hoslandigim cocuk suriyeli nasil acilicam ona suriyeli erkekelr nasildir bu konuda daha once boyle bir deneyiminiz oldu mu?
bu arada suriyeli ama sapık :D
bu arada suriyeli ama sapık :D
Bu arada suriyeli ama sapik nedir ya troll mudur nedir 😂😂 Hemen hemen hergun gectigim bir yerde duvarda kollarin guvenli mi sureyeli yazisini görüyorum gülesim geliyor nedensiz 😂 Sende kollarinin güvenli olup olmadığını kollarina atlayarak ogreniceksin 😂😂
Sapık olduğunu belirtmen iyi olmuş hiç durma sevgili ol sonrada gel iki gün sonra soru sor sapık bir suriyeliyle tanıştım bana bunu bunu yaptı akıllı olun ya trollukten vazgeçin artık 😒
ciddiyim ben
Vatanı açtığımız yetmedi, bir de siz bacaklarınızı açın onlara..
Açın açın çekinmeyin.
Kendi ülkesinden bir korkak gibi kaçıp, vatanını satıp gelen..
Seni de satar, kim varsa satar
boyle diyorsun ama yakinda turkiyed savas cikacak ve o zaman hepiniz terkedicsksin ulkeyi eskidendi vatan sevdasi simdi herkes vatanim vatanim diyir ama hicbibok yapmiyo vatan icin iste savas cikinx gorucdz sizidd
Ya ne yazıyorsun boşuna, bu "acıma duygusu gelişmiş" kızımız yazdıklarından anlar mı sanıyorsun?
ya burda bana vatanseverlik taslamayin arkadasim biz turkuz vatanseveriz diyosunuz hepiniz amerikan ozenticisisiniz
hoşlandığı çocuk
hem suriyeli
hem de sapık olan
koca yürekli gizli trol üye
ciddiyim?
Cevap
21Cevap
memleketimize konduklari yetmiyor gibi hakkımızı da yiyorlar, söyle gitsin erkek gibi savassin hıyar.
ya bissy dicm siz boyle hepiniz vatanim vatanim diye oluyorsunuz da yakinda savas ciksa en onde kacarsiniz yani bosuna otmeyin burda arkadasim millet kendi derdinde
cephede adam bulamıyorlar, biz şu an topyekûn. savaşta değiliz. onlar in ülkesi işgal edilmiş durumda.
bir buçuk yıllık ciddi ilişkim var suriyeli sevglim ile.
Ulan elin Suriyelisi savaştan kaçıp burda kız dusuruor biz burda tek tek dökülüyoruz bide sapık der bir sksinde gör sen:)
Suriyeli erkeklerin çoğu sapık zaten uzak dur bence.😄
sapıksa eğer nasıldır diye sorman biraz saçma olmuş
işim olmaz ben türk üm türkten baskasi ilgi alanim olamaz sen git sapiklarla ilgilen zaten sende layigini bulmuş gibi sin
bana vatanseverlik taslama arkadasim sizin vatanseverliginiz anca sanalda gercekte savas olsa topuklayip kacarsiniz
belli.. vatan severim.. ama bu konun onla alakasi yok sen sapik sevdigin suriyeliye bak ne kadar serefleri varki sende pesine düşeceksin. senin derdin belli de bakma.. sen bildigin yoldan şaşma
Yav kaynaşmayın şunlarla da iyice yerleşmesinler gözünüzü seveyim
yerlessn yerlesti bile vatandaslik alacaklar yakinda
Haaahhhh iyi pok yiyorlar allah belalarını versin onların
Sen de bunu gururla söylüyorsun yani yazık size
eskiden senin gibi dusunuyordum ama artik empati kuruyorum savastan kactilar ve onlar da bu durumda olmak isterdi kim ulkesini birakip gitmek ister ki
Savaştan neden "kaçıyorlar"? Sade çocuk ve kadınlar gelsin, kampta kalsınlar. Erkeklerin savaşmaya bir yerleri yemiyor herhalde? Senin ataların da kurtuluş savaşında kaçsaydı şu anda haritalarda Türkiye diye bir ülke olacak mıydı? Dediğim gibi kadınlar ve çocuklar gelir müşteci kamplarında kalırlar, savaş bitince de gibtirip giderler. Bunlar yerleşiyor, amaç ne? Akape oy kazansın. Ülke battı be bunlar yüzünden. Türkler iş bulamıyor bunlar yüzünden
Hehh bir bu eksikti
Biz bittik şimdi de onları evereceğiz.
Aferin size devam böyle.
Olmadım olmam da. Türk erkeği dururken ne gerek var onlara
Hep sapık diyorsun hem nasıl açılacağını soruyorsun
Suriyeliler p*c oluyor kaypak insanlar
Sende bu vatanın evladı olarak onlara mı düştün
Senden boy boy düzüne düzüne cocuk yapar sonada seni bir güzel boynuzlar sonra kendim ettim kendim buldum şarkısını açıp dinlersin 😊
Suriyeli kızlar mumkun mertebe benden uzak dursunlar.
adamlar savaştan kaçtı bizim karilar neyin derdinde
Lan yaa sen ağır abazalara mı takıldın naptın😂😂
😂😂😂😂 hayir ama cok tatli hosum gitti sapik ama ben onu adam ederim merak etme 😂
Kızım o seni kenarda köşede töbe yarabbi manyak mısın sapığın en önde gideni onlar akıllar sadece şeylerine çalışır. He yine istiyosan sen bilirsin. Bizlik bir problem yok😂😂
😂😂😂😂 sagol cok yardimci oldum 😂😂
Soran kişi benim de basıma aynısı geldi. Ayni kişi olduğundan supheleniyorum. Bana ulaşır mısın lütfen cok önemli
Sapik olduğunu nasıl anladın ilişkiniz devam ediyor mu
umarım ironı yapıyorsundur
paket paket jole hediye et asik olacak...
Nefret ediyorum onlardan sende uzak dur bence
Vatanını bırakmış o, güvenme derim.
ahaha delu lan bu karılar :)
almıyım kanka :))
uzman olanlar yardımcı olsun
Aferin kardeşim hahh çok iyi bulmuşsun
gönül bu
otada konuyor başka şeyede diyosun yani sende haklısın me deyim
Onlardan her şey beklenir bence uzak dur
Vatanini korumuyor sen dusun artik
yurdumun malı suriyeliye nasip oluyor pehh
yurdunun malini yurdun almiyor napsin suriyelilere kaldik 😂😂😂😂