyorum bana bir ton igrenc hak etmedigim kotu seyler diyor hakaret ediyor agliykrum aci çekiyorum hastalaniykrum bayılıyorum sonra yine dayanamayip mesaj atiyorum ariyorum sonra yine birbirmize giriyoruz saatlerden beri kalbim çarpıyor cok kotu bir haldeyim ve bir yildan beri aci çekiyorum bu konulardan yana ama artik tamamen bitti diyor engelledi felan
Hadi ya bende 3 yıldan beri beraberim hiç böyle sorunlar yaşamadık ya üzüldüm adına sende fazla yıpratma kendini biliyorum zor ama düzelecektir
Bence zamana bırak kimse için değmiyor be üzülme biraz burnu sürtsün bırak madem haklısın senin gibi birini bulamayacaktır emin ol
Öyle olur merak etme bende şöyle birşey yaşadım sevgilimle ayrılıp barışıyorduk en son barıştık çok değişmişti çok kötü davranıyordu ben ailemle ilgili bişey anlatıyordum birden bana bağırdı ben senin derdini dinlemek zorunda mıyım yeter diye o günden sonra ayrıldım kendi hatasının farkındaydı 2-3 hafta geçti özür diledi pişmanım affet iyi değildim dedi yani demem o ki geri dönüyorlar o yüzden o güzel canını sıkma konuşmak istersen yazabilirsin iyi geceler diliyorum :)
Bence çabalamalisin gercekten seviyorsan.
Belkide bunun nedenini kendinde aralmalisin bir sor kendine neden.
Durduk yere değildir illaki
birikmislikler var ama cok sacma bir sekilde birsey sorar aciklama yaparim ya oldugu gibi anlatirim kabul etmez bunlar oldu hep sonda guvenmiyorum demeye basladi ben koynuma alacagim kizdan suphe ediyorum demeye basladi bu tur seylerden ibaret sucsuz gunahsiz yere aci çekiyorum cok ozluyorum onu cok agir seyler yaşıyoruz bir hic ugruna
Miktir et ameke ugrasma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar