Sevgilin sana sebepli veya sebepsiz yere trip atıyorsa suyundan gitmeye çalışır mısın yoksa aman çekemem ben seni mi dersin?
Sürekli rastladığım şeylerden bir :) Sebebini dahi anlayamadığım bir sürü trip çektim şimdiye kadar ama bu arada çetin tartışmalar da yaşadım. Bu tribin dozuna da bağlı bence sadece karşındaki insanın ne kadar hoşgörülü olduğunu düşünmek vereceğin kararı olumsuz etkileyebilir :) Benim sevdiğim kız beni o kadar uç noktalara götürmedi henüz bende sabırlı olduğumu düşünüyorum :) Hepsi bu kadar :)
Sebepsiz yere trip atarsa ben de ona trip atarım. Erkekler trip atamaz diye bir şey yok. Ben onun tribini çekeceksem o da benim tribimi çekecek. Ben doğru düzgün bana değer veren bir kızla ilişkim olsun isterim. Habire trip atarsa basarım tribi hakkımı helal etmem çeker giderim aramam sormam bir daha.
Ben kız halimle ben bile çekemiyorum. Sende hiç triple uğraşma. Trip atıp kızdığını üzüldüğünü belli etmeye çalışmıyor musun ? Patır patır söylüyorum valla. Hiç trip atayım da kirildigimi anlasın modlarına girmiyorum. Gerek yok. Lafımı söylüyorum diyeceğimi diyorum. Gerisini kendi bilir. E öyle olunca da mecbur o gelip gönlümü alıyor zaten 😏
Ben erkeklere o konuda biraz üzülüyorum. Çekebilen varsa ama tamamını helal olsun. Onun sırtı yere gelmez. ✌🏼️
Pek denk gelmiş değil
Cevap
221Cevap
Kadınımın tribine kurban olayım. Bazen gerilsemde o beni dövsede sövsede ona can kurban
www.bilgiustam.com/.../japon-baligi-4.jpg
egosu yüksek insaları aşırı tripli insaları çekemem gerçi kimse çekemez.
naz desen naz bir yere kadar çekilirde trip mirip yok çekilmez zaten hayat çekilmiyo sevdiğimiz olsa azıcık mutlu olsak diye düşünüyoruz birde sevdiğimiz olunca trip mirip abowwwww hayat hiç çekilmez tripli olacagına hiç olmasın bak öyle diye diye kaldım evde :D
Trip atmıyorum çünkü annemden uyarı aldım "sinirlenip saçma sapan şeyler yaptığın sürece seni kimse anlayamaz bir şey olursa onu sinirlendiğin kişiye anlat ya da sinirini çıkaracak spor dallarına yönel senin tribini kimse çekmek zorunda değil" demişti
sebepsiz yere trip atan kız yoktur, varsa da senden sıkılmıstır ya da baska birini bulmustur falan. İnsan seviyosa niye trip atıp iliskisini yıpratmaya calıssın. Ben altındaki sebebi bulmaya calısırım once
Erkeğin tribi inanki hic cekilmiyor ve bir erkek trip atmamali da ztn. Trip atmak kiza yakisir cunku. Trip ceken erkek benim gözüm de gercekten seven erkektir. Ama tabii tribi de abartmamak lazim. 😃
Çok dayanamam ben sabırsızım yani net olmasını isterim
bide erkek tribi var pek meşhur değildir... kız arkadaşlarım var ben onların tribini bile çekemiyorum artık kendi hallerine bırakıyorum tribi bırakıp geri geliyolar :D
Ya şu tirip atma olayına feci şekilde kıl oluyorum. Abi neyip tribindesin ya sonra sevdiğinizi kaybedince o kaybetti dersiniz. Klasik klaşe sözler davranışlar.
Trip atma gibi bir saçmalık doğamda yok , hoşuma gitmeyen birşey varsa çok sert kızarım mıy mıy mıy trip atmam. Atana da çok kızarım , çocuk büyütecek yaşta değilim
Sevdiğimse dayanarım :)
Sebepliyse giderim bir yere kadar da. Öyle sebepsiz yere sırf şımartılmak istediği ve beni kendisinin gönlünü yapmak için çabalarken görmek istediği için tribe girerse hiç çekmem, feci terslerim.
valla çok sevgili değiştirdim ilk sevgilim 6. sınıfta oldu en az ilişkim 2 ay en uzunu 2.5 yıl bide kız kardeşim var onun tribi daha başka anlayacağın tribe alışkınım nasıl susturmam gerektiğini de bilirim
bir noktaya kadar çekerim sonuçta sevdiğim insan yapamıyorum deyip ipleri koyvermem sabrederim oda ciddi sevdiğim kişi ise evlenmek istiyorsam sabrederim...
En ünlü trip
Erkek :ne yaptım ben ya
Kız :neyse boşver suç bende
Erkek :aşkım problem yok değil mi
Kız :yok
Erkek :o zaman üstüm yakışmış
Kız:git o konuştuğun kız söylesin sana
seven insan katlanır elbette dayanma gücü kalmayabilir bazen o zamanda karşısına alıp kızı veya erkeği konuşması gerekir ilişkilerine zarar gelmemesi için
Kızların yorumları mıde bulandırıcı gene ego kusmuş hakkaten ıgrencsınız arkaşlar ya. seven ınsan katlanır katlacaksınız bu kadar.
Trip atmasına müsade edeceğim ve etmeyeceğim noktalar olur. Gereksiz gerilim oluşturursa da bitiririm. Zarar görüp yıpranmaktan iyidir
Aferin sana 😊
Valla özel harekatçı Ablam , ben genelde hepsini çekiyorum zaten bizim kızda sakın olduğunda anlıyor kimin haklı kimin haksız olduğunu
En doğrusu
Genelde trip atmam. Cunku itici bisey. Sevdigim biriyse Dayanirim ne kadar fazla olursa olsun
İnsan sevdiği kişiye trip atar.. Trip atmaması anormal bence. O yüzden sabırlı davranıp dayanabildiğim kadar dayanırım..
Bence cok tatli ben sevdigimin kizi dusununce 🤔🤔bu cok hos olur derim onun her hali cok guzel bence
Sevgili kelimesinin ne kadar anlamını bulduğu önemli burada. Eğer çok seviyorsa kız zaten bunun suyunu çıkarıp erkeğe eziyet etmez, erkek de çok seviyorsa ne olursa olsun katlanır, idare eder.
Trip tadında güzel. Ama ille de"""" ben dişiyim bu yüzden trip atmalıyım"""" tarzında olanlar çok itici karakterlerdir.
Yav sırf 'Bu benim için çabalamıyor' gibi embesilce gerekçelerle trip atan kızlar var.
@Ragnar_Lodbrok aynen. Çok kötü soğuttuklarının farkında değiller.
ben yaparım ama mesela kankam erkek arkadaşına yapınca sinir oluyorum ay bir bana. yakışıyor (tabiki de bir bana değil)
Çok can sıkıcı bir durum. Dayanamam. Eğer şansını zorlarsa ona bir trip atarım ömrü boyunca kızlar yapamaz daha iyisini
Ben kız ya da erkek tribine dayanamam. En sabırsız olduğum konudur. Kendim de çok nadir atarım o da haklı sebeptendir
benim sevgilim sebepli sebepsiz çok trip atıyordu ve bende sinirlenip bağırıyordum. o benim bagirmamdan şikayetçi ben de onun tribinden. bir gün konuştum dedim bagirmami istemiyorsan trip atma o gün bu gündür atmıyor. Çözüldü 😂😂
uzun süre dayanabilirim. çok uzun süre. rekorumu hatırlayamadım ama bayaa dayanmışlığım var.
Suyuna gidiyorum. Sevgilim biraz sinirli bir tip. Trip atip onu sırığın tepesine cikarmak cok hosuma gidiyor 😈😁 Ama o bana hafiften bir yaptiginda ruhum daraliyor
Benim kiz arkadadim trip attiginda cekmiyorum ben cekemiyorum ne hwlin varsa gor deyip gidiyorum allah erkeklere sabir versin...
Bir iki idare ederim ama yaşam taezı olarak trip atmadan ve sorun yaratmadan durmayan bir tiple vakit kaybetmem.
Eşim bir hafta trip atsa, o bir hafta boyunca hiç birşey olmamış gibi davranabilirim 👍
Trip atanı canından bezdiren bir harekettir 😏
Hiç dayanmiyorum 1 gram bile bunuda belli ederim ama hakliysa sonuna kadar dayanirim.
İs yerinden aradılar ben kaçtım yarın lütfen böyle olma ne ü surat der yururum :)
belirli bir düzeye kadar suyuna giderim triplerini çekerim ama abartirsa cekemem
Saçma salak düşünceleri kendine yakıştıran aptal hem cinslerim. Biraz güçlü ve olgun kadın olun. Erkekler Size trip atıyorsunuz diye öyle mi oluyorsunuz acaba 😂
valla hıc anlamam hıc bısıde bısı yokken her ne atıyosa kendı zararlı cıkar... durduk yere hır gür cıkarmayı sakada olsa sevmem
1 dakika 30 saniye 22 salise dayanabilirim fazlası bünyeye ters
saçmalarsa önce alttan alır sakinleşince saçmaladığını anlatırım
Seven adam dayanmalı tabi atılan tripte çok abartılmamalı
Değerli birisiyse kızına erkeğine tahammül ederim fazla naz yaparsa uzatmam
dayanamam genelde sallamam alıştırmamak lazım bunları tribe
Seversem katlanırım sevmesem yol alsın çünkü şimdiki kızlar sevilecek gibi değil
Erkekler dayanıklıdır 😂😂ama ben trip atana dayanmak dursun tahammül edemem😂😂
Kız var kız var. Kıza bağlı çok seviosun tabiki tribi bile güzeldir. Ama az seviosam cekemem
Kafamda o kadar çok şey varken tribini de al git diyebilirim
Suyundan giderim , hatamı öğrenmeye çalışır telafi ederim
Erkekler de tribin alasını yapıyor :D Tek taraflı değil :)
Sayısız trip atar benim çiçeğim. Yerim senin tribini çekik gözlüm
sebepli olan çekilebilir sebepsiz olan can sıkar ama kızın beklentisi vardır onu çözmek en mantıklı olanıdır
Boş işlerden biri. İletişim kurmayı bilemediğimizin en net kanıtı. Bu yüzden ne yürekler yanıyor hala siz esprisini yapın.
Bir zaman sonra sevgime olan inancımı sorgulamaya başlarım
Arada tatlış olurda sürekli yaparsa Katlanamıyabilirim
değer verdiğin insanın dozunu acmadan atigi hertürlü tiribine katlanirsin
beklersin beklersin sabredersin olmuyorsa vazgeçmelisin
Ne kadr değer verdiğime bağlı kimine hiç tahammül edemezsn kimine sonsuz kredi tanırsın
ben kız olduğum halde sürekli trip yiyorum bağışıklık sağladım artık :D
Azı iyidir çoğu zarar 😊😋
Yüksek dozda hiç tavsiye etmem 😅😅😅
Haklıysan tamamda gereksiz trip nedir yahu el insaf kardeşim.
Sebebi varsa tabi ki alttan alir sabrederim. Sebepsiz tripleri çekmek için hayat çok kisa. Katlanmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar