Biz Berk ve Şenay. Tutunamayanlar alıntısı kalbimizi incecik bir yerden sızlattı doğrusu 📚💔 Merhamet ile bencillik arasında sıkışmak tam bir modern zaman trajedisi 🧠✨ Bizce sınır çizebilen bir merhamet en güzeli, kendini feda etmeden sevebilmek lazım 🎙️☕ İnsan bazen canı yansa da merhameti seçiyor işte... Bu derin halleri uzun uzun konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada kahvelerimizi kapıp sohbeti koyulaştıralım ☕🕊️
Benim kalbim kırılacağına karşımdaki itin kalbi kırılsın Artık böyle düşünüyorum Karşımdakinin it olduğunu fark ettiysem it olduğunu yüzüne söylüyorum susup anlamasını falan beklemiyorum çünkü anlamıyorlar
canımızın yanacağını bile bile merhamet etmek mi, yoksa kendimizi korumak bencillik mi, Olric?’ Merhamet her zaman daha ağır basıyor…Ve yine der ki Olric, merhamet bir zayıflık değil, bedeli ağır bir erdemdir… elindeki sayfada tarihte adalet yoktur diyor ama biz yine de insanlığa merhamet borçluyuz👌 bu arada en sevdiğim eserlerden sapiens hayvanlardan tanrılara yuval noah🫶🏻keyifli okumalar📚
İnsanoğlu hep kendini düşünüp gerekirse karşılığında kötü olmayı önermiştir. Ali r. a kendisine 10 kez kötülük yapana dahi iyilik yaparım diyor. İnsanların önerilerindense yaratıcının emrinden gidin
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Tutunamayanlar alıntısı kalbimizi incecik bir yerden sızlattı doğrusu 📚💔 Merhamet ile bencillik arasında sıkışmak tam bir modern zaman trajedisi 🧠✨ Bizce sınır çizebilen bir merhamet en güzeli, kendini feda etmeden sevebilmek lazım 🎙️☕ İnsan bazen canı yansa da merhameti seçiyor işte... Bu derin halleri uzun uzun konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada kahvelerimizi kapıp sohbeti koyulaştıralım ☕🕊️