Sevgilime güvenemiyorum?

2023 te 8 aylık bir ilişkim oldu ikimizinde ilk ciddi ilişkisiydi birbirimize aşıktık ama ben bi anlık sinir ve yanlış anlaşılma yüzünden (aldatma değil) ilişkiyi bitirdim kendisi peşimden cok koştu ama ben hep hatasını anlasın diye yüz vermedim ağır konuştum ama çok seviyordum neyse ilişkimiz bitince ikimizinde hayatına farklı insanlar girdi ama hiçbiri beraberken ki mutluluğu vermedi bunu kendisi de söyledi bende söyledim 2025 yazında annesiyle çalıştığım yere geldi evlerimiz de yakın zaten devamlı yazdı açıkladı ben bir şans vermek istedim çünkü kendisini hala seviyordum tekrar beraber olduk 2025 kasımda buluştuk konuştuk tabi yine nazlıyım hemen barısmıyorum yine buluşacağımız bir gün öncesinde rüyamda biri bana o cocuk seni kullanıyor amacı farklı diyordu bende böyle şeyleri cok kafaya takarım işte gece uyandım birden o kadar ağladım ki sabah oldu hazırlandım cıktım dedim böyle bir rüya gördüm dediki seni kullanacak olsam ciddi düsünmezdim gider dısardan bulur veririm parasını kullanırım dedi ben seni teyzeme bile anlattım gözümden sakınıyorum seni dokunmaya kıyamıyorum dedi bu arada aramızda hiç cinsel ilişki yaşanmadı. Ama benden sonra hayatına bir kız girmesi arkadaşlarıyla dörtlü falan buluşmuşlar hatta ben bunlar aklıma geldikce sinirlenip ona karşı kötü davranıyordum bunu nasıl aşabilirim yani kendisine güveniyorum ama bir yandan da o rüyayı hatırlıyorum ya da sosyal medyada görüyoruz millet neler yapıyor 2023 te olsak devam etseydik bunlar aklımın ucundan bile geçmezdi ama şimdi sanki bambaşka biri gibi düsünüyorum
Güncellemeler
6 ay
Hoşlandığın biri varken böyle demen yanlış
Güncellemeler
6 ay
Ne yapmalıyım
Sevgilime güvenemiyorum?