Sevgilimi seviyorum ama ona güvenmiyorum?

Uzun bir ilişkim var ayrı şehirlerde okuyoruz. bir yalanını yakaladım ayrıldım. Çok uğraştı aylarca koştu peşimde pişman olup. Aylar sonra dayanamadım barıştık. Ama şu an sürekli şüphe içerisindeyim. Hep bana yalan mı söylüyor acaba diyorum. Güvenmediğim için onu kısıtlamaya çalışıyorum. Örneğin kız arkadaşlarıyla samimiyeti abarttığını ayarlayamadığını düşünüyorum buna dair bir kanıtım da yok tamamen geçmişe dayalı. Bu sebeple yapmak istediği seyleri yapması konusunda bunaltıyorum. Örneğin bir kafede çalışıyordu geç vakitlere kadar ancak iş arkadaşları hep kız. O kadar kızla o saatlere kadar çalışması beni rahatsız ediyordu bide bütün gün aynı ortamda oldukları için samimiyet de var beni biliyor kızlar da ama yok elimde değil. Çok esprili neşeli biri oyuzden insanlarla hemen kaynaşr. Kafeye düzenli gelen müşterilerle bile arkadaş olmuş düşünün. Tamam kafeden çıkarım ama boş duramam ben sıkılırım dedi. Boş dur demiyorum çık da demiyorum sen bilirsin dedim. Çıkcam dedi iyi ozaman düzgün bir işe gir gecenin 1inde 4 tane kızla yemek yemek zorunda olmayacağın bir işe dedim. Gitar kursuna falan gitcem boş duramam ne bileyim dedi. Bende boş durma zaten ama ayarını bil dedim. İlle çevrem kızla dolu olsun havalı olayım ne bileyim herkes beni tanısın havasından çık dedim. Ben iş yerindeki kızlarla böyle samimi olmandan kıskanıyorum artık kurs arkadaşlarınla şarkı eğlence samimiyet daha çok olur olay iş ya da kurs değil benim sana güvenmemem senin de arkadaşlıkta ayarı tutturamaman, sanki çalışmaya ya da kursa değil kızlarla takılmaya gidiyosun dedim. Ya öyle gevsek davranıyoki her yerden ekliyo yeni tanıştığı insanı bile. Instagramdan ordan burdan. Şu an kavgalıyız. Asıl sorun ona güvenim olmaması güvensem 100 tane kızın içine atsalar korkmam. Güvenini nasıl kazancam diyip duruyor bende bilmiyorum var mı öneriniz? Aksi taktirde dayanamayıp ayrılıcam zor duruyorum
Sevgilimi seviyorum ama ona güvenmiyorum?