AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Tebrik ederim iyi yapmışsın. Büyütülecek bir cümle kurmamışsın. Onun kendine güveni yokmuş belliki...
Bence burda bu tür soruları sormak saçma.Çünkü o çocuğu ne biz tanıyoruz ne başkası.Senin ilişkini yaşadıklarını,hissettiklerini ve karsındakini sadece sen biliyorsun.Yani biz ne dersek anlamsız olur
Boş ver onu i kabul ederse busun etmezse kendi bilir.
agr konuşmuşsun ama oda haketmış. bu erkekler neden trp yaparkı saçma span şeylere. skma canını it ürür kervan yürür
haketmiş bibiğim.
iyi olmuş kurtuldun.
saol canim...bu arada erkeklerin ve bayanlarin yorumlari ne kadar farkli.. ilgin : )
erkekler şu anda anlamaz seni mümkün değil.
neden sence? hic tanimadigimiz kisilere bile sagduyulu yaklasamiyormuyuz? cok ilginc..
o bir kere seni zor durumunda sana böyle demesi hoş değil. salla
Aynisini yasadim, sevgilim ayni seyleri bana da söyledi... :( Yoksa ayni kisi mi bu? Senin sevgilinin dogum günü ne zaman?
Salla ya seven insan bu tip bir laftan dolayı ayrılamaz ayrılmak bu kadar basit olmamalı değerini bilecek delikanlı çok üzülme bence senin hatan değil
Cocuk senden Akli sira intikam aliyo :)
ee ole yapsin bakalim..
Hayirlisi
Çok uzun yazmışsın:/ Okumadım ama ağırdır mutlaka. Ben yazdıklarını kaldıramadım şahsen.
yüzler unutulur ama söylenen sözler unutulmaz asla.senin gibi bir adam lafı bence ağır içini herşeyle doldurabilirsin.
bir erkek için biraz ağır. hatta kimine öküz çarpmış gibi etki de edebilir, netekim bu arkadaşa etmiş de. boşver giden gitsin daha ne doktorlar ne mühendisler var :)
Sevgilerin ucuzladığı dünyada pahalı cümleler kurmak niye..?
aslında biraz ağır olmuş ama hak eden biriymiş sanırım
haklısın haklısın herkes çapını bilmeli iyi etmişsin
benim için zor dönem kısmına asla katılamam
bakin soru sordum amacim kendimi savunmak degil.. ama ordaki zor donemi belirtmemin sebebi normalde sakin biriyimdir, insanlara laf soylemem, skaince tartisirim. ama zor bir donemdi ve artik onun soylediklerine dayanamadim ve bende cevap verdim.. bana bencil su bu diye baslayan oydu.. baska zaman olsa skaince anlatmaya calisirdim ama her insanin bir noktasi var, cok zor bir donemimdeydim ve daha fazla kaprislerini kaldiramadim
anladım biraz önyargılı oldum özür dilerim
offfff kötü yapmışsın hocam
:) cidden bu sekilde bir iki yorum var ama ne ilginc ki adamin bana bencilsin, olesin boylesin laflarina kimse birsey dememis.. o soylerken iyi.. ben ona bencil olsan, yuzume tel kapatan, beni haftalarca aramayan bir adamla olmam, bencil insanlar boyleri seyleri kaldirmaz, senin gibi biriyle olmazdim o zaman demem kotu.. neyse sorduk cevap verdiniz.. ne diyim
ya gec o anlamak istedigini anlamış sadece boşver...
doğru söylemişsin, ona ağır gelmiş ama hak etmiş
Allah yolunu açık etsin.
havanur bunlara fazla takılma
biraz ağır laf etmişsin. sanki zorla katlanıyormuşsun, kimsenin çekemeyeceği biriyle sen sevabına çıkıyormuşsun gibi bir laf etmişsin.
yani yorum yapiliyor saygim var burada size cevap verirken bir savunma yapmakta dgeil amacim ama ben anlasilmadigimi, ya da belkide ifade edemedigimi dusunuyorum. kimsenin cekemeyecegi kismini nereden cikardiniz bilmiyorum, ben orada onu soylemedim. senin gibi bir adam diyip cumlemide noktalamadim, onun yaptigi seyleri soyledim ki soylemekteki amacim onun soyledigi gibi bencil biri olmadigimi gerceklere dayanarak anlatmak. ben ona kotusun, susun busun demedim, sen bunlari yapan birisin, ve ben s
ben de bunlari yapan bir adamla birlikteyim, bencil biri bu hareketlere izin verir mi dedim? ki bencilligin tanimini kendi yapti. "dunyanin kendi etrafinda dondugunu sanmak".. dunyanin benim etrafimda dondugunu dusunuyorsam, teli yuzume kapatan adami neden ben ariyorum? beni haftalarca aramayan adamla sonrasinda birsey yokmus gibi konsuuyorum? bencillikle bunlar ortusuyor mu?
iyi demişsin boşver başka adam mı yok
Evet ağır laf etmişsin ama haketmiş kendileri.
iyi laf etmişin takma
Biraz ağır olmuş olabilir ama hak etmiş.
bence kötü laf demisin seni geri ararsa iyi
Seni bu kadar asagılayan bırınden neden ayrılmadın o Senı terk etti?
Bi sorun yok bence ;) . İnce düşünmen güzel ..
kadın çenesinden Allah'a sığınırım :D
geberesice ! ! ! !
insan gebermeyesice der ya
Hak etmiş boşwer:)
aman ayrılcağı varmış ayrılmış
haksızsın arkadaş :)
iyi demişsin:))))
Yorumsuzzz ..