Lütfen yardımcı olun. görüşleriniz önemli?

sevgilimle kavga ettik. bana yazmıyor. ben yazınca geç cevap veriyor. son kavgamızda kalbini biraz kırdım fakat hak etti. bu aralar wp e giremiyor ve buluşamıyoruzda. fakat wp e girdiğinde yine az da olsa konuşurduk. eskisi gibi muhabbetimiz yok ama. ettiğimiz kavgalar birbirimizi soğutmaya mı başladı bilmiyorum ama onu ilk günkü kadar seviyorum. bir sarıldığımızda bütün soğukluğumuz eriyor fakat bu kavgalardan sonra bir türlü görüşemedik hep onun işlerinden dolayı. geçen bir kavga ettik ve bu sefer onun kalbini çok kırdım ama hak etmişti. ben kavga ettiğimizde veya sinirlendiğimde onu hiç düşünmem ve ne hissediyorsam direk söylerim ama sonra özür dileyen yine ben olurum. bana dediki bir sefer daha kavga ettiğimizde kalbimi kırarsan ayrılırm. sonra yazmaz oldu bana ama aramız kötü olunca da hep wp e girmeye başladı. normalde aramız iyiyken girmiyordu şimdi giriyor. bu ne iş. hep de çevrimiçi. kimle konuştuğunu sorduğumda grup diyor kim olsun başka. tamam da biz aramız iyiyken konuşamıyor şimdi kötü olunca hep wpdesin nedense hep de grupta. şimdi wp sildim. hiç aramıyor sormuyor kaç gün oldu. bir kıza mı yazıyor bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü bana büyük sözler vermişti. yok senden başka kimseyle çıkmam ayrılınca yok yazmam. senle konuşmayacaksam wp silerim ama silen ben oldum. biliyorum çok uzattım ama mahsur görün. lütfen yardımcı olunuz:)
Lütfen yardımcı olun. görüşleriniz önemli?