AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Geceleri bazen kalabilir ihtiyacları vesilesiyle ama yasamak olmaz heralde
Zaten herseyi yasamislar. Kari koca gibi olmuslardir bir heyecani kalmazki
Her kes aynı değildir bence yaşandığında sorun olacak var sorun olmayacak var sevgilinin karakterine bağlı. Bir şey bu
Aslında bazen birlikte kalmakta fayda var öyle anlaşılıyo kişilikler
Sanmıyorum birileri ile evde yaşamak pek yapabileceğim bir şey değil.
Ben yaşadım gece gündüz veriyodum ne güzel zamanlardı 😀
Benim sevgilim olsana 😉
@srtda99 gücün yetecekmi beni doyurmaya 😈
Her türlü 😉
yalan yazdığı her yerden belli
Evlenmeden önce aynı evde yaşanınca filan boşanmalar oluyor kanımca.
bakış açışına göre değişir ben islami bir bakış açısına sahibim o yüzdenyaşamam
Yani insanların evliliği bir külfet olarak görmesi iyi değil
Ben bunun şakasını anneme yaptım, terlik fırlattı. 😂😂😂😂😂
ıyı kı ısrar etmedın :)
bak yine dışlar atmışlar bana
o ne demek kı
@Kvmndist ya dislike beğenmemişler Allah Allah anama şaka yaptım diye mi bunlar 😂😂😂
alman ya da mı yasıyorsun bısey anlamıyorum hıcc
Cinsel hayat varsa tercih edilebilir, yoksa her sey kuralina gore olmali
Mantığa gel.
@Farkındalıklı ne var? Sevisip koklasiyorsa imza sarti mi kalmis?
Yahu bağlılık olmadan sevişmek fıtrata ters. Bu bağlılığın en güzeli de evlilik vesilesiyle olur.
Bunları sağlamadan mutluluk haram.
@Farkındalıklı bende aynisini soyluyorum zaten. Haram kisiye degil mi? Sokakta arabada yaptigi syei ayni evde yapsada farki yok. yapan yapsin ama yapmayan dogru yolu tercihe der dedim
:D :D
@Farkındalıklı aman ne komik.
Komik ^^
O ne bee karı koca gibi..
Velev ki ayrıldınız..
Senin dul kadından ne farkın var şimdi?
@Giovanny ? Ben dogrudur yapsin demedim, sokakta , parkta fingirdesenin ayni evde yasamasi neden rahatsiz etsin ki elalemi? Ne farki var? Her nryse anlamak istediginizi anlayin
Ağzımı bozacam ama anla diye söylüyorum :
Öpüşmek tamam da... Sen sokakta s*kişen kaç tane çift gördün? Bunu evle bir tutuyosun?
Kimse elin oğluyla ortada hiçbir neden yokken, kalkıp da aynı evde yaşamaz. İşte tanımak istiyorum şöyle böyle... Her tanımak isteyen "sevgili kılıfı" nın arkasına gizlenip birlite yaşasın o zaman. Öyle bişey var mı?
Zaten bunların hepsi SIRF SEKS YAPMAK İÇİN BAHANE.
Sen kendi vücudunu hiçbir garantisi olmadan bu kadar ucuz ve kolay teslim ediyorsan, sana yapacak bişey yok zaten.
Yarın bir gün ayrıldğında (ki %99 unun sonu belli ) karşına çıkan erkeğe temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kız triplerine girme.
Sen zamanında seks için elin adamlarıyla karı koca gibi yaşamış birisin. Karşındakini aldatma
@Giovanny ben zaten buna karsiyim. yapana lafim yok. kendi verecrgi hesabi. Ama sen agzini bozdun zaten. saygisizlik da ettin tanimadan etmeden. simdi sus lutfeb
Çöplerden ya da sokaklardan toplanan o masum el kadar bebeklerin geneli, evli olmadığı halde birlikte yaşayanlara ait.
@Giovanny bana neyi anlatma cabasindasin? Ben bu dediklerini biliyorum. Sirf laf soylemek icin yorum yapmayin. oldukca acikca belirttip. Allah ile kul arasindaki hesap beni degil, gunahi ve ya sevabi olani ilgilendirir. son sozum su. orda burda yiyisip fingirdesip sonra aman ayrilalim deyince de ayni evde nokahsiz yasayinca da ayni b*k.. lutfen uzamasin... ya da ben bitirdim zaten.
Evlenmeden yapılan bu tür şeylere karşıyım aldatılmanın en büyük sebebi evlilik öncesi yaşanan ilişkilerden kaynaklanıyor
İki gönül bir olduktan sonra kimin ne dediğine ne hacet. iki taraf da art niyetle olmadıktan sonra neden olmasinki
Yaşamamak gerekir o zaman Evliliğin ne anlamı kalır
Yaşarım, yaşadım da. Namus şovu yapmayın. Gerçekten aşık olduğunuz zaman ve evlenmenize daha çok zaman varsa ve yanından ayrılmak istemiyorsanız hepiniz yaşarsınız.
Hahaha.
Rahat durursa neden olmasın ama ateşle barut yanyana durmaz
Evet yaşarım hatta kızı vermezlerse kaçırırım sevdikten sonra kimserye hesap vermem
İstemem ya evliliğin bir anlamı kalmaz o zaman. Erkek sıkılır kaçar tahminimce
evlenmeden aynı evde yaşarız, evlendikten sonra farklı evlerde yaşarız... evet evet en doğrusu bu :D
Olabilir di bir insanı bir yerde yaşayıp görmeden asla tanıyamazsın
Kimseyle aynı evi paylaşabileceğimi zannetmiyorum. Ama kısa bir süre yaşayabilirim muhtemelen. 😛
evlilik sadece bir sözleşme. Yaşanır tabiki. Uyum önemli
O zaman evliliğin bir anlamı kalmıyor heyecanı da kalmıyor bende tercih etmem Herşey zamanında güzel
Aile hayatının da bir çekiciliği bir güzelliği olmalı
Herşey zamanında güzel
Valla ben paylaşırım. En güzeli de beraber yaşamak zaten.
O 3 eksiyi veren hanımefendiler meraklanmasın. Onlarla ne aynı evde ne de aynı ortam içinde bulunmak gibi bir niyetim yok.
Çok saçma, ne işim var evlenmediğim adamın evinde,?
Hayır istemezdim
Zira evliliğin büyüsünü ve heyecanını saklamak gerektiğine inanıyorum..
Ben yaşamazdım o zaman evliliğin bir anlamı kalmazdı ilk heyecanları evlenirken yaşamak bence daha güzel ve anlamlı olur
Hayat görüşüme göre asla yaşamam. Ama arada da olsa bazen olabiliyor büyük konuşmamak gerekiyor
Yaşayan Yaşar yaşamayan yaşamaz herkesin kendince bir hayat tarzı var bu sorunun altında çok tartışma çıkar. Sevin birbirinizi dünyayı sevgi kurtaracak 😊
yaşarım. evlilik farklıdır zaten. aynı evde yaşamak evliliğin fragmanıdır
dul olmak bir kusur mu? dul olunca ne oluo ki
böyle düşündüğün icn cok aptalsn. yobaz ve cahil birisn.
Sen bekar bir erkeksin... Bekar bir kadını mı tercih edersin dul bir kadını mı?
Soruyorum sana
sevdigimi*
tek meziyeti el degmemislik olan bir kadndansa biseyler yasams ama daha nitelikli olanı tercih ederm. insanız basımıza herşey gelebilir birini bununla yargılck kadar mükemmel deiliz hcbirmz
bir tek sevgi yetmiyor ama...
Kadınlar bir erkekle evlenirken, tipine , boyuna, posuna, vücuduna, işine, parasına, eğitimine, özgüvenine, anasının kızlık soyadına kadar her şeyi didik didik edip öyle evleniyor.
Sen bir adamla evlenirken her şeyi en ince ayrıntısına kadar tartıyosun.
Ben kadının dul olup olmamasına bakınca mı suç oluyor?
çnkü is aile para gbi seyler daha onemli bir insanın dul diye evliliği kotu olck diye bişy yok ama isi gucu iyi olmayan biri cok skntı yasar bu da gercektr
Tamam da erkek senin işine gücüne parana bakmıyor ama?
Sen erkeğin en ince detayına kadar bakıyosun... ?
O zaman senin de işin gücün mükemmel olsun bende maaş bordronuza bakacam bundan sonra... Çünkü "isi gucu iyi olmayan biri cok skntı yasar bu da gercektr"
Hayır abi sen karşıdaki erkekten mlyonlarca şey istiosun.. Adam evlenip bütün sorumluluğu üstüne alıyor. Maddi manevi güçlü olmak zorunda... Ve karşılığında senden bir beklentisi yok.
İstediği 1 tek şey var, o da karısının temiz olması... Çok mu yani..
Sırf bunu istedi diye illa cahil, yobaz, bilmemne olmak zorunda mı
kendi de oyle olmak zorunda. isi gücü iyi olan adam sırf temiz diye evlenmio bu zamnda her yönden dengini istio. kadn da oyle. gdp de 18 lik çıtır delikanlıyla evlilik düşünmüyoruz aynı bzm gbi yaşanmışlıkları olan kendi dengmz birini istyrz. cok mu
Kendi dengini istiyorsan sorun yok.
Ben türkiyenin en iyi devlet üniversitesinde mühendislik okuyorum.. Haziranda mezunum.
Maddi bir sıkıntım yok... Gelecekle ilgili bir kaygım yok.
Her konuda güçlüyüm. Fizik olarak uzun boylu fit ve gayet yakışıklı bir adamım
Kısaca her şeye sahibim..
Evlenmeyi düşünürsem ; kusura bakmayın da kız temiz mi değil mi o kadarına da bakalım.
Buna hakkım var.
sen oyle misin peki
Kendimi diyorum zaten
yani bakirsin
Hayır değilim... Ama tonlarca kız yaklaşıyor bana ve ben bir erkeğim... Kendimi bir yere kadar kontrol edebiliyorum.
Ben amsalak bir adam olsam şu an 1 milyon kızla yatardım... Normalde yapacağımın çok azını yaşadım ve oldukça seçici davrandım.
Ben bekarken bile her kızla birlikte olmuyorum, evlilikte ne yaparım sen düşün
bırak abi yaaa karsna da senin gbi biri cıkar agzna alıp içine almamış olur bisey olur tutup da el değmemiş layık mısın smdi sen. ben erkegim yaparm hödoo hudoo bu kafayla sen.. neyse kınamayım. basıma gelmesin sonra bn eşitlikçi erkek seviyorum senin gbisine hayatmda yer acacagma omur boyu yalnz kalırım daha iyi. hadi gömdüm
Yaşadım bir süre. Başlarda tatlı gelse de bir zaman sonra soğuyor insan.
Zaten olması gereken o en iyi huyunu öyle öğrenirsin
medeni birliktelik bir ihtimal ama imam nikahı olmak sartyla atesle barut yan yana durmaz
tabikide yaşamam ne zaman o nikah kıyılır o zmn yaşarız aynı evde..
kızlara vurup gönderirler erkekler evlilik falan olmaz djdjjxj
Sürekli aynı evde yaşamak bende istemem ama arada bir olabilir
Azdığım zaman arada kaçamak seks yaparız,
rahatladığım zaman da evime döner masum, zararsız, hanım hanımcık kızı oynamaya devam ederim diyo ! :D
Aynı evde yaşadığım sevgilim ile asla evlenmem evlenmeye gerek yok anladın
Evlenmeden birlikte yaşamak çok saçma. İnsan sıkılır birbirinden.
eger üniversitede isek evet yaşarım ama normal hayatta olmaz
:) Evlenmeden yaşarsan, zaten hiç evlenmeyeceksin demektir.
yaşadım ve anlaşamadık evlenseymisiz bosanacakmisiz ben düzenli iken o dağınık çıktı ve şaşırtan bir bir birliktelik oldu
kesinlikle yaşarım, tanımak adına çok önemli bir durum bence.
ben kendimden önce karşımdaki insanı düşünürüm benim elimin kiri olacak şeyler başkalarının hayatını mahfe de bilir o yüzden evlenmeden doğru değil yaşamam.
Olabilir sıkınti yok ama bazi seyleri evlilige birakmak mantikli
Sevgilimle aynı evde yaşıyorum ve gerçekten çok mutluyum evlenince evimizde nasıl olacagını görüyorum ve onu la hayatı paylaşıp paylaşmayacagına emin oluyorsun onun yanımda uyandıgını görmek hile paha biçilemez
Hayır namahrem sonuçta :D
ben paylasirdim. bilmiyorum sacma geldi bu kadinin boyle demesi
seks yapmak için aynı evlerde yaşamak gerekmiyorki. tutuyorsun 2 saatliğe bir oda halloluyorr.
Konuyu sekse nasıl bağladın?
erkek olduğu için
neden aynı evde yaşamıolar çnküü zaten istedği vakit seks yapıolar
abaza de get da 32 çek belki faydası olir
abaza olmasan seks duydugunda lafa atlamazsn defol lan
lan oğlum senin gibi asalaklar yüzünden erkekligin adı bozuldu senin karakterizligine atladm
ne erkeği lan :DDD defol
uza sidikli
bende yaşardım çünkü ten uyumuda önemli
Ayni evde yasamaya baslayinca evlilikten uzaklasilir bikkinlik olur asla yasanmaz
eğer ki yaşayacağım kişi evlenene kadar cinsel bir istekte bulunmazsa olabilir.
ozaman o vatandas salaktir
Aynı evi paylaşmadan bir insanı tanıyamazsın
Aferin bu hanıma. Yaşanmaz evlenmeden.
Helal olsun bacım.
Size de helal olsun, yorumunuzu gördüm 🙂
ALLAH razı olsun.
Allah sizden de razı olsun
Baş tacısın kardeşim
Adamlarin cocugu bile var sen neyden bahsediyon. Acun ve sevgilsi
Çünkü o ACUN. Ayrıca birlikte yaşamıyorlar adamın şeyma dışında kaç tane sevgilisi var biliyor musun?
@poncikbirkiz oda bilmiyodurki sayisini
Erkek sevgilimle aynı evde kalıyorum. Hafta sonlarıda kız arkadaşım geliyo çok keyifli bişey. Denemelisiniz bence
Yaşayamam elbette evliliğin ne anlamı kaldı
Yaşamam zaten yasamak istersem babam izin vermez
O ne bee karı koca gibi.. Saçmalığa bak..
Velev ki aynı evde yaşadın ; sonra ayrıldınız..
Senin dul kadından ne farkın var şimdi?
haram olduğu için olmaz
bence yasanır seviyeli bir şekilde olduktan sonra neden olmasın
olur niye olmasın zaten ancak ewleneceğim kişi olarak gördüğüm insanla aynı ewde yaşarım