Fotoda üstteki kadın, 190 cm boyunda, 260 kilo ağırlığında ve New England'da oturuyor Bu kadın iddia üzerine sağlamlığına dayanıklılığına güvenen zayıf kadın ve zayıf erkeklerin üzerine oturuyor. Sonra hem otururken çekilen videolarını satıp para kazanıyor hem de iddiayı kaybeden kadın ve erkekten de yüklü bir miktar para alıyor. Alttaki zayıf kadın ise 178 cm boyunda ve 58 kg ağırlığında. ABD'de polis memuruymuş. Aynı zamanda siyah kuşak karateci imiş. 2 saat olarak iddiaya giriyor. üstündeki kadına: "Üzerime otur altında iki saat dayanırım!" diyor. Şişman kadın da polismiş karateciymiş dinlemeyip üzerine oturuyor. Tabii 1,5 saat ancak, dayanıyor. 2 saati tamamlayamadığı için iddiayı kaybediyor üstündeki kadına para ödüyor. Ezildiği pestil olduğu da yanına kar kalıyor. Soruyu özellikle karate ile filan uğraşan fit sporcu ama zayıf bayanlara soruyorum. siz olsanız ne kadar dayanırsınız bu kadın üstünüze otursa... oturduğu gibi de hopluyor. Videolarının 10 dakikalık kısmını seyrettim, zayıf karateci kadın polis, aynen resimdeki sesleri çıkartıyordu, şişman kadın da oh oh diye hopluyordu. Karate ve benzeri sporlarla uğraşan sağlam yapılı dayanıklı ama zayıf bayanlar cevaplasın. İçinizde polis memuru olan varsa, "arkadaş ben Türk polisiyim bu ne ki, onun gibi on tanesi otursun üstümde hoplasın vız gelir tırıs geçer" diye cevap da verebilir.
1 dakika
10 dakika
20 dakika
30 dakika
1 saat
2 saat ve fazlası
Ahh! öldürene kalkmasın üstümden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Son şık, Ahh öldürene kadar kalkmasın üstümden... olacaktı, kadar kelimesini unutmuşum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer