AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Bu şekilde düşünen bir kıza güvenmem benimle aynı evde kalmayı tercih eden birinden ziyade asla olmaz diyen biri tercihim çünkü bana güven verir. ..
Evlenmeden aynı evde kalınmaz...
Yaşarım da, tatil de yaparım. Ama evlilikte yapacağım her şeyi yapmam tabii. Çoğu zaman ayrı odalarda kalırım mesela. Hem heyecan da azalmaz hem de daha doğru bence.
-Gecen bol olsun.-
Ayni evde kalmiyoruz ama erkek arkadasimin evine gidip yemek yapiyoruz film izliyoruz aksam evime donuyorum bunda ne kotuluk var ki
Bence olmamali. Kesin çakışırlar eğer kalirlarsa. Hemde günah. ben kalmam
Aynı evi paylaşırdım. Yanımdaki kişiyi tanımak için cok iyi bir fırsat işte
Kesinlikle yasamam, inancima aykiri... Ayrica evlilik bir toplumun temel taşidir, milletin aklini bulandirmayin...
INANCINI YIYEYIM... yobaz kafa
Sen kimsenin inancına hakaret edemezsin?
@yflower bu sekilde kendini mutlu hissediyorsan senide seviyorum "yaratandan ötürü"...
@Seherss__ yobaz geldi kacinnnnnnnnnnn..! ac kafanida az oksijen gitsin beynine
kimse ogut verme ozaman milletin aklini bulandirmayin diye--herkesn akli kendine,,! senden mi ogrenecek millet dogruyu
@yflower saygili olmayi denesen olmaz mi? İnsanlara hakaret ederek mutlu mu oluyorsun... Yasindan utan diyeyim baska da lafim yok...
Senin gibi aptala tek kelime yazmaya değmez ! Parmaklarıma yazık :) haa! Bence sen ilk önce insanların fikirlerine saygı duymayı öğren! Terbiye yoksunu seni.
Belli senin ailesiz büyüdüğün :) 50 yaşına gelmiş bana beynine oksijen gitsin diyorsun :) sende işe yaramamışki bende yarasın.
@yflower Inancindan oturu kimseye yobaz diyemezsin. Asil yobazlik saygisizlik ve insan haklarina, ozgur dusuncelerine saldiri. Yani senin yaptigin. Yobazsin
@Seherss__ kus simdi butun kinini yazmaya degmez deyip hizini alamamissin beyinsiz seni--goz zevki bozuculari tipe bak yaaaaaaaa
@merakligece geldi bitane daha sikmabas .. rahibe kiyafetci cirkinlik abideleri sizi... igrenc gorunuyorsunuz bunun farkina varin---herseyi dinle tartip yargilayip giyim tarzininda dinle ilgili olduguna inaniyorsunuz,, kafaniz calismiyor... hadi nash simdi
Sen yaşından başından utanmıyor Musun? Ben sana tipimi sormadım ve sen Benimle bu şekilde konuşamazsın sen önce kenti tipine bak evlat olsan sevilmezsin. Hahah bir de bana tipsiz diyor çok tipsiz görmek istiyorsanız aynanın karşısına geç! :)
@merakligece kafayi siyirmaya devammmmmmmmm gunah-haram-zina -caiz degil diyerek omrunuzu tuketin
Allahsız seni. Seni o kirli beyninle başbaşa bırakıyorum.. sen kesin şimdi Allah Yok ta diyorsundur.. dinsiz.
@Seherss__ @merakligece ikinizede tesekkurler fakat uzatmayalim arkadaslar, susmak bazen en iyi cevaptir, bu bilmedigimiz anlami degil "edebimizdendir"... @yflower sende git işine baskalariyla ugras... Hakaretle biryere varilmaz...
@Seherss__ dinsiz senin beyninin ici..!
@Seherss__ konik kafalisin aynaya bak!!!
Bana bak benim ağzımı açtırma seni gidi bunak, defol şuradan. Herkes kendine !!!
@Seherss__ daha nasil agzini acacaksinki ne yelloz oldugunu herkes gordu...(aynaya bak dedim ya)
Ister inancli olsun ister olmasin ben ona karismiyorsam o da bana karisamaz. Hayir yani kimsin? Ona mi sorucam neye inanicagimi?
Yelloz sensin!!! Bunak seni. Defol
@Seherss__ yellow bir bayan cinsi bunu herkes bliyor... bir 5 dk ara ver hala aynaya bakmadin,,.. bana ne gordugunu soyle... boyle bir cirkinlik gordunmu acaba..
@merakligece @Seherss__ arkadaslar boşverin, rica ediyorum.. Siz edebinizi bozmayin o utansin...
@Seherss__ bu arada bunak babandir belli seni yanlis yetistirmis ahahhahah
Senin baban seni yetiştirmeyip sokağa atmış belliki. Seni dava edeceğim bu hakaretlerinden ötürü.. ne kadar avukatım varsa hepsi ile görüşeceğim.
Seni yaratan Allah! Onun verdiği kurallara uyanlara yobaz demenin günahı seni diğer tarafta ömür boyunca cehennemde yakacak. Dilin kopar inşallah!
@Seherss__ lutfen, rica ediyorum, sende hakaret ediyorsun, sabir en buyuk servettir, hakaret/ler ederek elimize birsey gecmez...
Benim fazla sinirim vardır hakaret ettiği için duramam :) yani elimde olan birşey değil.
@Seherss__ keskin sirke kupune zarar... Sakin ol, sinirlenecek bir sey yokki, hakaret eden o, sende ayni karsiligi verirsen onunla ayni olursun... Sanal bir ortam her cins insan var, fazla takmamak gerek, sinirlendiginde "bana Allah yeter" de sabir duasi oku bak zamanla nasil yeniyorsun o siniri...
Umarım yenebilirim 🙂
@Seherss__ yenersin yeterki iste, "öte git" dendiginde ana avrat sovulmus gibi hisseden ben, bu hale geldiysem sen bir genc kiz olarak daha iyi olabilirsin... İstemek basarmanin yarisidir...
Sevgiliyken ne aynı eve çıkarım ne de tatile çıkarım , nişanlı olursak belki tatil olabilir..
Evlilik düşünüyorsan aslinda aynı evde yaşamak karşındakini tanimak için iyi bir fırsat
Yaşamam sanırım. Zaten ailem varken istesem de yaşayamam ama kendim de istemiyorum.
ben hiçbirini yapmam, ne tatil ne birlikte uyumak. öpüşmedim bile bu zamana kadar.
yaaa kanka harikasın :)
o yüzden 3 tane eksi almışım :D
boşver onu sen ben roseflower bu arada takip et :)
Herkesle olacak şey değil bu , gerçekten ciddi düşündüğüm biriyle neden olmasın ki?
O ne bee karı koca gibi..
Velev ki ayrıldınız..
Senin dul kadından ne farkın var şimdi?
Kimlikte hala bekar yazacak dkxmdd
Başka?
Cinsellik yaşayıp yaşamamak kişiye bağlı
Kimse elin oğluyla ortada hiçbir neden yokken, kalkıp da aynı evde yaşamaz. İşte tanımak istiyorum şöyle böyle... Her tanımak isteyen "sevgili kılıfı" nın arkasına gizlenip birlite yaşasın o zaman. Öyle bişey var mı?
Zaten bunların hepsi SIRF SEKS YAPMAK İÇİN BAHANE.
Sen kendi vücudunu hiçbir garantisi olmadan bu kadar ucuz ve kolay teslim ediyorsan, sana yapacak bişey yok zaten.
Yarın bir gün ayrıldğında (ki %99 unun sonu belli ) karşına çıkan erkeğe temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kız triplerine girmesinler.
Sen zamanında seks için elin adamlarıyla karı koca gibi yaşamış birisin. Karşındakini aldatma
Seks için aynı evde yaşamaya gerek olduğunu düşünen biri değilim , yapan her türlü yapar yapacağını. Beni yargılamak da senin gibi birine düşmez.
Yargı yok, sadece gerçekler konuşuyorum... Zaten sende gerçeğin ne olduğunu bal gibi biliyosun.
Ayrıca ;
Çöplerden ya da sokaklardan toplanan el kadar bebeklerin geneli, evli olmadığı halde birlikte yaşayanlara ait.
Umrumda değil sokakta çocuk bırakanlar madem bu boku yiyor katlanacak , bebeğe yazık. Seks yapan hamile kalan herkes aynı evde mi yaşıyor? Niye böyle bir düşünce abi , istediğim şeyi şimdi de yapabilirim aynı evde yaşayınca da. Ha istemezsem şimdi de yapmam aynı eve çıkınca da yapmam. Bilmiyorum bana mantıksız geliyor genelleme yapıyorsun.
Evliliğin adı ne Ozmaan? Evlenince yaşanılır aynı evde Sevgiliyken değil .
Aferin kız sana Özge
Bence aynı evde yaşanıyorsa nikah da olmalı neden olmasin ki birlikte yasamak gibi ciddi bir karar alınıyorsa nikah da kıyılır
saçma yaa evlenmeden once bir hafta kesinlikle aynı evde kalınmalı ki zaten aynı evde hersey değişebilir
Olmaz günahtır islamda yeri de yok. Diyelim ki yaşadık. El surmem hiçbir şekilde ten tene değmez yasasam bile kiii yasamam
Normal şartlarda olabilir. Ama hiçbir bayan bir erkeğe güvenmemeli.. Evlilik vaadiyle kandırıp sonra biz yapamıyoruz anlaşamıyoruz der bırakır seni... Ki bunu yapmayacak erkek yok diyen azdır.
Erkeğin eline on numara fırsat vermiş olursunuz..
Büyük konuşmayayım ama kalmak istemezdim tamam aynı evde kAlınır belki ama sürekli herşeyini duşunu falan yapmak fazla kacar gibi geliyo
ayni evde yasamak cok baska bir olay bence bir donem yasanmali cunku insanlarin ev hallerini gormek onlar hakkindaki dusuncelerinizi degistirebilir
O ne bee karı koca gibi.. Saçmalığa bak..
Velev ki ayrıldınız..
dul kadın olmak ayıp mı?
O zaman :
Tipsiz olmak ayıp mı
Veya sakat doğmak ayıp mı.. Ayıp değil, kusur
Ama nasıl bakarsın bu insanlara? Değersiz gözüyle bakarsın. Kötülemek için demiyorum ; öyle biriyle birlikte olmazsın. Ya da evlenmezsin.
Dul kadın da öyledir işte... Örneklerin alakaı olması önemli değil
Dul bir kadının değeri ve statüsü düşüktür.
Hem ruhen he fiziken yıpranmıştır.
Kötü, değersiz ve pespaye görünür.
üzgünüm size katılmıyorum iyi günler
Her sevgilimle tabi yaşamam, ama mesela şu an ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var ve sözlüyüz, aynı evde yaşıyoruz gayet de mutluyuz
Velev ki aynı evde yaşadın ; sonra ayrıldınız..
Senin dul kadından ne farkın var
Soruyu soran kişiye yazdım ben sen neden atlıyorsun herşeye? Ayrıca dul kadın gibi olurum veya olmam bu benim hayatım seni ne ilgilendirir? İşine bak
Tamam tamam gerçek olanı yüzüne vurmayalım.
Sende gerçeğin ne olduğunu bal gibi biliyosun da işine gelmiyor :D Yalanlara ihtiyacın var... Ve bu yalanlarla kendini kandırmaya ihtiyacın var :D
Kimse elin oğluyla ortada hiçbir neden yokken, kalkıp da aynı evde yaşamaz.
Her tanımak isteyen "sevgili kılıfı" nın arkasına gizlenip birlite yaşasın o zaman.
bunların hepsi SIRF SEKS YAPMAK İÇİN BAHANE.
Sen kendi vücudunu hiçbir garantisi olmadan bu kadar ucuz ve kolay teslim ediyorsan, sana yapacak bişey yok zaten.
Yarın bir gün ayrıldğında (ki %99 unun sonu belli ) karşına çıkan erkeğe temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kız triplerine girme.
Sen zamanında seks için elin adamlarıyla karı koca gibi yaşamış birisin. Karşındakini de aldatma
Benim hayatım benim tercihim seni ya da başkasını ilgilendirmez, seks içinse veya değilse kimseyi ilgilendirmez hadi işine bak
Yani sadece benim kararımla olacaksa yaşarım ama ailemin izin vermeyeceğini bildiğim için çok zor bir ihtimal
Kadını haklı buluyorum bencede yanlış o zaman ne anlamı kaldı ki evliliğin.
Hayır olmaz, durmadan etrafımda olması beni sıkar !!
olgunlasinca vazgececeksin bu dusuncendene
@yflower yok ya vazgeçmem, ayrıca ben gayet olgunum!
Sevdiğim kişiyle hep görüşmek bana sıkıcı gelir, hem birlikte aynı evde yaşayarak amaç ne olabilir? Amaç tanımaksa eğer aynı evde oturmadan da tanıyabilirsin, vakit geçirebilirsin.
Sana ne yalan söyleyim hep böyle birşey düşünmüşümdüm yani hayallerimin arasında :)
Evlenmek bir imzadan ibaret önemli olan aşk. Insan sevdiğiyle her zaman birlikte yaşamak ister.
evlenmeden aynı evde yaşayanlar, sorumluluk almak istemeyenlerin, kafasına estiğinde s. tirolup gidenlerin bahanesi bence.
Fakbadi den başka bişey değil yaa... Evlilik falan yok, hepsi seks yapmak için uydurulmş bahaneler.. Yalansa yalan de
Yaşamam, erkeklere güven olmaz tecavüz eder falan sonra mahkeme mahkeme gezmek istemiyorum
yaşıosan zaten tecavüze gerek yok vermeyide kabul etmişsindir
@emredmrl19 ya bir git herkes bir değil, bir kere benim sevgilim olacak kişi bunu aklının ucundan bile geçirmez ben yine de bir ihtimali değerlendirip böyle konuştum. Bu arada her bir arada yaşayan ilişki yaşamıyor
ilişki yaşamıosa ya bir günlük yaşıodur ya da hormonları çalışmıodur ateşle barutu yan yana getir eğer patlamıosa barut ıslanmıştır beraber yaşamayı göze alan bunlarıda göze alır
@emredmrl19 Kişi kendinden bilir işiymiş, seven için kıvılcım barut falan hikeye
asıl seven insan ister arzular geç bu işleri aynı evde yaşayıp bişey yapmayan hiç sanmıyorum çok nadir çookkk
@emredmrl19 evet nadir ona ben de katılıyorum ama seven değer veren yapmaz zorlamaz bunun tecavüzden farkı yok
zorla bende yapmam tecavüz olur ama isterim aynı evdeysek
ben yasarim aslinda cunku kendimden eminim helalim olmayan birine el surmem. ama ailesi falan ne der bilemem
istemem yaaa cidden eller oper sonra ayriliriz arkamdan konusur istememmmm
daha neler neler olur o oooo of offff dımı cok haklısın
:) güldüm cidden bu ozge ye Her haltı yedi hacı ile bir aynı ev yasamami yersen...
Ben yaşamam görüşüme ters .
doğru dedın hacı :)
Yaşarım. İki gün erkek arkadaşımla aynı evde kaldım ve o kadar güzeldi ki anlatamam. Tarif bile edemem güzelliğini. Aynı evde yaşamak planlarımız dahilinde bizim. İnşallah gerçekleştirebiliriz
ALLAH'ın yasak ettiği mevzuya dua etme.
@Farkındalıklı Bu benim bileceğim iş.
Yanlış biliyorsun demek ki.
@Farkındalıklı Sana mı kaldı ya bunu düzeltmek. İstediğim şeye dua ederim seni niye enterese ediyor
Sadece söylüyorum bacım. Günaha girmek için dua edilmez.
@Farkındalıklı Ok.
Ok.
@Farkındalıklı O ne bee karı koca gibi.. Saçmalığa bak..
Senin dul kadından ne farkın var şimdi
@Giovanny Sorun etmiyorumdur.
Şimdi birbirimizi kandırmayalım. Kimse elin oğluyla ortada hiçbir neden yokken, kalkıp da aynı evde yaşamaz. İşte tanımak istiyorum şöyle böyle... Her tanımak isteyen "sevgili kılıfı" nın arkasına gizlenip birlite yaşasın o zaman. Öyle bişey var mı?
Zaten bunların hepsi SIRF SEKS YAPMAK İÇİN BAHANE.
Yarın bir gün ayrıldğında (ki %99 unun sonu belli ) karşına çıkan erkeğe temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kız triplerine girme.
Sen zamanında seks için elin adamlarıyla karı koca gibi yaşamış birisin. Karşındakini aldatma
@Giovanny kimseyi aldattığını yok. Benimle alakasız upuzun bir şey yazmışsınız. Biz baş başa vakit geçirmek istediğimiz için birlikte kaldık. Sizin aklınıza cinsellik geliyor olabilir de bizim için o arka planda. Neyse umrumda da değil yazdıklarınız. Herkesin hayatı kendine
Yaaaavvvv bırak bu ayakları... Geç bunları geç... Dürüst ol :D
Bir erkeğin içinde ateş varsa, kadının içinde bunun 2 katı vardır.
Burda senin esas derdin SEKS... De bunu itiraf etmek işine gelmiyor.
Kadınlar kendini or*spu gibi hissetmekten it gibi korkar.
O yüzden "benim için arka planda" gibi yalanlara ihtiyacı vardır... O yalanlarla kendini kandırması gerek :D
@Giovanny sen insanları kendinle ve kendi kız arkadaşlarınla karıştırıyorsun çok fazla. Ancak gülüyorum şu yazdıklarına. Hiç umrumda değil ne söylersen söyle valla.
E yani... Senin işine gelmez bunlar, o yüzden bu tarz tavırlara girmek zorundasın
Çöplerden ya da sokaklardan toplanan el kadar bebeklerin geneli, evli olmadığı halde birlikte yaşayanlara ait.
@Giovanny annen senin hayatını böyle yaşamana sebep oldu herhalde. Amma dertlendin
Yahu bunun benimle ne alakası var... Gündem takip etmiyor musun daha geçen cuma kadının biri sevgilisinden yaptığı gayri meşru çocuğu boğarak öldürdü, tutukladılar.
@Giovanny beni bağlamaz
Olayın seni bağlayan kısmı ;
yaptığın şeyin dışarı gösterdiğin gibi masum ve temiz olmadığı...
@Giovanny kişisine göre değişir. Sen öyle bakmadığın için öyle olmuyor durum. Uzattın ya. Kimsenin düşüncesiyle hayatımı şekillendirmem ben. Yeter sus artık sıkıldım bildirimini görmekten
birlikte yaşadıktan sonra evlenmeye gerek yok. evliligin amacı meşru bir ilişki yaşamaktır.
Sevdiğin adamla birlikte olmak hele ki ayni evde çok hoş ama tatli kavgalar olabiliyor genel olarak evlendiginde yabancilik cekmiyorsun hiç değilse 😂
Senin dul kadından ne farkın var şimdi
@Giovanny beni baskasi ilgilendirmez biz evlendik hehehe
Neyse ki evlisin... O riskin altından kalkabilmişin
2 mizde yalniz yaşıyorsak ben yaşarım sorun teşkil etmez. Bu kendime güven ile sevgilime olan güvenimden kaynaklanır yoksa ben karşıyım.
o zaman ne anladım ben bu işten madem ayni evde yaşanıyor. Evlenmemek nikah kıymamak niye
Beraber yaşanadabilir yaşanmayadabilinir. çiftlerin kararına kalmış bir şey bu. Kesin evlenilecekse en fazla 1 yıl olmak şartıyla yaşanabilir sanki.
insan sevgilisini tatilde tanırmış ben bir on gün aynı odada kaldım tek güzel şey sevişmelerdi orda tanıdım kızı tatil dönüşü içindeki ayda ayrıldık
evlenmeden birlikte yaşarsan birbirni daha tanıma şansın olur. hepimiz dışarda ilgi çekici falan durabiliyoruz ama bide bizi ev halinde görmen lazım :D
doğru sölemiş evlenmeden aynı evde uzun süre yaşayamazsın
Yaşamam beni evlenmeye değer görmeyecek biri ile kendimi küçük düşürmem
Ay paçoz😂sabancılar bunu istese bayıla bayıla aynı evde kalır😂
Soruya gelirsek cevap net bence Türkiye'de yaşıyoruz arkadaşlar kendinize gelin kaçınızın ailesi buna izin verir? Ki ben verse de kalmam o ayrı
Eksileyenler zengin koca bekleyen varoş kızlar😂
Helal olsun özgeye!!! Yaşanmaz, yaşanılır diyenin müslüman olduklarına şaşıorum :///
Hayır yasamam. Baskasıyla yasamıs bırınıde hayatımda ıstemem
yaşanılabilir yaşanmalıda hiç olmazsa tanırsın öyle evlenip evlenmemeye karar verirsin
Ne ahlaki ne de toplumsal baskıdan değil de kendine bir saygın olsun bence mumkunse aynı ev olmasın sıkıcı olur. Evdeki halini istesem sabah sürpriz niyetine gorurum evinde sadece misafir gibi gidip gelirim yani.
Aynı evin içinde yaşayıpta tanıyamayabilirsiniz. Evlenince aynı evde yaşayacaksın gerek yok bence.
Bence yaşayip görün... Çünkü dört duvar arasına girince işler değişiyor..
@Giovanny boş konuşma beee.. sevgili oldun biseyler yaşadın yine aynı şey...
Evet? Aksini iddia etmiorum ki.
Aynı evde yaşamak bunun daha da katmerlenmiş hali...
Şimdi birbirimizi kandırmayalım. Kimse elin oğluyla ortada hiçbir neden yokken, kalkıp da aynı evde yaşamaz. İşte tanımak istiyorum şöyle böyle... Her tanımak isteyen "sevgili kılıfı" nın arkasına gizlenip birlikte yaşasın o zaman. öyle bişey var mı? Zaten bunların hepsi SIRF SEKS YAPMAK İÇİN BAHANE.
Yarın bir gün ayrıldğında (ki %99 unun sonu belli ) karşısına çıkan erkeğe temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kız triplerine girmesinler.
@Giovanny tatlım sakin ol biraz BN evliyim zaten ama BN olsam böyle yapardım zamanında daha iyi tanımak adına ama sen anlayamazsın bunu... Sen kendine istediğin gibi bı kız bul... Sevgilini s. kme... Başka yollu birini bul onu yap senn ne farkın kaldı diğerlerinden... His konuşmayın Allah aşkına... Bana ahlak bekçiliği falanda yapmayın ben yemem bunlari
Ne ahlağı ne bekçiliği...
Biri kalkmış "medeniyetsiz" demiş mesela.
Senin kafana göre genelevden bir or*spuyla evlenen adam dünyanın en medeni insanı o zaman. Komedi yaa :D
Neyse herkes ne yaparsa kendine yapar. Beni çok da enterese etmiyo açıkçası
@Giovanny eee o zaman ne akıl vermeye çalışıyorsun... Herkes baksın dalgasına...
Akıl verme derdinde değilm. Gerçekleri konuşalım diyorum.
Bunlar gidior adamın evine... Öğlen dei gibi kendini siktiriyor. Akşam evine gidince ailesinin yanında temiz, masum, zararsız hanım hanımcık kızı oynuyor.
Ulan 2 saat önce her pozisyonda kendini sktiriyordun, noldu da saniyesinde değiştin.
Bu samimiyesizliğe, 2 yüzlülüğe kızıyorum
Çöplerden ya da sokaklardan toplanan el kadar bebeklerin geneli, evli olmadığı halde birlikte yaşayanlara ait. Bunu ben demiyorum, araştırmaların sonucu.
Kesinlikle yasarim ve yasanmalidir cunku evliligin provasidir prova almadan sahneye cikarsan berbat edersin
Kesin yaşamaz. Aleyna tilki de namaz kılıyor zaten.
sen yaşarmısın peki
@CeSuRYuReK1987 Sana ne
anladım
8 aydır arkadaşım ben ve sevgilim yaşıyoruz, sorun yok.
sevgili istemiyorum hayatımda ama illa olacaksada evlenmeden aynı evde yaşamayı düşünmüyorum evlenmeden evlilik hayatı olmamalı bence çünkü her şey yerinde güzel
Bilmiyorum yapanlara saygı duyarım herkesin kendi kararı
Hayır istemem, çünkü benim keyfimden önce değerlerim geliyor
Yav evlilikten soğumak istemiyorum her gün dib dibe bunalirim😂
Çok namuslu yurdum insanı evlenir ve birbirlerini aldatır
Yaşamak istemem, evlenmeden önce biraz özlem olsun ki evlilik değerli bir hal alsın..
yaşarım en azından huyunu suyunu öğrenmiş olurum evlenmeden ☺
kesinlikle yaşarım benim için sorun teşkil etmez çok seversem neden olmasın
Benim sinirlar sizi asar bence 😊 sevgili durumlari yas is birak ayni evi tatili
Olmaz. Ev yapımı Patlayıcı Madde çıkar ortaya sonra
Tahammül seviyesi daha yüksek bir insan olduğumda belki