Bu cesareti a. k. p den aldıkları ortada, Hulusi Akar in yaptığı, Arap savunucu açıklama da berbat ötesi, ülkelerine dönmeleri gerek?

Bu cesareti a. k. p den aldıkları ortada, Hulusi Akar in yaptığı, Arap savunucu açıklama da berbat ötesi, ülkelerine dönmeleri gerek?
Yüz yıllık, 200 yıllık planlar kuran sermaye sahiplerinin piyonları menfaat ve türevi meselelerle ortaya sürdükleri senaryonun bir kısmının sonuçlarıdır bu ve benzeri meseleler.
Kır atın yemini eksik verdim at hiç anlamadı diye sevinen adamın hikayesinin sonu atın ölümüyle bitiyor. Ve her seferinde kır at anlamadı dediğinde, dostları yanlış yapıyorsun at bir gün anlar diyordu. Bu işler böyle at öldüğünde anlarız, ama sistemleri atın öldüğünü saklayabilecek seviyede. Ne yazık ki böyle.
Daldan dala gibi olmasın ama.
Hainler, insanlara hain diye bağırırken halk alkış tutuyordu.
Batı bizi kıskanıyor dediklerinde sistemden bahsediliyordu. Batıda politikacılar yargılanabiliyor ve bizim iş adamları batı hukuk sistemiyle imzalıyorlar ihale kağıtlarını. Bilmem anlatabildim mi?
Batıda politikacılar kanun bilen hukuk bilen akıllı insanları yönetiyorlar ee hâliyle kolay değil. Bizde hukuku bizzat reisi cumhur çiğniyor.
Ez cümle.
Bizde sarı yelekliler olmadığını bildikleri için free takılıyorlar. Gelen emre harfiyyen itaat ediyorlar her işleri ülke lehine batı aleyhine işliyor. Ama medyayı ve haberciler hatta halkı susturabildikleri için ve faili meçhul işleri ayan beyan halkın gözleri önünde tiyatro oyunu sergiler gibi sahneliyorlar. Ve kendilerini iyi ve ahlaklı gösterebildikleri için sonuç bu oluyor.
Gözüm görüyor,
Aklım eriyor,
Ama gücüm yetmiyor,
İşte bu beni kahrediyor.
😃
Sosyal medyadaki bunun gibi pekçok haber yalan çıktı farklı ülkelerdeki görüntüleri Türkiye Suriye sınırı gibi paylaşıyorlar. Bunun da öyle olmadığı ne malum yalanın biri bin para
He knk , bir sürü kaçak göçmen giriyor ülkeye, Kilis , Antep full Suriyeli , senin memlekettten haberin yok, ayakta uyuyon
Ümit Özdağın bunun gibi pekçok paylaşımı belgeleriyle yalanlandı. Ülkede mülteci yok demiyorum ama klavyeden sallayan prim sayfalarına itibar edecek değilim.
Bu paylaşım ümit özdagin değil ama ümit özdagin mülteci sorunu hakkında bunun gibi pekçok paylasimi olmuş ve asılsız olduğu ispat edilmişti
@cicimxs önce doğru düzgün Türkçe yazmayı öğren mülteciler senden daha iyi Türkçe biliyor
O sığınmacılardan biri yarın birgün senin annene, bacına ya da evladına zarar verdiğinde görürüm ben seni. Azıcık şu vatanı sevin ve sahiplenin ya
Cevap
8Cevap
Kayıtsız, şartsız ve denetimsiz ulkemize giren herkes tehkike unsurudur kesinlikle. Buna iyimser yaklaşmak ciddiyetsizlik ve vatanı küçümsemektir. Bu vatan 2 imza ile alınmadı. Dökülen kanları unutan kişilerin verdigi kararları tanımiyorum.
Kendi vatanımizda garip olduk
Bizler elimizden geleni yapmaliyiz. Cevremize, çocuklarımıza ve buyuklerimize bunlarin sıkıntılarından bhsetmeliyiz. Gelecek nesillerinde boyle kararlar almamasi icin çabalar gostermeliyiz. Yoksa tekrar milli müdafaa gerekir ve biz bundan kacinmayiz.
Bitek güvenlik sorunu olsa iyi fakat tüm sorunların ortak noktası bunlara çıkıyor bıktık bunlardan halk olarak kedi gibiyiz ya kimse gıkını çıkarmıyor lafa gelince aslanlar gibiyiz umarım yeni gelen sistem yeni gelen parti değişime gider de bu soysuzları gönderir yoksa güzelim ülkemizi böyle şaftsızlara bırakacağız. Ne diyeceğimi şaşıyorum artık ne desem boş.
İyi de biz aldık zaten onları çünkü Suriye'de Esad'ın zulmünü sonra erdirmeyi amaçladık. İyi de ettik ama sonuçta başarılı olamadık. Umarım ilerde Suriye bize katılır.
O kadar çok aldık ki, olay çıkarmadan buradan gitmeyecekler. İç savaş bile çıkarmak isteyeceklerdir.
Arapın uğradığı yerde huzur olmaz zaten
Akp varken nasıl gitsinler hala bu durumda hükümete. iy verip kendilerine vatansever diyorlar bu mu vatanseverlik
Milli güvenlik sorunu olan kemalistler. Suriyeliler bu ülkeyi onlardan daha çok seviyor
Kes sesini vatan haini
Suriyelilerin amacı ülkemizi işgal etmek
Senin gibi hainlerden kurtulsak ülke nefes alacak
Yunan dölü. Yunan dicki senin gibilere zevk veriyor
Seni ve atani bi daha dökeceğiz
Denize
Halk olarak bizde iktidar kadar suçluyuz ses çıkarmıyoruz
Milli güvenlik sorunu Erdoğan
Erdoğan ve onun dötübü yalayanlat
Hulusi akar Tsk'nın başına gelmiş en büyük bela.
Arap dötü yalamayı seviyorlar
Gel de bunu akkoyunlara anlat.
Anlamazlarki , onlar sever Arap dötü yalamayı
Sevmek ne kelime bayılırlar. Ne diyelim inşallah bu seçim son olur.
Ben bıktım ya bıktım
Bende bıktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?